>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fantasy Ekstraklasa 2011/12

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
moim zdaniem zainwestujesz kase a i tak gorzej wypadniesz dla mnie mozecie grac ze sponsorem
Gram od ponad 5 lat w takiego managera i zaufaj, że większe szansę są ze sponsorem. Po prostu możesz kupić lepszy skład. I tam gdzie zainwestowałem w sponsora UWAGA !! aż 8 zł za całą rundę - szło mi zdecydowanie lepiej.
bez sponsora chodzi o zabawę na forum przy równych zasadach,
Jak uważacie, ale nie rozumiem tego.
możesz założyć drugą ligę ze sponsorami, przecież to nie problem
Nie chcę zakładać 2 ligi. Tylko chciałem grać ze sponsorem. Więc musiałbym załozyć 2 maila i tą drużynę ze sponsorem nie zgłaszać do ligi, ale nie chce mi sie szczerze mowiac kombinowac. Wiem tylko, ze gdybyscie sprobowali grac ze sponsorem to byscie juz z nim co edycje grali :]

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Cos mi na szybko ta ekipa wyszla ale dolaczylem ;)

Po kolejkach mozna robic roszady tylko w 11stce czy w calym skladzie - sprzedawac , kupowac?

T 0

tommyscouser

Użytkownik
Mersey The Reds
Perdijic-Wasiluk,Brzyski,Sadlok,Żytko-Iliev,Ntibazonkiza,Kupisz,Wojtek Grzyb-Piech,Niedzielan
na ławce
Wolański,Menzel,Radzio,Jamróz

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
W pierwszym poscie jest opisane kto jest kto, aczkolwiek nie ma wszystkich druzyn, wpisane sa 32 druzyny, bo tyle jest postow z nazwami czy skrinami zespolow, jeszcze 13 druzyn/userow pomimo zgloszenia sie do ligi, nie wpisalo sie w tym temacie.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Wprawdzie adqs mnie ubiegł, ale macie jeszcze wersję graficzną, jak co to mogę ją później uaktualniać. Jak ktoś może i chce, niech wrzuci do 1 posta:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom