On nie myśli , On jest . Jego składnia zdania naprawdę może śmieszyć , nie mam pojęcia co On do mnie napisał :grin:Myślisz, że jesteś śmieszny ?
Z tego co udało mi się odczytać z tego bełkotu , chyba chodziło o to że mój skład jest za słaby zeby coś osiągnąć i nie warto inwestować w sponsora ???? . Dziękuje ekspercie że wyraziłeś swoją opinie na temat moje składu , ale mimo wszystko zaryzykuję i wyłożę tą niebywale wielką sumę jaką jest 2.50 zł.Lech gral z najslabsza narazie druzyna ligi jeszcze do tego u siebie to troche nie dziwne ze wygrali Rudnevs sie popisal i niech nawet strzele jeszcze bramki ale samo to nie pozwoli ci utrzymac sie w "czolowce" rankingu czyli gdzies u ciebie kolo 1248 a 1416 gdzie aktualnie jestes!!!!! Fakt sponsor pomoze ci moze kupic tych paru zawodnikow i cos tam nadrobic ale spojrz na swoj sklad masz tylko jedno gwiazdke i szczescie dla ciebie ze mianowales go kapitanem bo gdyby nie on cedzilbys na koncu stawki (zreszta wystarcza dobry mecz legii z zaglebiem i polecisz jeszcze dalej w rankingu).
Czy ja robie szum? czy ja się chce chwalić? nie! , napisałem tylko że dla zabawy chciałbym mimo wszystko powalczyć o coś w generalce , nie ma sensu wkładać w tworzenie składu swój czas i zaangażowanie jak i tak g. z tego będzie :;/: . 2.50 to nie jest wysoka cena w zamian za przednią zabawę i dużo emocji co każdą kolejkę w związku z tą grą , nawet jeśli nic nie ugram to zawsze warto spróbować.DawidBarça gdzie masz problem bo ja go nie widzę? Chcesz grać ze sponsorem to graj nikt Ci nie broni. Rezygnujesz z ligi i po kłopocie. Tylko po jakiego trąbisz o tym tutaj robiąc zamieszanie? Jakbyś jeszcze był po pierwszej kolejce w pierwszej 100 to można zrozumieć - chce się pochwalić, ale tak po co szum robić ...
No i wiem że wam to przeszkadza więc już mnie w lidze nie ma , jaki problem? .Oczywiście jeśli wam to przeszkadza to mogę zrezygnować z forumowej ligi.
Jakbyś jeszcze był po pierwszej kolejce w pierwszej 100 to można zrozumieć
Tego typu farmazony pokazują jak mało wiecie o takich managerach. Po 1 kolejce twierdzicie, że ktoś nie ma szans na nic. A tymczasem dawidbarca osiągnął bardzo dobry wynik i jeśli będzie robił dalsze zmiany z głową to ma szansę. A twierdzenie, że nie ma bo nie jet w 1 setce jest głupie Wielokrotnie prowadzenie w klasyfikacjach w takich grach się zmienia a czasem wywraca do góry nogami.jesteś poza pierwszym tysiącem graczy więc przesadziłeś trochę z tym jak wysoko jesteś i jakie masz szanse na nagrody
No i w czym widzisz problem ?? Na tym polega ta gra, że kapitan punktuje podwójnie.b) jesteś tak wysoko, gdyż zawodnik którego mianowałeś kapitanem narobił Ci od cholery punktów
dokładnie.2.50 to nie jest wysoka cena w zamian za przednią zabawę i dużo emocji co każdą kolejkę w związku z tą grą , nawet jeśli nic nie ugram to zawsze warto spróbować.
Nigdy nie grałeś w Managera piłkarskiego, w jakąkolwiek grę z której nie miałeś nigdy zysku?nie ma sensu wkładać w tworzenie składu swój czas i zaangażowanie jak i tak g. z tego będzie
Ja grałem i 100 razy lepiej się gra "o coś". To tak jakbyś obstawiał bez możliwości wygranej i ryzyka. Zawsze jak się gra o coś jest lepiej i są większe emocje.Nigdy nie grałeś w Managera piłkarskiego, w jakąkolwiek grę z której nie miałeś nigdy zysku? Nigdy nie grałeś w grę przeglądarkową?
dobrze wiedzieć ! sam myslalem ze nadal jest jeden.Wart przypomnienia jest fakt, że przed każda kolejką możemy robić transfery czy zmienić kapitana. W tej edycji aż dwa transfery są darmowe, czyli nie pobierana jest prowizja punktowa. Każda kolejna zmiana oznacza -4 punkty.
W poprzedniej edycji tylko jeden transfer był bez prowizyjny.