>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fantasy Yahoo NBA 2010/11

Status
Zamknięty.
.kb 31

.kb

Użytkownik
dlaczego duzo? to ile proponujesz? :p 4 to z malo a 6... nie bedziemy nikomu dawac awansu do nastepnej rundy w prezencie ???? 8 to idealna liczba w tej sytuacji.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
WEEK 3 - Druga Liga

Oto tabela po 3 tygodniach:

I wyniki z 3 tygodnia:

No u mnie trochę lepiej niż poprzedni tydzień, ale szału nie ma. Gdyby mecz wcześniej wrócił albo Green albo Iguodala to myślę, że wygrałbym ten matchup bo steale przegrałem o 1, a FG% o 0.001. Trochę boli. Mam nadzieję, że od teraz kontuzje będą omijały moją ekipę i będzie dużo lepiej.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
WEEK 3 - Pierwsza Liga
Oto tabela &amp; wyniki 3 tygodniach:

W czołowce scisk. Mnie kukla totalnie zniszczył, nie miałem kiedy nawet jęknąć... Teddy dobre spotkanie ze Skiperem, podjął rekawice i również punktował, tak samo bylo w spotkaniu Gorala.

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
WEEK 6 - Pierwsza Liga

Nikt nie wkleja tabeli, a szkoda bo całkiem fajnie wygląda :razz: W tym tygodniu zrewanżowałem się za mecz o 3 miejsce w ostatnim sezonie. Cały czas gram bez Brooksa no i zmarnowałem pick na Odena, a tu takie pogromy, choć z większością czołówki jeszcze nie grałem. Teraz czas na Baqu :cool:

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
taaaa Góral... to się okaże na ile stać moja ekipę...

na razie tułam się po dolnej części tabeli, ale stary wilk jeszcze zawyje ( i to nie z bólu ! )

z Donem w miarę wyrównana walka i wynik 5:6 w sumie myśle, że zasłużony, chociaż nie zdzwiłaby mnie przegrana 2 oczkami czy wygrana jednym, gdyż niektóre punktacje były dośc bliskie. tak czy siak ten tydzien mam już za sobą i mogę promiennie spoglądać na roztrzaskanie kolejnego oponenta ^^

wróci moje M&amp;M&#39;s to was poniszcze ( Miller &amp; Ming ) ;D

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
WEEK 7 - Pierwsza Liga

Oto tabela &amp; wyniki 3 tygodniach:

Nic się nie stałooooooooooooo ! hej Goral nic się nie stało ;-) śpiewali kibice Baqu Baqu Squad po ich fantastycznym wyczynie ( bij lidera ! ) czyli wygranej nad obecnie nadal zajmującą pierwsze miejsce ekipą Goral Hornets. Tak, tak - było to pierwsze przegrane spotkanie tej drużyny w tym sezonie ! Manager Baqu jak i fani klubu z Baqu są multo contento :grin: Miala być walka - była walka, miał być pasjonujacy pojedynek... i był !

Wieści z innych parkietów:

=&gt; TeddyEndżels staczają się w czeluści dolu tabeli, tym razem tegie lanie sprawiła mu ekipa TheDon Flyers, która dzięki temu zwycięstwu 9:2 obecnie zajmuje drugą lokatę.

=&gt; Dużą niespodzianką zakończył się pojedynek Skiper Chiefs z Money Team Jacques. Goście solidnie umotywowani dużym bonusem za wygranie tego pojedynku dali z siebie wszytsko i gładko pokonali gospodarzy 7:2

=&gt; Kukla Lakers niewykorzystali przewagi wlasnego parkietu i jedynie zremisowali 5:5 z KBteam. Tym samym przesunęli się na trzecią lokatę w tabeli.

=&gt; JuanAntonio bad boys wychodzą z kryzysu ? na pewno o tym marzą ich kibice. Po uporaniu sie z czerwoną latarnią ligi Magiki Kentaki Team 9:2 ten tydzien może byc decydujacy dla managera klubu.

=&gt; Kolejny niespodziewany rezultat. Mocno faworyzowany przez bukmachera MKAllStars przegrywa na wlasnych śmieciach z Marian Team w stosunku aż 3:8.

=&gt; Ostatnim ligowym pojedynkiem było spotkanie Shen Wild Dogs z Hajduki Wielkiew którym to goście potwierdzili swoje aspiracje play offowe i zdominowali gospodarzy, pokonująć ich aż 8:2.

a co o tym myślą managerowie ?

magiki 42

magiki

Użytkownik
Jak dowiedzieli się dziennikarze Kentaki Reports miejscowa drużyna Magiki Kentaki Team przechodzi poważny kryzys finansowy. Drużynie z Kentaki grozi bankructwo, a co za tym idzie zwolnienie całego sztabu szkoleniowego, po zawodników z władzami włącznie. Mimo dramatycznej sytuacji w szatni, sam manager jak i zawodnicy zapowiedzieli walkę, by wraz z dobrymi wynikami przywrócić nienaganne imię oraz wnieść się na szczyty jak to miało miejsce podczas zeszłorocznego sezonu. Warto wspomnieć, że już w zeszłym sezonie, obecna drużyna z Kentaki ogłosiła bankructwo grając jeszcze w L.A jako LosAngeles Magiki&#39;os. Przenosiny do KFC, wraz ze starym managerem, ale nowym sponsorem odrodził oraz wzmocniły młodziutki zespół znad słonecznego Kentaki. Wydaje się więc, że obecna sytuacja w klubie nie jest czymś nadzwyczajnym i obecny manager powinien sobie z nią poradzić. Tylko pozostaje pytanie, czy aby na pewno Magiki Kentaki Team zdążą przed play-offami ?

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Jeśli Magiki Kentaki Team nie upora się z problemami finansowymi, sporo mówi się o tym, że dziką kartę na występy w pierwszej lidze w następnym sezonie może dostać team Lukascash Celtics, grający obecnie w drugiej lidze. Patrząc jednak na obecną formę Celtów, dzika karta może okazać się niepotrzebna, bowiem drużyna magnata Lukascash&#39;a, który zbił fortunę na zakładach bukmacherskich, po słabym początku, złapała wiatr w żagle. Tydzień temu walczyła jak równy z równym z ówczesnym liderem II Ligi New Orleans Vrazzo (5-6), a w tym tygodniu odprawiła z kwitkiem solidną drużynę Zaszkins Nuggets aż 9-2 i przesunęła się na 3 miejsce w tabeli drugiej ligi. Atmosfera w drużynie jest znakomita, a zawodnicy nastawieni bojowo do następnego spotkania. Nieoficjalnie sporo mówi się o ogromnych pieniądzach do podziału między zawodników po ewentualnym awansie do I Ligi, jednak ani właściciel ani sami zawodnicy nie potwierdzają tych informacji.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
W drużynie Hajduki Wielkie panuje świetna atmosfera przez prestiżowym spotkaniem z drużyną KBteam. Zespół odniósł historyczną wygraną, gdyż dotychczas mógł się poszczycić tylko wygraną 8-3-0. Dokonanych zostało kilka roszad w składzie, które jak na razie okazały się in plus. Ponadto w tym tygodniu ma wrócić długo oczekiwany Robin Lopez. Gospodarze liczą na ciekawe i wyrównane spotkanie z finalistą z poprzedniego roku, które ostatecznie zakończy się zwycięstwem. Kibice po bilety sięgają w ekspresowym tempie, m.in aby zobaczyć takie gwiazdy jak Durant, Parker czy świetnie spisującego się gracza Minnesoty - Kevina Love. H2H obu drużyn niestety jest fatalne, w jedynym spotkaniu z przed roku Hajduki uległy 8-3, dlatego cały sztab jak i zawodnicy zapowiadają srogi rewanż nad drużyną przyjezdną.
źródło: hajduki.wielkie.com

;)

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
Nic się nie stałooooooooooooo ! hej Goral nic się nie stało :wink: śpiewali kibice Baqu Baqu Squad po ich fantastycznym wyczynie ( bij lidera ! ) czyli wygranej nad obecnie nadal zajmującą pierwsze miejsce ekipą Goral Hornets. Tak, tak - było to pierwsze przegrane spotkanie tej drużyny w tym sezonie ! Manager Baqu jak i fani klubu z Baqu są multo contento :grin: Miala być walka - była walka, miał być pasjonujacy pojedynek... i był !
no Baqu dobry był meczyk, ehh ten Amare :grin: w innej lidze ciągnie ekipe, a tu niestety, akurat trafiłem na ten tydzień. Ale i tak nie było źle kilka kategorii było na styku Paul mógłby się wziąć do grania no i niech wróci wreszcie Brooks, bo brakuje trójek.
wziaść się nie mógł, ale wziąć to na pewno ;-)
Baqu
E:
no w sumie to tak :razz:

armor 12

armor

Użytkownik
arenas w washi bylo ok ???? richardson w phoniex bylo ok bass w orlando bylo ok ???? A TERAZ 3 w jednym zespole zeby to mi sie nie odbilo w minutach mowie tutaj o arenasie troche slabo i w ukladaniu skladu bo jednak kazdego miec w innym skladzie to jakos inaczej chyba lepiej

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
WEEK 8 - Pierwsza Liga

Oto tabela &amp; wyniki 8 tygodniach:

JuanAntonio bad boys zmiażdzył mnie w statach ???? w sumie fartem wyciągnąłem w tym tygodniu remis 5:5... ze względu na złość managera, doszło do zmian w klubie... Shawne Williams &amp; Yao Ming ( call mi mister kontuzja ) zostali zasąpieni przez Ronnie Brewer &amp; Jared Dudley. Nie są to jakieś wielkie transfery, aczkolwiek przynajmniej Ci zawodnicy grają, co nie można powiedzieć o ich poprzednikach. Czołówka mi ucieka - 9 miejce = jest źle, ten tydzień pokaże mi drogę, pojedynek z MKAllStars ( 8 miejsce ) jest moim zdaniem kluczowe, także mam już pejcz trenerski, w tym tygodniu walka i ogień !

a co o tym tygodniu myślą managerowie ?

mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
No ja w tym tygodniu przekombinowalem zostawilem na lawce niepotrzebnie paru zawodnikow i zamiast latwego 8-3 skonczylo sie 6-4-1. Po zmianach w orlando licze ze howard zacznie regularnie dostarczac sporo zbiorek bo u mnie narazie slabo w tej kategori. Jak ktos ma centra na zbyciu ze zbiorkami to jestem chetny na trade.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nie jestem zadowolony. Przedobrzyłem. Na ostatni dzień wystawiłem tylko Bena Wallace i Pau Gasola by zapewnić sobie wygraną w zbiórkach (fuksem wygrałem różnicą jednej xD) a jednocześnie nie wystawiłem reszty by nie martwić się o wygraną w TO i faulach. I przedobrzyłem. Big Ben przestrzelił dwa rzuty wolne i przegrałem % z FT. Jakbym zamiast niego wystawił obojętnie kogo innego to bym wygrał a tak przegrałem. Nie jestem zadowolony ale co zrobić ;/
@ Alva popatrz na mój skład, mam sporo wysokich. Możemy pokombinować. Zwłaszcza że wlaśnie dodałem do składu K.Martina ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Bardzo chętnie zrobię remont w składzie, niemal wszyscy dostępni, także jeżeli ktoś ma ochotę na któregoś z moich graczy to możemy coś spróbować pokombinować. Bo obecni nieco zawodzą. Potrzebuję zbiórek, bloków i punktów, a więc jakichś wysokich graczy raczej.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
WEEK 10 - Pierwsza Liga

Oto tabela &amp; wyniki 10 tygodniach:​

aż mi się nie chce cokolwiek pisać... Shen mi zrobił z dupy jesień średniowiecza...
teraz tylko walka o pozostanie w najwyższej klasie rozgrywek mi zostaje.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Shen ładnie pojechał, ja niestety dwa razy zapomniałem skład wystawić a mogło być spokojnie 6:5 dla mnie , o PO można powoli zapomnieć :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom