>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fantasy Yahoo NHL 2010/11

Status
Zamknięty.
J 7K

juanroman08

Forum VIP
18 zespołów w lidze gwarantuje jeszcze większe emocje :razz: co do terminu draftu, myślę że optymalnie dobry ok. godziny 20 wszyscy powinni być na swoich stanowiskach :cool:
No i tak jak napisał Baqu, chyba już każdy uczestnik nie może się doczekać :razz:
chociaż ja jeszcze mam emocje w MLB, walka o finał w jakieś publicznej lidze :razz:

Pozdrawiam.

marian1983 4

marian1983

Użytkownik
Witam,
Panowie można dołączyć do ligi? powiem szczerze że zaspałem jeśli chodzi o NHL fantasy ???? widzę że Magpiee jest chętny też, tak więc razem z nim byłoby nas 20 więc ok ????
czekam na odpowiedź
pozdrawiam
Marian

sekular 47

sekular

Użytkownik
hmmm.... mnie termin draftu kompletnie nie pasuje... czy nie mozna go zrobic o tej godzinie lub pozniej ale wdzien powszedni? ;/

J 7K

juanroman08

Forum VIP
hmmm.... mnie termin draftu kompletnie nie pasuje... czy nie mozna go zrobic o tej godzinie lub pozniej ale wdzien powszedni? ;/
Sekular nie zabijaj magii sobotniej nocy :;/: jeśli nie pasuje Ci niedziela to zaproponuj przynajmniej poniedziałek lub coś w ten deseń :razz: nawet piątek chyba byłby przyzwoity ale nie sobota ;) to tak ode mnie tylko ;)
Pozdro
E: a sorry już zrozumiałem co to dzień &quot;powszedni&quot; :razz: błąd logiczny ;)

sekular 47

sekular

Użytkownik
No wlasnie JuanRoman08 czytalem twoj post i nie bardzo wiedzialem o czym ty mowisz ???? Ale spoko...
Moze byc poniedzialek... poprostu nie dzien weekendowy...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ok. To jest wniosek oficjalny - draft 27-ego, tj. w poniedziałek o godz. 20:00? edit: czasu polskiego - bo tutaj mamy internacjonalne towarzystwo :]

Czy są głosy przeciwne?

Mi pasuje - Baqu

Witam,

Panowie można dołączyć do ligi? powiem szczerze że zaspałem jeśli chodzi o NHL fantasy :sad: widzę że Magpiee jest chętny też, tak więc razem z nim byłoby nas 20 więc ok :smile:

czekam na odpowiedź

pozdrawiam
Marian
Cześć Marian,
Marian wszystko niby ok... ale... 20 osób to nie wiem czy nie będzie jednak zbyt dużo. Poza tym drugi kandydat...

można jeszcze dołączyć do ligi czy nie zmieniacie składu z poprzedniego sezonu ?

Nie oceniajmy ludzi &quot;po wyglądzie&quot; ale można mieć spore wątpliwości co do tego, że kolega będzie dawał należytą rękojmię...
Chyba, że przeprowadzimy szybką weryfikację...

Jeśli byłaby druga solidna osoba to można jeszcze pomyśleć. Ale jeśli &quot;parą&quot; będzie osoba, która ma 1 post na forum, nikt (chyba) nie &quot;poręczy&quot; za kolegę to raczej nie...

Patrząc na ekipy myślę, że mamy niezłych ludzi. Sądzę, że każdy będzie jednak się jakoś przykładał do gry...

botshek 360

botshek

Użytkownik
dobra poniedziałek 27 wrzesnia o godzienie 20 czasu polskiego i nie zmieniac bo załatwiłem zastępstwo w pracy ???? ewentualnie na godzine poźniej czyli na 21 ;) Pozdrawiam i nie moge się już doczekać ????

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja takze dziekuje... 20 mi pasuje jak najbardziej, moze byc nawet pozniej byle nie wczesniej :p , poniedzialek juz wogole rewelka...
dzieki Vader.
pozdr.
Vader// ;)

maritos 4

maritos

Użytkownik
Mam zamiar założyć ligę Fantasy NHL pod &quot;patronatem&quot; forum eNHL.pl - czy z obecnych tutaj znaleźliby się chętni ? ???? - co dwie ligi to nie jedna ;]

\\ do modów \\ czy mój link/stopka narusza regulamin forum?

Vader// w zamian za mocną aktywność merytoryczną na forum możemy pomyśleć o pozostawieniu takiej sygnatury ;)

ja już gram w 5 ligach więc mówię pass
Baqu

vader 2,8K

vader

Forum VIP
JuanRoman08 zawsze komuś nie będzie pasować... a to dzień, a to godzina...

Najwyżej się trochę spóźnisz.

Możemy zrobić kompromis i dać 20:30 ;)

Wiem, że część osób będzie musiała i tak sporo poświęcić żeby być na drafcie.

Póki co już zmieniłem termin na: poniedziałek, tj. 27 września, godzina 20:00 :!:

Ewentualnie możemy przesunąć czas na 21:00 czy 20:30.
Chociaż jak mówię... wiem, że kilka osób i tak musi się sporo poświęcać. Niektórzy idą następnego dnia do pracy, mieszkają za granicą gdzie jest różnica czasowa, korzystają z komputerów w pracy itd.

P.S. tutaj napiszę. Baquś, Juan i kto tam jeszcze dziś ma draft w innej lidze... mnie niestety nie będzie... wyskoczyło mi coś przed chwilą i będę musiał jechać gdzieś...

ok ????
Baqu

marian1983 4

marian1983

Użytkownik
Ok. To jest wniosek oficjalny - draft 27-ego, tj. w poniedziałek o godz. 20:00? edit: czasu polskiego - bo tutaj mamy internacjonalne towarzystwo :]

Czy są głosy przeciwne?

Mi pasuje - Baqu

Cześć Marian,
Marian wszystko niby ok... ale... 20 osób to nie wiem czy nie będzie jednak zbyt dużo. Poza tym drugi kandydat...

Nie oceniajmy ludzi &quot;po wyglądzie&quot; ale można mieć spore wątpliwości co do tego, że kolega będzie dawał należytą rękojmię...
Chyba, że przeprowadzimy szybką weryfikację...

Jeśli byłaby druga solidna osoba to można jeszcze pomyśleć. Ale jeśli &quot;parą&quot; będzie osoba, która ma 1 post na forum, nikt (chyba) nie &quot;poręczy&quot; za kolegę to raczej nie...

Patrząc na ekipy myślę, że mamy niezłych ludzi. Sądzę, że każdy będzie jednak się jakoś przykładał do gry...
Vader to jak będziesz miał jeszcze jedną pewną osobę, to pamiętaj o mnie, bo ja jestem chętny (co prawda może nie udzielam się na tym forum zbytnio) ale jeśli chodzi o grę w fantasy do podchodzę poważnie (co może potwierdzić Baqu) ???? zresztą w zeszłym sezonie dopiero debiutowałem w tą grę w NBA i NHL i na 5 lig w jakich grałem 2 wygrałem :p

tak więc czekam na info od Ciebie ;)

pozdrawiam
Marian

Mam zamiar założyć ligę Fantasy NHL pod &quot;patronatem&quot; forum eNHL.pl - czy z obecnych tutaj znaleźliby się chętni ? ???? - co dwie ligi to nie jedna ;]

\\ do modów \\ czy mój link/stopka narusza regulamin forum?

Vader// w zamian za mocną aktywność merytoryczną na forum możemy pomyśleć o pozostawieniu takiej sygnatury ;)

ja już gram w 5 ligach więc mówię pass
Baqu
witam,

jeśli nie uda mi się tu załapać to z miła chęcią mogę dołączyć to Twojej ligi ;)

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Draft, Draft i po Drafcie ...
Plany może były trochę inne, ale nie mam co narzekać moja ekipa wydaje się w miarę wyrównana i być może tylko na pozycji bramkarzy życzyłbym sobie jakiś zmian ...
A co u was Panowie ? Jak oceniacie &quot;loterie&quot; jaka się odbyła ? ;)
Czarny koń, Maritos ???? chłopak naprawdę przepracował ciężko cały Draft i myślę że może sporo namieszać ???? ????

maritos 4

maritos

Użytkownik
^ ^ eeee czego czarny koń ;P nie wiem czy to ironia xD ale wydaje mi się jednak, że mój TEAM który &quot;wybierałem&quot; jest całkiem niezły. Niestety brakuje mi tylko jakiegoś dobrego bramkarza xD
*ps ważne, że byłem na Drafcie hehehe :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom