>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fantasy Yahoo NBA 2010/11

Status
Zamknięty.
.kb 31

.kb

Użytkownik
dlaczego duzo? to ile proponujesz? :p 4 to z malo a 6... nie bedziemy nikomu dawac awansu do nastepnej rundy w prezencie ???? 8 to idealna liczba w tej sytuacji.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
WEEK 3 - Druga Liga

Oto tabela po 3 tygodniach:

I wyniki z 3 tygodnia:

No u mnie trochę lepiej niż poprzedni tydzień, ale szału nie ma. Gdyby mecz wcześniej wrócił albo Green albo Iguodala to myślę, że wygrałbym ten matchup bo steale przegrałem o 1, a FG% o 0.001. Trochę boli. Mam nadzieję, że od teraz kontuzje będą omijały moją ekipę i będzie dużo lepiej.

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
WEEK 3 - Pierwsza Liga
Oto tabela &amp; wyniki 3 tygodniach:

W czołowce scisk. Mnie kukla totalnie zniszczył, nie miałem kiedy nawet jęknąć... Teddy dobre spotkanie ze Skiperem, podjął rekawice i również punktował, tak samo bylo w spotkaniu Gorala.

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
WEEK 6 - Pierwsza Liga

Nikt nie wkleja tabeli, a szkoda bo całkiem fajnie wygląda :razz: W tym tygodniu zrewanżowałem się za mecz o 3 miejsce w ostatnim sezonie. Cały czas gram bez Brooksa no i zmarnowałem pick na Odena, a tu takie pogromy, choć z większością czołówki jeszcze nie grałem. Teraz czas na Baqu :cool:

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
taaaa Góral... to się okaże na ile stać moja ekipę...

na razie tułam się po dolnej części tabeli, ale stary wilk jeszcze zawyje ( i to nie z bólu ! )

z Donem w miarę wyrównana walka i wynik 5:6 w sumie myśle, że zasłużony, chociaż nie zdzwiłaby mnie przegrana 2 oczkami czy wygrana jednym, gdyż niektóre punktacje były dośc bliskie. tak czy siak ten tydzien mam już za sobą i mogę promiennie spoglądać na roztrzaskanie kolejnego oponenta ^^

wróci moje M&amp;M&#39;s to was poniszcze ( Miller &amp; Ming ) ;D

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
WEEK 7 - Pierwsza Liga

Oto tabela &amp; wyniki 3 tygodniach:

Nic się nie stałooooooooooooo ! hej Goral nic się nie stało ;-) śpiewali kibice Baqu Baqu Squad po ich fantastycznym wyczynie ( bij lidera ! ) czyli wygranej nad obecnie nadal zajmującą pierwsze miejsce ekipą Goral Hornets. Tak, tak - było to pierwsze przegrane spotkanie tej drużyny w tym sezonie ! Manager Baqu jak i fani klubu z Baqu są multo contento :grin: Miala być walka - była walka, miał być pasjonujacy pojedynek... i był !

Wieści z innych parkietów:

=&gt; TeddyEndżels staczają się w czeluści dolu tabeli, tym razem tegie lanie sprawiła mu ekipa TheDon Flyers, która dzięki temu zwycięstwu 9:2 obecnie zajmuje drugą lokatę.

=&gt; Dużą niespodzianką zakończył się pojedynek Skiper Chiefs z Money Team Jacques. Goście solidnie umotywowani dużym bonusem za wygranie tego pojedynku dali z siebie wszytsko i gładko pokonali gospodarzy 7:2

=&gt; Kukla Lakers niewykorzystali przewagi wlasnego parkietu i jedynie zremisowali 5:5 z KBteam. Tym samym przesunęli się na trzecią lokatę w tabeli.

=&gt; JuanAntonio bad boys wychodzą z kryzysu ? na pewno o tym marzą ich kibice. Po uporaniu sie z czerwoną latarnią ligi Magiki Kentaki Team 9:2 ten tydzien może byc decydujacy dla managera klubu.

=&gt; Kolejny niespodziewany rezultat. Mocno faworyzowany przez bukmachera MKAllStars przegrywa na wlasnych śmieciach z Marian Team w stosunku aż 3:8.

=&gt; Ostatnim ligowym pojedynkiem było spotkanie Shen Wild Dogs z Hajduki Wielkiew którym to goście potwierdzili swoje aspiracje play offowe i zdominowali gospodarzy, pokonująć ich aż 8:2.

a co o tym myślą managerowie ?

magiki 42

magiki

Użytkownik
Jak dowiedzieli się dziennikarze Kentaki Reports miejscowa drużyna Magiki Kentaki Team przechodzi poważny kryzys finansowy. Drużynie z Kentaki grozi bankructwo, a co za tym idzie zwolnienie całego sztabu szkoleniowego, po zawodników z władzami włącznie. Mimo dramatycznej sytuacji w szatni, sam manager jak i zawodnicy zapowiedzieli walkę, by wraz z dobrymi wynikami przywrócić nienaganne imię oraz wnieść się na szczyty jak to miało miejsce podczas zeszłorocznego sezonu. Warto wspomnieć, że już w zeszłym sezonie, obecna drużyna z Kentaki ogłosiła bankructwo grając jeszcze w L.A jako LosAngeles Magiki&#39;os. Przenosiny do KFC, wraz ze starym managerem, ale nowym sponsorem odrodził oraz wzmocniły młodziutki zespół znad słonecznego Kentaki. Wydaje się więc, że obecna sytuacja w klubie nie jest czymś nadzwyczajnym i obecny manager powinien sobie z nią poradzić. Tylko pozostaje pytanie, czy aby na pewno Magiki Kentaki Team zdążą przed play-offami ?

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Jeśli Magiki Kentaki Team nie upora się z problemami finansowymi, sporo mówi się o tym, że dziką kartę na występy w pierwszej lidze w następnym sezonie może dostać team Lukascash Celtics, grający obecnie w drugiej lidze. Patrząc jednak na obecną formę Celtów, dzika karta może okazać się niepotrzebna, bowiem drużyna magnata Lukascash&#39;a, który zbił fortunę na zakładach bukmacherskich, po słabym początku, złapała wiatr w żagle. Tydzień temu walczyła jak równy z równym z ówczesnym liderem II Ligi New Orleans Vrazzo (5-6), a w tym tygodniu odprawiła z kwitkiem solidną drużynę Zaszkins Nuggets aż 9-2 i przesunęła się na 3 miejsce w tabeli drugiej ligi. Atmosfera w drużynie jest znakomita, a zawodnicy nastawieni bojowo do następnego spotkania. Nieoficjalnie sporo mówi się o ogromnych pieniądzach do podziału między zawodników po ewentualnym awansie do I Ligi, jednak ani właściciel ani sami zawodnicy nie potwierdzają tych informacji.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
W drużynie Hajduki Wielkie panuje świetna atmosfera przez prestiżowym spotkaniem z drużyną KBteam. Zespół odniósł historyczną wygraną, gdyż dotychczas mógł się poszczycić tylko wygraną 8-3-0. Dokonanych zostało kilka roszad w składzie, które jak na razie okazały się in plus. Ponadto w tym tygodniu ma wrócić długo oczekiwany Robin Lopez. Gospodarze liczą na ciekawe i wyrównane spotkanie z finalistą z poprzedniego roku, które ostatecznie zakończy się zwycięstwem. Kibice po bilety sięgają w ekspresowym tempie, m.in aby zobaczyć takie gwiazdy jak Durant, Parker czy świetnie spisującego się gracza Minnesoty - Kevina Love. H2H obu drużyn niestety jest fatalne, w jedynym spotkaniu z przed roku Hajduki uległy 8-3, dlatego cały sztab jak i zawodnicy zapowiadają srogi rewanż nad drużyną przyjezdną.
źródło: hajduki.wielkie.com

;)

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
Nic się nie stałooooooooooooo ! hej Goral nic się nie stało :wink: śpiewali kibice Baqu Baqu Squad po ich fantastycznym wyczynie ( bij lidera ! ) czyli wygranej nad obecnie nadal zajmującą pierwsze miejsce ekipą Goral Hornets. Tak, tak - było to pierwsze przegrane spotkanie tej drużyny w tym sezonie ! Manager Baqu jak i fani klubu z Baqu są multo contento :grin: Miala być walka - była walka, miał być pasjonujacy pojedynek... i był !
no Baqu dobry był meczyk, ehh ten Amare :grin: w innej lidze ciągnie ekipe, a tu niestety, akurat trafiłem na ten tydzień. Ale i tak nie było źle kilka kategorii było na styku Paul mógłby się wziąć do grania no i niech wróci wreszcie Brooks, bo brakuje trójek.
wziaść się nie mógł, ale wziąć to na pewno ;-)
Baqu
E:
no w sumie to tak :razz:

armor 12

armor

Użytkownik
arenas w washi bylo ok ???? richardson w phoniex bylo ok bass w orlando bylo ok ???? A TERAZ 3 w jednym zespole zeby to mi sie nie odbilo w minutach mowie tutaj o arenasie troche slabo i w ukladaniu skladu bo jednak kazdego miec w innym skladzie to jakos inaczej chyba lepiej

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
WEEK 8 - Pierwsza Liga

Oto tabela &amp; wyniki 8 tygodniach:

JuanAntonio bad boys zmiażdzył mnie w statach ???? w sumie fartem wyciągnąłem w tym tygodniu remis 5:5... ze względu na złość managera, doszło do zmian w klubie... Shawne Williams &amp; Yao Ming ( call mi mister kontuzja ) zostali zasąpieni przez Ronnie Brewer &amp; Jared Dudley. Nie są to jakieś wielkie transfery, aczkolwiek przynajmniej Ci zawodnicy grają, co nie można powiedzieć o ich poprzednikach. Czołówka mi ucieka - 9 miejce = jest źle, ten tydzień pokaże mi drogę, pojedynek z MKAllStars ( 8 miejsce ) jest moim zdaniem kluczowe, także mam już pejcz trenerski, w tym tygodniu walka i ogień !

a co o tym tygodniu myślą managerowie ?

mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
No ja w tym tygodniu przekombinowalem zostawilem na lawce niepotrzebnie paru zawodnikow i zamiast latwego 8-3 skonczylo sie 6-4-1. Po zmianach w orlando licze ze howard zacznie regularnie dostarczac sporo zbiorek bo u mnie narazie slabo w tej kategori. Jak ktos ma centra na zbyciu ze zbiorkami to jestem chetny na trade.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nie jestem zadowolony. Przedobrzyłem. Na ostatni dzień wystawiłem tylko Bena Wallace i Pau Gasola by zapewnić sobie wygraną w zbiórkach (fuksem wygrałem różnicą jednej xD) a jednocześnie nie wystawiłem reszty by nie martwić się o wygraną w TO i faulach. I przedobrzyłem. Big Ben przestrzelił dwa rzuty wolne i przegrałem % z FT. Jakbym zamiast niego wystawił obojętnie kogo innego to bym wygrał a tak przegrałem. Nie jestem zadowolony ale co zrobić ;/
@ Alva popatrz na mój skład, mam sporo wysokich. Możemy pokombinować. Zwłaszcza że wlaśnie dodałem do składu K.Martina ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Bardzo chętnie zrobię remont w składzie, niemal wszyscy dostępni, także jeżeli ktoś ma ochotę na któregoś z moich graczy to możemy coś spróbować pokombinować. Bo obecni nieco zawodzą. Potrzebuję zbiórek, bloków i punktów, a więc jakichś wysokich graczy raczej.

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
WEEK 10 - Pierwsza Liga

Oto tabela &amp; wyniki 10 tygodniach:​

aż mi się nie chce cokolwiek pisać... Shen mi zrobił z dupy jesień średniowiecza...
teraz tylko walka o pozostanie w najwyższej klasie rozgrywek mi zostaje.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Shen ładnie pojechał, ja niestety dwa razy zapomniałem skład wystawić a mogło być spokojnie 6:5 dla mnie , o PO można powoli zapomnieć :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom