>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fantasy Yahoo NHL 2010/11

Status
Zamknięty.
sekular 47

sekular

Użytkownik
Zwyciestwo 9-5 uwazam za mega sukces, poniewaz w polowie tygodnia z druzyny wypadly mi 3 czolowe postacie. Defensywa praktycznie nie istnieje obecnie... ???? Szczegolnie cenne zwyciestwo wczoraj Panter i SHO Vokuna dalo mi az dwa punkty w bramce....
W tym tygodniu jednak bedzie naprawde ciezko, bo Juan ma dobry sklad a moje gwiazdy jezdza po lekarzach...
pozdrawiam.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
U mnie drugi tydzień z rzędu porażka minimalna, rozczarowaniem na pewno był dla mnie Ellis który został usunięty w cień przez młodziaka z AHL, kolejna sprawa to dziwna rotacja w bramce Minnesoty i wyszło na to że Theodore bronił więcej niż Nicklas.
Co do samych statów to w bramkach nadal u mnie posucha, jeśli w kolejnych pojedynkach uda mi się przekroczyć liczbę 10 to będzie naprawdę dobrze, cieszy na pewno wygrana w FW, no i właściwie to tyle, mam nadzieje że w tym tygodniu w końcu uda mi się wygrać ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
week 13
Wyniki oraz tabela po 13 tygodniu.

Ponownie brak czasu na słowa podsumowania... :???:
Ale Wy możecie podyskutować :wink:

sekular 47

sekular

Użytkownik
Hmmm no u mnie bym powiedzial, ze bylo naprawde zajebiscie, jesli chodzi o wyniki zawodnikow... gole, asysty itd... w piatek prowadzilem nawet 11 -2 ???? byla to dosc nokautujaca noc gralo raptem 6 zawodnikow a zdobyli 7 goli 8 asyst i wiele wiele innych... Jednak sobota nalezala do Juana ktory zdolal odbic 4 punkty,,, szczegolnie boli strata dwoch w bramce... To co fantastycznie gral Rask ta mi partolil Vokun ????
Nie mniej w tabeli mala roszada Weze pole w gore ????

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
pomściłem Cie w tej kolejce V. - przy lepszych wiatrach byłaby deklasacja, ale i tak jestem zadowolony z wyniku,
aczkolwiek Ozzy mi się w tym tygodniu połamał :-(

Jonasz Hiller w tym tygodniu 2x SHO - kto by się tego spodziewał po początku sezonu ?

ogólnie moi LW &amp; RW mega forma, Hossa, Selanne, Hartnell, Briere robią
robotę, nawet przy obecnie słabszej postawie Owczyna. C mi malutko
punktowali, aczkolwiek stat w ktorym maja sie liczyc FW solidnie wygrany,
dodali również sporo SOG i BLK.

w tym tygodniu Pietraszek... V dostał w papu od Sierhuna, ja rozbiłem
Sierhuna więc chyba z Piętaszkiem ;-) nie będzie problemów...

gnieciemy ! gdyż muszę się znaleźć w top 3 przed PO.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Wszystko byłoby okey, gdyby nie fakt, że ja w tamtym tygodniu grałem z Vaderem. Ogólnie patrząc na Twoich bramkarzy możesz sobie dopisać pewnie 4, a może nawet 5 zwycięstw. W pozostałych statystykach mogę powalczyć, ale to zależy od dyspozycji całej drużyny. Ogólnie ciężki sezon na FB, ale walczyć trzeba do końca. Także powodzenia Baqu ????

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Mój pojedynek z Odim do końca trzymał w napięciu i tylko dzięki bramce Bobka Ryana udało mi się w końcu odnieść zwycięstwo. Dramatyczną sytuacje mam w bramce, pod nieobecność Backstroma, mogę sobie pomarzyć o dobrych statach w tej kategorii, Garon i Ellis są prawdopodobnie w &quot;życiowej&quot; formie :?. Jeśli chodzi o inne opcje to w końcu fejsy dobrze idą a także nie najgorzej wypadły sogi. Ogółem duży plus dla Tavaresa, Henia Sedina i Ryana główni twórcy sukcesu ;)
Pozycja w tabeli niestety marna i co raz mniejsze szansę na PO, ale póki puk w grze wszystko jest możliwe :razz:
Pozdrawiam graczy ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
week 14
Wyniki oraz tabela po 14 tygodniu.

Ciągle brak czasu...
Generalnie ciągle jakoś średnio mi w tej lidze idzie...
w tym tygodniu Pietraszek... V dostał w papu od Sierhuna, ja rozbiłem Sierhuna więc chyba z Piętaszkiem nie będzie problemów...
No i porażka. Takie liczenie nie ma sensu... Wiele czynników ma wpływ na wynik. Walczyć trzeba :cool:

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Bardzo ważna wygrana z Baqu. Pokazałem, że nie jestem takim chłopcem do bicia. Chociaż tak jak przewidywałem mój goaltending nadal stoi na bardzo &quot;wysokim&quot; poziomie. Dobrze, że chociaż jedną klasyfikację udało się wygrać. Poza tym niezły występ moich zawodników ofensywnych. Przede wszystkim ze znakomitej strony pokazał się Patrice Bergeron (4G, 3A, 46FW), dobry tydzień Raya Whitneya oraz Jeffa Skinnera. Ważna asysta we wczorajszym meczu Giroux, która zapewniła zwycięstwo w SHP. W tym tygodniu Kulka Devils i zobaczymy co da się wywalczyć. Rywal niżej w tabeli, ale jak pokazał mój mecz z Baqu nikogo nie można lekceważyć.

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
V. - jak zawsze musiał być wobec mnie uszczypliwy ;-)

jak zobaczyłem wynik to od razu sobie pomyślałem... piękno NHL :!:

Bramkarze... fatalnie ! chociaż 3 z 5 punktacji to ogólnie katastrofa... tyle, że u przeciwnika jeszcze gorzej... czego w sumie się nie spodziewałem. Pietaszek zaskoczył mnie przede wszystkim dużą skutecznością, wygrał G, A, SHP i GWG oraz mój stat, w którym raczej zawsze zdobywam punk FW. Trochę zaspałem z kilkoma zmianami zawodników i tak to się skończyło, nie ma co w sumie dywagować co by było gdyby... ale sam jestem sobie winny jak zawsze.W tym tygodniu bardzo ciężki przeciwnik i widzę ten pojedynek w czarnych barwach, jeżeli bramkarze mi się nie ogarną ( a nic na to nie wskazuje ) max co mogę ugrać to remis...

pozdr,
Baqu

Co Ty masz z tym &quot;r&quot;? :zoltakartka:

:grin:
ups :/ zawsze zapominam, że to od Piętaszka... wybacz &lt;kwiaty&gt;

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ja mam duże powody do radości po tym tygodniu zmagań, szybki transfer Khudobina okazał się strzałem w 10 ???? chłop nie dość że wygrał mecz to jeszcze SO :browar565: Poza tym pierwszy raz w tym sezonie moje Ptaki nastrzelały tyle bramek, świetna forma Tavaresa, Neal&#39;a i Ryana. Nie tracę nadziei na PO, chociaż będzie o nie bardzo ciężko, ale 8 pozycja nadal w zasięgu ????
Pozdrówki.

sekular 47

sekular

Użytkownik
No i masakra w ekipie ...
W druzynie padaja jak muchy kolejne gwiazdy... Na poczatku wylecial Zidlicky, Getzlaf, Whitney , Hemsky, Nielsen a traz jeszcze do calego grona dolaczyl Dubinsky... wszystko dlugie kontuzje... juz nie wspomne o DTD... szkoda gadac... za dzien moze dwa nie bede mial kim grac w polu ;/
Jak weze dopelzna do PO to bedzie naprawde w tym roku sukces...

crowned 10

crowned

Użytkownik
Ja mam duże powody do radości po tym tygodniu zmagań, szybki transfer Khudobina okazał się strzałem w 10 ???? chłop nie dość że wygrał mecz to jeszcze SO :browar565: Poza tym pierwszy raz w tym sezonie moje Ptaki nastrzelały tyle bramek, świetna forma Tavaresa, Neal&#39;a i Ryana. Nie tracę nadziei na PO, chociaż będzie o nie bardzo ciężko, ale 8 pozycja nadal w zasięgu ????
Pozdrówki.
No niedziela w Twoim wykonaniu była imponująca ;) z 4-8 wyszedłeś na 9-4 ???? A mój zespół całkowicie się rozpadł. 4IR 2 DTD w ciągu 3 dni. 2 Wspaniałych RW jest na IR. Czekam na ich powrót i dopchanie się do fazy playoff przez te kilka kolejek, które nam zostały ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
week 15
Wyniki oraz tabela po 15 tygodniu.

Tydzień minął jako walka o zdobycie Nabokova. Próbowałem we wszystkich 4 ligach. Udało się we dwóch. Ale w tych ligach gdzie bardzo potrzebuje G lub po prostu potrzebuje mi się nie udało go zwinąć. Mimo, że jego sprawa z przynależnością nie jest jasna to i tak myślę, że warto. Chociaż jak trafi do NYI to…
W tej lidze od początku jechałem Maritosa w okolicach 10-1 11-2 a skończyło się tylko na 8-5. Mizeria i jestem wkurzony bo była okazja by pocisnąć trochę.
Hitem tego tygodnia był pojedynek mój (lidera) z Baqu (wicelidera) w innej lidze. Babuś się spinał od 2 miesięcy na ten rewanż. Pierwszy mecz padł remis. Więc już wiadomo po mojej wygranej 8-4, że miszcz jest jeden :cool:

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Ja powiem szczerze cieszę, się z wyniku potyczki z Shenem. W tym tygodniu
moje teamy grały totalną katastrofę, a w mojej najbardziej koronnej lidze wynik liczy się najbardziej...

Zdeno Chara - bajkę obecnie gra, zresztą tak samo jak P.K. Subban, także obrońcy na duży +

Alex Ovechkin się przebudził i punktuje na miarę swoich możliwości, a Danny Briere &amp; Scott Hartnell również trzymają formę.

reszta dosyć kiepsko i mizernie, stąd taki a nie inny wynik.

sporo oczekuje po nowym wzmocnieniu - Kyle Brodziak, ktory zastąpił kontuzjowanego Ryan O&#39;Reilly.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
week 16
Wyniki oraz tabela po 16 tygodniu.

W związku z ASG mieliśmy dłuuugi tydzień. Dla mnie był jednak owocny w tej lidze. 11-2 to ładny wynik. Bzyku jeszcze sieknąłem 8-5 w innej lidze w tym tygodniu
Generalnie Lupus od kilku tygodni idzie w górę. Nie tylko w lidze FB ale też innych. Jakieś odrodzenie. Na większe podsumowania nie mam czasu. Ale Wy macie pewnie sporo do powiedzenia.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Rynek FA w tej lidze to dramat...
Nie ma co wybierać sensownego...

ted // to samo w NBA mamy
są plusy i minusy dużej ilości graczy w lidze, dobra zabawa i większa rywalizacja ale do FA nie ma co zaglądać
;p

sekular 47

sekular

Użytkownik
Weze, zmniejszyly strate do pierwszego miejsca w tabeli... jakims cudem awansowaly na 4 miejsce, chociaz spodziewalem sie spadku na 7 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom