pietaszek89
Użytkownik
U mnie pierwszy tydzień przyzwoity. Bardzo długa kolejka, ale udało się wygrać 8 statystyk. Martwi troszkę ilość strzelonych bramek, kolejka dłuższa niż zwykle i tylko 15. Udało się wygrać, ale przy rywalu dysponującym lepszymi strzelcami może już być bardzo ciężko. Porażka w asystach raczej zaskoczeniem nie jest, bo mając Henrika i dobrze dysponowanego Kopeckiego Romano nie zostawił mi żadnych szans. Cieszy zwycięstwo w PPP oraz SHP. Do poprawy FW i SOG. Z bramkarskich statów na pewno na plus wygrane i procent wybronionych strzałów. Jeżeli chodzi o zawodników to najlepszymi z tego nieco dłuższego tygodnia byli:
- Tomek Plakanec 2G, 3A, 55 FW
- Claude Giroux 2G, 1A, 2SHP
- Nathan Horton 3G, 2A, +1
Sporo kombinowania miałem z centerem, gdyż Michael Rupp nie gra w ogóle na tej pozycji, więc pozyskałem Gilberta Burle, który jednak zaliczył tylko 8 FW. Problem wydaje się rozwiązany, gdyż dzisiaj doszedł do teamu Zenon Konopka, który powinien pomagać mi w FW i PIM'ach. Wymieniłem już plusy, także pora na minusy:
- Ilya Kovalchuk -3, 1 PPP
- Patrice Bergeron bez punktu w nowym sezonie
- Fedor Tyutin też bez punktu i na razie daleko od formy z poprzedniego sezonu
Podsumowując pierwsza kolejka w miarę jak na początek sezonu. Są jeszcze dwa słabe punkty, których chciałbym się pozbyć, ale na tą chwilę brak dobrych gracz na te pozycje w FA.
- Tomek Plakanec 2G, 3A, 55 FW
- Claude Giroux 2G, 1A, 2SHP
- Nathan Horton 3G, 2A, +1
Sporo kombinowania miałem z centerem, gdyż Michael Rupp nie gra w ogóle na tej pozycji, więc pozyskałem Gilberta Burle, który jednak zaliczył tylko 8 FW. Problem wydaje się rozwiązany, gdyż dzisiaj doszedł do teamu Zenon Konopka, który powinien pomagać mi w FW i PIM'ach. Wymieniłem już plusy, także pora na minusy:
- Ilya Kovalchuk -3, 1 PPP
- Patrice Bergeron bez punktu w nowym sezonie
- Fedor Tyutin też bez punktu i na razie daleko od formy z poprzedniego sezonu
Podsumowując pierwsza kolejka w miarę jak na początek sezonu. Są jeszcze dwa słabe punkty, których chciałbym się pozbyć, ale na tą chwilę brak dobrych gracz na te pozycje w FA.