>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fantasy Yahoo NBA 2010/11

Status
Zamknięty.
mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
Nie zgodze sie z toba ted, jak bys wystawil sklad w te dwa dni to wygral bys
OREB i FT% ale za to przegral bys TO i PF wiec wyszlo by na jedno.

ted // no może , patrzyłem na oko i jeszcze PKT bym wygrał z tego co pamiętam ????

backrus 48

backrus

Użytkownik
Wyniki i tabela na półmetku rywalizacji:

Udało mi się przerwać serię 3 porażek, zaczynamy pogoń za New Orleans Vrazzo ;)
Zapraszam do dyskusji ????

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
WEEK 11 - Pierwsza Liga

Oto tabela &amp; wyniki 11 tygodniach:

wymęczona wygrana z Marianem bardzo cieszy, gdyż to był / jest jeden z moich
ważniejszych rywali w utrzymaniu się w lidze. W tym tygodniu walczę z Magiki
i po prostu muszę takie spotkania wygrywać, także wielka mobilizacja w moim
teamie, obecnie zawodnicy są bardzo zmęczeni ostatnią rywalizacją, ale na pewno dadzą z siebie wszytsko !

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
pytanie dotyczące 2 ligi:
co decyduje o awansie do 1 ligi? Klasyfikacja na koniec regular season (20tygodni) czy klasyfikacja play-off??

olo 2,4K

olo

Użytkownik

co decyduje o awansie do 1 ligi? Klasyfikacja na koniec regular season (20tygodni) czy klasyfikacja play-off??

Ja jestem za tym, żeby PO, w końcu to jest klu całego sezonu ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
No PO w fantasy jest mocno losowe ale w sumie logicznie by było jakby decydowało PO. Z drugiej strony warto by wynagrodzić najlepszego w regulara. Może awans zwycięzca PO + zwycięzca regulara bo chyba 2 drużyny awansują/spadają tak ?

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP

nie wiem czy napisałem w regulaminie serio...

zamysł był taki, że awansują 2 najlepsze teamy po sezonie regularnym

tak samo spadają z pierwszej ligi 2 najgorsze teamy po sezonie regularnym

tak jak już ktoś napisał mimo wszystko PO jest bardzo losowa, ze względu, na
koniec sezonu i dużą rotację zawodników w drużynach.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
WEEK 12 - Pierwsza Liga

Oto tabela &amp; wyniki 12 tygodniach:

moje spotkanie:

Właśnie o to mi chodziło w tym spotkaniu :!: nie dość, że zdobyłem punkty z FG% &amp; FT% - które są dla mnie dość loteryjnym statem, to dobra rotacja składem dała wygraną również w TO &amp; PF, co przy reszcie (7) statów wygranej w aż pięciu daje bardzo pozytywny wynik.
W tym tygodniu wywalam O.J. Mayo bo mnie po prostu WK***... liczylem na jego dobry sezon a on gra totalny piach ! także jak ktoś go chce to zapraszam... za niego wracający do zdrowia Eddie House, który solidnie zaczął i liczę na utrzymanie formy, chociaz nie wiadomo jak to z nim będzie po powrocie elbidzęja. Czekam również na powrót do gry KEffa Garneta i nadal zastanawiam się co zrobić z Ronnie Brewer... decyzja zapadnie w tym tygodniu.

btw ktoś wie co się dzieje z managerem kukla ? ostatnie logowanie to:
Sat Jan 8 8:37pm GMT
:zoltakartka::dfdrgdf:

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
WEEK 13 - Pierwsza Liga

Oto tabela &amp; wyniki 13 tygodniach:

Hajduk mnie zmiażdżył... ???? to nie rokuje najlepiej przed moim kolejnym pojedynkiem
&quot;na śmierć i życie&quot; o pozostanie w lidze, tym razem z Tedem...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Lipa lipa lipa. Posypał mi się Camby i zamiast walczyć o PO będę musiał walczyć o utrzymanie. W PO zabraknie więc zeszłorocznego mistrza ;/
Muszę zmienić całkowicie koncepcje na ostatnie kolejki, więc zamierzam dokonać rewolucji. Zapraszam do składania ofert do trejdów. Już z paroma osobami &quot;negocjuje&quot;. Do końca tego tygodnia chciałbym zmienić z pół składu ???? Do wyjęcia są wszyscy. Nawet Duncan, Gasol lub Rondo.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
WEEK 15 - Pierwsza Liga

Oto tabela &amp; wyniki 15 tygodniach:

słabo słabo słabo... na całe szczęście rywale do spadku również nie spisują się najlepiej... Magiki Kentaki Team, JuanAntonio bad boys, Money Team Jacques solidnie w plecy, natomiast TeddyEndżels &amp; Marian Team zanotowali wygrane. 5 spotkań do końca... w tym mam dwa mecze z pierwszą i drugą ekipą ligi... jeżeli się po mnie nie &quot;przejadą&quot; spokojnie powinienem się utrzymać - czas pokaże.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
we wrześniu będzie nowy temat na nowy sezon i zapisy, ale spodziewaj się przydziału do 2 albo 3 ligi (jeśli zostanie utworzona przy dużej ilości chętnych)

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
WEEK 20 - Pierwsza Liga ( koniec sezonu zasadniczego )

Oto tabela &amp; wyniki 20 tygodniach:

Mój cel w połowie sezonu uzyskany, spokojne utrzymanie :!:

z pierwszej ligi spadają drużyny Marian Team &amp; Magiki Kentaki Team

o dziwo Kukla Lakers, których manager olał zabawę dostali się do PO ????

przypomnę, że rok temu mistrzem została drużyna Money Team Jacques, która w tym sezonie nawet nie zakwalifikowała się do PO :idea:

czekają nas gorące rozgrywki o prymat mistrza :!: kto nim zostanie :?:
jakie są oczekiwania managerów finałowych klubów :?:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Średnio jestem zadowolony. Po złym początku utrzymałem się w lidze a i na 3 kolejki przed końcem miałem szanse na PO. Zawaliłem draft, bo nie miałem kompletnie na niego planu a końcówkę tamtego sezonu ominąłem i nie byłem na bieżąco.

mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
U mnie zalezy kiedy wroca milsap i gay bez nich bedzie ciezko dostac sie do polfinalu.
Jak szybko wroca to bedzie walka o drugie miejsce, bo jesli nie wydazy sie nic niespodziewanego to wg mnie z donem nikt nie wygra

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom