>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FIFA 08 - turniej z nagrodami !

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam. Nie wiem dokładnie o co chodzi bo tematu nie śledzę. Ale dokonałem losowania między Rybexem a Bourne500. Losowałem spośród 11 kartek. Na 7 był nick Rybex. Na 4 był nick Bourne500.
Wylosowałem kartkę z Rybexem. Dla potwierdzenia nakręciłem filmik. Dla obu zainteresowanych jest On dostępny na maila. Podczas losowania obaj byli także na GG konferencji.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Wszystko uzgodnione :] Dzięki Vader za pomoc. (Pozdrawiam ???? )
Tak więc długo wyczekiwany finał będzie już dziś - Gimeno - rybex
Wciąż nie wiadomo, co ze spotkaniem o 3 miejsce (na pewno zagra Strugo), ale już niedługo się okaże.

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
Mecz o 3 miejsce zagramy jak wroce(14-15 sierpnia). wybacz strugo ze bedziesz musiał czekać, ale nie chce oddawać kolejnego meczu za darmo ;]

S 0

strugo

Użytkownik
Mecz o 3 miejsce zagramy jak wroce(14-15 sierpnia). wybacz strugo ze bedziesz musiał czekać, ale nie chce oddawać kolejnego meczu za darmo ;]
do tego czasu pieniążki będą na pewno na koncie, mi to nie przeszkadza ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Tak jak napisał Gimeno, mecz finałowy nie doszedł do skutku. Obaj panowie podjęli decyzję, że dzielą się nagrodami (za 1 i 2 miejsce ) na pół.
1.Gimeno
rybex
- ex quo
3. ?
4. ?​
O miejsce 3 w turnieju zagrają strugo oraz bourne500 (za ok. 2 tygodnie). Ja już chciałbym podziękować tym, którzy nie zawiedli. Raz było beznadziejnie, raz kolorowo, ale cieszy to, że mogliśmy sprawdzić &quot;swoje możliwości&quot;, dobrze się bawić oraz co niektórzy wygrać trochę grosza. Pozdrawiam.

Do góry Bottom