>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FIFA 08 - turniej z nagrodami !

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Uwaga ! - w grupie A nastąpiła pewna decyzja - wszystkie mecze rozgrywane przeciwko zawodnikowi - Dawciox zostały zweryfikowane jako walkower (0:3) na korzyść jego przeciwników. Tak więc z grupy A do ćwierćfinałów przechodzą : gienia06 (1 miejsce) oraz Gimeno (2 miejsce).

ROZPISKA ĆWIERĆFINAŁÓW:
gienia06 (1A) - strugo 0:2 (2 B)
Gimeno (2A) - easy (1B) 4:2
Jacekk(1 C) - borune500 0:3 (2D)
matex (2C) - rybex 0:3 (1D)
PÓŁFINAŁY:
Gimeno - strugo 2:1
bourne500 - rybex

Mecz o 3 miejsce: ?-?
FINAŁ : ? - ?

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Witam , panowie co jest pierw deklarowaliscie ze bedziecie grac i wplcicie 10 zl a teraz co ?

Obecnie kase dostalem od tych osob :

bourne
gimeno
Jacek
mlody
easy
moldar
rybex

A gdzie reszta ?

gienia06
PabloZKS
Strugo
StomilOlsztyn
Matex
Gonzus
lalo

Gorilaz ?

jezeli ktos wplacil niech napisze !!

Te osoby maja w jak najszybszym terminie wplacic pieniadze !
Zapisywujac sie zgodziliscie sie zaplacic wiec czekamy

O i jeszcze jedno zacznijcie grac mecze !

PabloZKS - strugo
Mlody-PabloZKS

Gonzus - matex
Stomil1945Olsztyn- Gonzus

i jeszcze Lalo ale on powiedzial ze zagra.

PRZYPOMNIAM , zeby nie bylo ze na wczesniejszej stronie nie zauwazylicsie ;)
YPOMNIAM

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Czarna lista osób, które nie wpłaciły :!: (bądź pieniądze nie doszły ).
PabloZKS
Strugo (wpłacił dzisiaj)
StomilOlsztyn (napisał, że wpłacił w czwartek 24.07.08, ale ślad po nim zaginął...)
Gonzus
lalo

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
UWAGA !!! Wpłacono łącznie 120 zł. Ci co nie wpłacili zostali automatycznie usunięci z turnieju (walkowery). Dodatkowo, wszystko się wyjaśniło i w poście nr 101 tego tematu macie rozpiskę ćwierćfinałów ! Najlepiej ażeby konkurs skończyć w przyszłym tygodniu. Zmiana w regulaminie :
Jako, że do podziału 120 zł, zawodnik który zajmie 4 miejsce nie dostaje, żadnej nagrody pieniężnej. Tak więc:
1 miejsce - 70 zł
2 miejsce- 30 zł
3 miejsce - 20 zł

Pasuje ?

rybex 3

rybex

Użytkownik
ALe wazna kwiesta jest czy gramy pierwszy mecz i rewanz czy tylko jeden mecz? Ja proponuje grac mecz z rewanzem tak jak w LM, moze komus np nie wyjsc jeden mecz i odrazu odpada mysle ze dzieki rewanzowi byloby ciekawiej

S 0

strugo

Użytkownik
ALe wazna kwiesta jest czy gramy pierwszy mecz i rewanz czy tylko jeden mecz? Ja proponuje grac mecz z rewanzem tak jak w LM, moze komus np nie wyjsc jeden mecz i odrazu odpada mysle ze dzieki rewanzowi byloby ciekawiej
właśnie nie, jeśli tak to w grupach też powinniśmy grać po 2. Teraz już za późno. Chcesz zrobić LM jak już zagraliśmy po 1 meczu w grupie? ;] daj spokój... Nie wyjdzie mecz, trudno.

rybex 3

rybex

Użytkownik
właśnie nie, jeśli tak to w grupach też powinniśmy grać po 2. Teraz już za późno. Chcesz zrobić LM jak już zagraliśmy po 1 meczu w grupie? ;] daj spokój... Nie wyjdzie mecz, trudno.
Dobra bez nerwow, takie jest moje zdanie a ty masz inne ale odczuwam ze jesli bys przegrał gadałbys zupełnie inaczej wiec zastanow sie dobrze

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Niestety gramy bez rewanżów :] Powinno to być ustalone na początku turnieju, propozycji nie było więc tak gramy ???? Najprawdopodobniej będzie tylko 110 zł do rozlosowania więc zwycięzca nie otrzyma 70zł lecz 60. Przepraszamy .

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
Niestety gramy bez rewanżów :] Powinno to być ustalone na początku turnieju, propozycji nie było więc tak gramy ???? Najprawdopodobniej będzie tylko 110 zł do rozlosowania więc zwycięzca nie otrzyma 70zł lecz 60. Przepraszamy .
a kto nie wpłacił?

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Wycofuję się z turnieju z powodów technicznych.... (niestety komputer się zacina a nie chcę &quot;zabierać&quot; czasu innym). Tak więc mój ćwierćfinał z bourne500 uznaję za walkower.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Czyli co? Nie dajesz swojej kasy, bo &quot;niestety nie możesz zagrać&quot;?
Jacke po prostu nie moze grac a kase to wplacil jako jeden z pierwszych i nie zamierza jej wyplacac.
Przeciez jak by mozna wyplacic to kazdy przegrany przed sotatnim meczem tak by powiedzial.

moldar 0

moldar

Użytkownik
Chłopie ja już dawno wpłaciłem, nie jestem taki jak &quot;inni&quot; (patrz. ci co nie wpłacili)...
Spytałem tak, bo napisałeś posta &quot;będzie 110zł do podziału&quot;, następny post był &quot;kto nie wpłacił?&quot;, a Ty napisałeś swojego, że nie grasz, więc trudno nie skojarzyć.

Nie szukam zaczepki, tylko tak wyszło, że to niby Ty nie wpłaciłeś.

@easy: luz ;)

Do góry Bottom