NIe trudno policzyc, 9 i kondradk sie zastanawia.Ile macie osób?
Narazie mamy zamiar nazbierac 16 osob i zagrac takim systemem jak euro 2008A gramy jakieś grupy czy play-offy? Ja bym proponował 2 grupy po 5 i wychodzą z nich 2 lub 3 drużyny i grają play-offy ????
Zgłaszam się;]
Moldar
7151462
Barcelona
Według mnie powinien to zrobic jakis moderator. Trzbea go poprosic:-D i piniadze tez bedzie musiał on przechowywac. Narazie trzeba nazbierac odpowiednia ilosc osob:spokodfhgfh:Najgorsze będzie ustalenie grup.... bo wiadomo, że losowanie może być ustawione itp. ???? Dlatego jak rozlosujemy grupy? jakieś propozycje - bardzo proszę ????
Nie musisz tego pisac jesli ja juz to napisałem Mamy 12 osob ale trzeba namowic jeszcze kondradka i trzy osoby i bedziemy mogli zaczynacJuż 13 osób, więc 16 chyba uzbieramy, więc zagrajmy jak ligę mistrzów/euro 2008: 4 grupy, 2 wychodzą, 8 drużyn losowanie i grają playoffy (dwumecze albo jeden mecz) i finał ;] taka moja propozycja
Sorry ale wiadomo o co chodziNie musisz tego pisac jesli ja juz to napisałem Mamy 12 osob ale trzeba namowic jeszcze kondradka i trzy osoby i bedziemy mogli zaczynac