Nikomu nic na siłę nie wmawiam tylko chcę usłyszeć argument za grą bez sponsora, i do tej pory takiego nie widzę, bo równe szanse to jest jakiś żart. Bo nie wiem w czym te równe szanse nie będą jeśli będzie sponsor. Jak będę chciał to będę grał i odwrotnie więc nie dyktuj mi serdecznie Cię proszęLudzie , nie ogarniam po co na sile chcecie komus wmówic aby grac ze sponsorem. Ideą tej ligi jest zabawa i gra bez sponsorów jesli chcecie np ty dawczan to nie graj w ' naszej' lidze i po problemie.
To jest właśnie dyskusja na poziomie i na argumenty. Gratuluje.Nie ma sily na Ciebie normalnie
umówiliśmy się, że gramy bez sponsora i tyle.To jest właśnie dyskusja na poziomie i na argumenty. Gratuluje.
PS: Widzę, że bardzo się orientujesz na temat tego managera, ale 1wszy zabierasz głos BukmacherzeTSW.
Zaczynasz mnie irytowac. Jakie chcesz argumenty jeszcze jak główne juz ci z 10 userów podalo. Umowilismy sie na gre bez sponsorow bo liga liczy ponad 40 druzyn i tylko ty zglaszales chec . Jakie jeszcze potrzeba?To jest właśnie dyskusja na poziomie i na argumenty. Gratuluje.
Jedyny argument tych 10 userów to to, że się umóiliście żeby nie grac ze sponsorami i, że szkoda kasy - 7,50 zł :] Mnie to nie przekonuje, ale spoko jak tam uważacie.Jakie chcesz argumenty jeszcze jak główne juz ci z 10 userów podalo.
Dawczan... jeżeli nie znasz języka polskiego i nie wiesz co to znaczy "równe szanse" to weź słownik i sprawdź nie masz w domu, to założę się, iż jak pójdziesz do biblioteki to Ci udostępnią.Nikomu nic na siłę nie wmawiam tylko chcę usłyszeć argument za grą bez sponsora, i do tej pory takiego nie widzę, bo równe szanse to jest jakiś żart. Bo nie wiem w czym te równe szanse nie będą jeśli będzie sponsor. Jak będę chciał to będę grał i odwrotnie więc nie dyktuj mi serdecznie Cię proszę
@baqu
Ale co to znaczy równe szanse ?? A jak będzie sponsor to szanse będą nie równe ?? Każdy będzie go mógł kupić i tyle. Więc gdzie tu są szanse nie równe to ja nie wiem. Czy te 2,46 x 3 = 7,48 zł to są jakieś kolosalne pieniądze ??
@flamaster
Uwierz mi, że nawet po kasie ze sponsorami samych Rudnevsow nie zrobisz. Gwarantuje Ci. Gram w tego typu managery od lat chyba 5. Wiadomo jest więcej kasy można mieć 1-2 lepszych graczy, ale bez przesady, że samych Rudnevsów. Nie dostajecie tam 10 mln tylko 1 czy 2 mln więc to naprawdę nie jest dużo i nie starcza na samych Rudnevsów.
Każdy może mieć sponsora = równe szanse i tyle.Dawczan... jeżeli nie znasz języka polskiego i nie wiesz co to znaczy "równe szanse" to weź słownik i sprawdź nie masz w domu, to założę się, iż jak pójdziesz do biblioteki to Ci udostępnią. To są zawsze pieniądze, a nikt ich nie chce oprócz Ciebie wydawać, tak zadecydowała większość i ty tych argumentów nie potrafisz zaakceptować. Zaraz się zaczniesz pytać co to jest argument i akceptacja... proszę skończ,
poczytaj regulamin pierwsza kasa jest jak osiagniesz ilesctam pktZałożyłem konto, wysłałem sms na sponsora - wpisałem kod i żądna kasa nie przychodzi :/
tak, w zeszłej edycji tak było więc w tej pewnie będzie podobnieKtoś grający dłużej może się orientuje, czy jeżeli teraz w składzie mam zawodnika Legii, ale zanim będą rozgrywać zaległy mecz z Zagłębiem tego zawodnika sprzedam to będzie się on liczył do klasyfikacji jako ten, który w pierwszej kolejce był w składzie?
Może jeszcze Ci kupony będę opłacał w bukach co ?? 7,38 zł. "AŻ tyle" trzeba wydać na 3 smsy. Fortuna.Dawczan opłaca kazdemu abonament.