>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fantasy Yahoo NHL 2010/11

Status
Zamknięty.
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ja narzekać nie mogę, drugie zwycięstwo i to z liderem, na pewno jest to pozytywne zaskoczenie. Tym większe że moi zawodnicy w końcu zaczęli zdobywać bramki np. Langenbrunner, fartem a może strzałem w 10 okazuje się być Garon który zanotował 2 SO i w dużej mierze przyczynił się do zwycięstwa. Mimo wszystko nadal brakuje mojej ekipie jakości niby są nazwiska ale nie przekłada się to na pkt. teraz potyczka z Vaderem i na pewno lekko nie będzie zwłaszcza że jego ekipa też na fali wznoszącej.
Na minus na pewno Kopecky i Tavares.
Powodzenia w kolejnym tygodniu zmagań ????

odi 2,3K

odi

Forum VIP
w końcu zaczęli zdobywać bramki np. Langenbrunner
Jak to mówi Pan Szpakowski, Lagen Brałen ...
Co do mojego spotkania z ubiegłego tygodnia Piętaszek chyba dobrze podsumował. Mimo wygranej czuje że moja kadra jest dużo słabsza niż przed rokiem, nie wiem czego brakuje być może po prostu zawodnicy z dalszych wyborów w drafcie nie zaskakują tak jak w tamtym sezonie daleko wybrany Stamkos narobił mi mnóstwo punktów ...
Popracujemy nad tym ;)

crowned 10

crowned

Użytkownik
Ja po raz pierwszy jestem zadowolony z wyniku pojedynku ;) Może nie z wygranej, bo to już druga, ale z tego jak zagrali moi zawodnicy. Choć wygrana w &quot;lokalnych derbach&quot; (jak nazywam moje pojedynki z Sierhunem) trzeci raz z rzędu to powód do satysfakcji.
Na duży plus na pewno w tym tygodniu zasłużyli bramkarze. Po pierwsze udało im się wystąpić w dwóch pełnych meczach (nie tak jak w tamtym tygodniu, gdzie przegrałem 0-5 na bramce z tego powodu) ale wystąpili i całkiem nieźle się zaprezentowali. Najbardziej zadowolony jestem z młodego Cory Schneider którego udało mi się jakiś czas temu złapać z Free Agent i broni naprawdę dobrze. Jedynie żałuję że rzadko. Ale mam nadzieję, że będzie miał okazję na częstsze występy. A patrząc od początku sezonu jestem zawiedziony skutecznością obron Antti Niemi . Który to niestety jest bez formy. Ale jeszcze dużo pojedynków i liczę na to że odnajdzie ją ;)
Jeśli chodzi o graczy z pola to jestem zaskoczony pozytywnie postawą dwóch Centrów: Stephen Weiss i Rich Peverley. Weiss (2G 1A +-5 14SOG 35FW) Peverley (1G 1A 1PPP 10SOG 33FW). Jeśli chodzi o centrów to zawiedziony jestem postawą Malkina, a co za tym idzie całymi Pingiwnami. Malkwin zanotował -4 pkt a grał tylko w meczach od czwartku, więc nie jest to najlepszy wynik. Ogólnie mówiąc mankamentem mojej drużyny jest zdobywanie +-. Zawsze kończę z dużym minusem, ale taka niestety kolej rzeczy, dla zawodników grających w dużym wymiarze czasu. Jeszcze małym plusikiem jest pierwsza bramka naszego rodaka,Wojtek Wolski zdobył bramkę przeciwko pingwinom.
W tej kolejce walczę z Pietaszek Team choć nie jestem faworytem, liczę na mój zespół który powoli zaczyna być na fali wznoszącej ;) Zatem Powodzenia Pietaszek ;)
http://sports.yahoo.com/nhl/players/3658

vader 2,8K

vader

Forum VIP
week 5
Wyniki 5 kolejki oraz tabela.

W tym tygodniu to Sierhun i Kukla zrobili największe wyniki.
Do rozegrania pozostało jeszcze dużo kolejek i może się sporo wydarzyć ale już różnica między czołową czwórką jest 2 razy większa niż ostatnia drużyna.

Mi udało się jakoś ledwo wygrać mimo, że zaczynałem tydzień po 0-12 chyba.
Ogólnie jest zadowolony. tutaj powoli jakoś idę w górę. Są szanse na PO. W dwóch innych ligach jestem liderem lub wiceliderem. Jedna liga to totalna wtopa. Ale mimo tragicznych zawodników to walczę i szukam czegoś godnego uwagi na FA.

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
No. Po 5 dniach udalo mi sie w koncu zalogowac. Odrzucilem ten trade, ludzie litosci ;)

Kolejna wtopka, znowu w paru klasyfikacjach na styku.

Do zobaczenia znowu ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
week 6
Wyniki 6 kolejki oraz tabela.

Jak wrażenia? Ja wiedziałem, że ze Seku nie będzie lekko. Ale początkowo kręciło się wokół remisu. nie było źle. A skończyło się jednak na wtopie... :?
Generalnie ponownie kilka sporych wyników.

Otrzymane punkty reputacji: +1
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Uporałem się ze &quot;słabym&quot; Maritosem z wielkimi problemami ???? dzięki za walkę. W tym tygodniu pojedynek z Bzykiem, jak popatrzyłem na jego skład to nie dziwie się że zajmuje pierwszą pozycje. Bramkarze jakimi dysponuje biją wszystkich na głowę, szczerze mówiąc nie widzę dla niego konkurencji w tym roku no chyba że ktoś go będzie jechał zdecydowanie w zawodnikach z pola ... ale o to tez łatwo nie będzie.
Powodzenia wszystkim !

sekular 47

sekular

Użytkownik
Hmmm... Vader ma racje, pojedynek naprawde rowny, ze trzy dni nawet to Vader prowadzil... O tak nie oczekiwanym obrocie spraw zadecydowala moim zdaniem ostatnia noc i dobra gra Edmonton, gdzie mam dwoch czlowych graczy...
Ogolnie caly team gral w tym tygodniu ladnie, w bramce dominacja calkowita, w polu remis ale np A lub PIM nie wyjasnione... moglo byc 10-4 a moglo byc takze 8-6 ????
Cieszy mnie fakt, ze jeszcze gonie czolowke ????

crowned 10

crowned

Użytkownik
Po tym tygodniu fajnie widać sytuację w naszej lidze. Mamy liderującą czwórkę która jeśli zachowa formę to utrzyma prowadzenie. Ale znacznie ciekawsze są miejsca od 5 do 13-14 gdzie to jedna, dwie kolejki wystarczą do całkowitego obrócenia tabeli i awansu do PO. Na pewno będzie bardzo ciekawie ????
Jeśli chodzi o mój skład to bez większych rewelacji. Jak co tydzień dobrze zagrali Semin i Gustavsson. Reszta bardzo przeciętnie. Ale i tak to pozwoliło wygrać 9-4-2. W tym 4-0-1 na bramce ????

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Po tym tygodniu fajnie widać sytuację w naszej lidze. Mamy liderującą czwórkę która jeśli zachowa formę to utrzyma prowadzenie. Ale znacznie ciekawsze są miejsca od 5 do 13-14 gdzie to jedna, dwie kolejki wystarczą do całkowitego obrócenia tabeli i awansu do PO. Na pewno będzie bardzo ciekawie ????

Jeśli chodzi o mój skład to bez większych rewelacji. Jak co tydzień dobrze zagrali Semin i Gustavsson. Reszta bardzo przeciętnie. Ale i tak to pozwoliło wygrać 9-4-2. W tym 4-0-1 na bramce ????
Seku też pokazał ze bedzie sie liczył imo - chociaż akurat jego wygrana na moim zespołem spowodowana była świetną postawą jego bramkarzy przy bardzo słabej mojej, głównie ze względu na Hillera, a Osgood nadal się leczy. Poza tym w tym tygodniu moi zawodnicy strzelili jedynie 3 bramki - katastrofa !

in plus na pewno Danny Briere i Alex Ovechkin, reszta bardzo bardzo mizernie, poza tym przebudzil się Cam Ward, który zanotował świetny tydzień przy 0.97GAA, 75 SV, 0.917% i 1 SHO.

w tym tygodniu muszę zlać Pingwiny :&gt;

sekular 47

sekular

Użytkownik
No jesli chodzi o mnie, to bramkarze wygrali dla mnie ten tydzien i to nie poraz pierwszy... to z czym borykalem sie rok temu czyli obsada netu tym razem wypada calkiem calkiem... Jednak tak naprawde po wykreceniu dobrego wyniku na poczatku tygodnia, reszte spotkan regularnie sadzalem ich na lawe ???? Bo widzialem, ze Ward jest w dobrej formie i wolalem poczekac az bramkarze Baqu sami sie &quot;pograza&quot; jak zrobil to naprzyklad Hiller w innym przypadku moglismy miec remis i podzial punktow w barmce i w ostatecznie Weze na kolanach ???? ... Baqu natomiast lepiej w polu, czy zdecydowanie czy nie? nie wazne...liczy sie wygrana i wskoczenie na 5 miejsce. Wygrzebalem sie z 16 pozycji!
P.S. Chociaz prawde mowiac myslalem, ze mnie Baqu pokonasz jak zobaczylem jak gra twoje pole, jak dla mnie o wszystkim zadecydowal mecz Blackhawks vs Ducks .... ????
No nic... gramy dalej... pozdrawiam

J 7K

juanroman08

Forum VIP
U mnie niestety całkiem nieudany tydzień :;/: bramkarze pierwszy raz od startu nie pomogli mi w niczym, a Backstrom przeszedł samego siebie. Szkoda tej porażki ponieważ po cichu liczyłem że będzie seria 3W i wskoczę jeszcze wyżej, a w tym momencie sytuacja wydaje się być dość trudna. Kolejny tydzień przed nami, mam nadzieję że lepiej to wypadnie i nie zabraknie mnie ostatecznie w PO :razz:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Irytuje mnie ten system Yahoo..
Jest 16:00 czasu polskiego. A wyniki są dostępne z wczoraj... sprzed meczów. Czasami zamulają ostro.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Irytuje mnie ten system Yahoo..
Jest 16:00 czasu polskiego. A wyniki są dostępne z wczoraj... sprzed meczów. Czasami zamulają ostro.
Chyba wiem dlaczego Cie irytuje ????
Aktualny stan rywalizacji uwaga uwaga 1-14 dla Vadera. Ale mam nadzieje poprawić swój bilans więc nie ciesz się przedwcześnie ????
Thomas mnie zmiótł ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
week 8
Po 8 tygodniu tak wygląda sytuacja.

Można powiedzieć, że zdecydowana przewaga TheDona i Byzku.
Miejsca 3-10 jest jeszcze dobry kontakt i łatwo będzie o przetasowania. Walka o PO będzie ostra.
Miejsca 11-16 trudno powiedzieć czy ktoś dołączy do pościgu o PO.
Miejsca 17 i 18... trudno mówić o walce... Ale ja jestem w podobnej sytuacji w jednej lidze. 13 miejsce na 16. Walczę jakoś. O sam honor :cool:
Aktualny stan rywalizacji uwaga uwaga 1-14 dla Vadera. Ale mam nadzieje poprawić swój bilans więc nie ciesz się przedwcześnie ????
Thomas mnie zmiótł ????
Dali ogłoszenie, że mieli jakiś problem. Często rano mają takie problemy. Ale w ten dzień akurat mieli mega awarię.
Skończyło się 10-4. Ale wynik cieszy. Bo każdy punkcik może być ważny w walce o awans. Póki co grałem jednym bramkarzem a jednak 3 wygrane w bramce. Atak całkiem całkiem.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Vader ???? gratulacje.
Walki nawet nie nawiązałem, chociaż wyjątkowo dobrze zaprezentowali się moi bramkarze to jednak w większości elementów ekipa była gorsza od LightningStars.
Ważne żeby się teraz po dwu cyfrówce szybko otrząsnąć

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Szczerze mówiąc zaczynając mecz to nie myślałem, że nie będzie tak ciężko w bramce. Masz 4 G z czego jeden był IR. Dwóch to rezerwi no i Quick. Ale wyjątkowo dobrze sobie radzili Ci #2. Podciągnęli Ci punkciki.
Atak to 2 statystyki przegrane minimalnie. No ale przegrane.
Dziwiłem się, że nie aktywujesz Khabibulina. Chłop zrobił SHO i byś urwał ponownie punkt. Widzę, że nadal trzymasz go na IR. Chyba jednak czas na zmianę ;)
-----
Tak sobie myślę czy może będzie szansa żeby zrobić w przyszłym sezonie 2 ligi. Teraz mam 18 teamów a chętni byli jeszcze.
Może uda się zrobić 2 ligi w przyszłym sezonie. Wtedy powiedzmy byłoby NHL Liga i AHL liga :p
NHL 16 ekip i spadek 2 najgorszych menedżerów oraz awans z AHL 2 teamów.
Myślę, że można byłoby trochę pokombinować i może by się udało poszukać ok. 30 chętnych do gry. Na forach póki co nie widziałem 2 lig. Ale czuję, że tutaj może się to udać ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom