ELITA - > 3.10 poniedziałek 20:00Ustawiłem wstępnie draft na 3 października, tj. poniedziałek godz. 20:00.
1 Dywizja -> 3.10 poniedziałek 21:00Po pierwsze przypomnę, DRAFT Dywizji I odbędzie się dnia 3.10 (PONIEDZIAŁEK) godzina 21.
może przestawmy draft 1 Dywizji na 21:30 ewentualnie 22:00 oczywiście czasu polskiego, sądzę, że niejeden z nas ( w tym ja) kończy pracę o 21 ;pELITA - > 3.10 poniedziałek 20:00
1 Dywizja -> 3.10 poniedziałek 21:00
Jakbyś jeszcze jakoś ciężko pracował w tej robocie :twisted:21:30 to jeszcze ewentualnie, ale nie kazcie nam siedziec po nocach ... niektorzy z nas 6 rano wstaja do roboty
mi również pasuje.ELITA - > 3.10 poniedziałek 20:00
Niestety, tak jak napisałem na początku tematu nigdy się nie uda dogodzić wszystkim. Zdecydowana większość opowiada się za poniedziałkiem 3.10. Kolega botshek prosi o przesunięcie na 21:30, co rozważymy bo 30 minut nikogo nie zbawi.Co do tego 3.10 to mi nie pasuje, akurat tak się składa, że gram mecz amatorski w hokeja wieczorem tego dnia Ale nie chcę jeden sam innym krzyżować planów, jeżeli wszyscy chcecie tego dnia to nie będę robił utrudniał.
Dajcie na 21, bo nie zdaze dojechac do domu, a z auta nie da sie draftować :razz:ELITA - > 3.10 poniedziałek 20:00
Nie no meczu nie przełożę, ale spoko. I tak wygram to fantasy co mi robi drużyna hahaha:razz:Niestety, tak jak napisałem na początku tematu nigdy się nie uda dogodzić wszystkim. Zdecydowana większość opowiada się za poniedziałkiem 3.10. Kolega botshek prosi o przesunięcie na 21:30, co rozważymy bo 30 minut nikogo nie zbawi.
matthias spróbuj jakoś pozałatwiać sprawy no a jak nie to trudno, zagrasz "wylosowanym" zespołem.
Ustawienia już uaktualnione.Czy mi sie tylko wydaje, czy obecnie draft 1.Dywizji ustawiony jest na 23:00? ????
TERMIN DRAFTU - ELITY - 3.10 (PONIEDZIAŁEK) godzina 21:00 !!!
Przypominam że wypada być kilka lub kilkanaście minut przed wyznaczonym czasem, bo system równo z podaną godziną rozpoczyna draft ! BEZ SPÓŹNIEŃ !TERMIN DRAFTU - DYWIZJA 1. - 3.10 (PONIEDZIAŁEK) godzina 21:30 !
Wchodzi w ligę i teraz będziesz miał w aktualnościach na tabelą "Your league is drafting now. Click here to Enter Live Draft." klikasz i wchodzisz do centrali :grin:Wystarczy być zalogowanym czy trzeba gdzieś wejść?
Zaskakująco dobrze to poszło. Oby tak do końca Jedynke w drafcie miałem, też fajnie Jakieś trejdy ? Kowalczuka oddam bo trafił trochę przez pomyłkę ... jak komuś LW dobry się przyda to w sumie można negocjować za graczy podobnego formatu lub ciut gorszychU nas godzinka więc nieźle biorąc pod uwagę że niektórzy pierwszy raz wybierali...