>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fantasy Ekstraklasa 2011/12

Status
Zamknięty.
horus 129

horus

Użytkownik
Widzę, że prośba baqu została odrzucona :razz: Szkoda, bo szczerze mówiąc patrząc w tabelę w poprzedniej edycji nie wiedziałem w wielu przypadkach kto jest kto.
Wszyscy w temacie podają nazwy swoich drużyn, więc wrzuci się je do pierwszego posta (nick na FB + nazwa drużyny w FL) i wszystko będzie jasne i czytelne.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Wszyscy w temacie podają nazwy swoich drużyn, więc wrzuci się je do pierwszego posta (nick na FB + nazwa drużyny w FL) i wszystko będzie jasne i czytelne.
W razie czego, to niech ktos podbije na poczatek sezonu z nickami i nazwami druzyn, to dopisze do posta Benka. Albo najwyzej sam taka liste zrobie.
atkusfutboltim zglasza sie do gry w skladzie:
Sandomierski (Wyparlo) - Wawrzyniak, Zewlakow (Zytko), Deleu (Zbozien) - Szalachowski, Jez, Bandrowski, Dzalamidze, J. Gancarczyk - Niedzielan, Sikora (Saganowski)

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
ja zrobilem 2 zespoly pawacki oraz fc utoya jak komus sie nie podoba to napiszczcie usune 1 ;d
//eo, ale z ta nazwa to przesadziles ????
Dodalem kod ligi i nazwe do pierwszego postu. Ad.

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Moja ekipa to Chajtgrs
Kotorowski
Baszczyński Banaś Vucko Dudu
Grzyb Jeż(c) Elsner Plizga Cwielong
Kucharczyk

borussia 12

borussia

Użytkownik
Dołączyłem ????
Nazwa drużyny: Borussia
Kotorowski
Spahic, Baszczyńśki, Bartczak, Stefańczyk
Iliev, Razack Traore, Plizga, Tonew
Sernas(C) , Saganowski

other 60

other

Użytkownik
Nigdy w to nie grałem, warto spróbować.
&quot;other team&quot; wkracza do rywalizacji.
Mój dream-team:
Sandomierski
Diaz Astiz Stano(C) Choto
Mila Machaj Seweryn
Voskamp Alexandre Sobczak

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Mój team - Dabol.
Kelemen (Kurto) - Deleu (Zbozień), Grodzicki, Chavez, Hajrapetjan - Bonin, Vrdoljak (C), Elsner (Lenartowski), Tymiński - Cieśliński (Patejuk), Voskamp.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
także debiut :p
Kaczmarek (Szumski) - Spahić, Banaś, Szmatiuk, Ukah (Gołąb) - Iliev (C), Jeż, Sobota, Elsner, Suworow - Hubnik (Flis, Paprocki)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Panowie czy na pewno gramy bez sponsora ?? 3 x 2,46 to naprawde nie są duże pieniądze...;)
Gram już parę lat w podobnego managera (Wygraj Ligę) i naprawdę gra się ciekawiej ze sponsorem.

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
duzo osob gra dla zabawy osobiscie dla mnie sztuka jest stworzyyc dobra ekipe za tak malu budzet ale nie oszukujac sie wiele osob gra dla rywalizacji,emocji .. moim zdaniem zainwestujesz kase a i tak gorzej wypadniesz dla mnie mozecie grac ze sponsorem ;) ale i tak 90% nie wsadzi w ta gre zlotowki

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Panowie czy na pewno gramy bez sponsora ?? 3 x 2,46 to naprawde nie są duże pieniądze...;)

Gram już parę lat w podobnego managera (Wygraj Ligę) i naprawdę gra się ciekawiej ze sponsorem.
bez sponsora

chodzi o zabawę na forum przy równych zasadach,

możesz założyć drugą ligę ze sponsorami, przecież to nie problem :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom