Powaga tej firmy skończyła się kiedy jeszcze zajmowali się produkcją energetyka i ustawili konkurs na bilety Polaków na euro 2016 we Francji. Kto nie słyszał niech nadrobi. Wałek tej samej wagi co dzisiejszy. I daje jaja pod gilotyne za to , ze Gola bedzie ciśnięty na streamach za ten numer i beda sie niezle tłumaczyć.Piękna ustawka, żenada.
Kursy chwilę przed końcem walki: https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_vQmfzfR089Sc0W0nHadwdmFToyyJRSyz.jpg
Nie myliłem sie.Ale i tak cos zagram, pomijając kursy ok 1.30 bo tam może być wałek
Szkoda bić sie z większym. jedyne co zrobiłem to zablokowałem konto. Szkoda tam zabawy.Walimy maile do LVBET to może anulują ten zakład. Postawiłem kupon za drobne żeby się poemocjonować bo większość mi tam zwisa, ale takie jawne dymanie ludzi to skandal. Będzie ta sprawa mieć kontynuację na pewno.
PowodzeniaWalimy maile do LVBET to może anulują ten zakład. Postawiłem kupon za drobne żeby się poemocjonować bo większość mi tam zwisa, ale takie jawne dymanie ludzi to skandal. Będzie ta sprawa mieć kontynuację na pewno.
Może LVBET nie miał nic wspólnego z tym, tylko sędziowie odwalili numer. Buk ma bardzo dużo do stracenia wizerunkowo. Więc myślę, że mogą jeszcze wyjść w miarę z twarzą robiąc zwroty albo chociaż tym co przegrali.Powodzenia
Nie no spoko, jesteśmy po tej samej stronie ale dla mnie nie ma szans na takie rozwiązanie.Może lvbet nie miał nic wspólnego z tym, tylko sędziowie odwalili numer. Buk ma bardzo dużo do stracenia wizerunkowo. Więc myślę, że mogą jeszcze wyjść w miarę z twarzą robiąc zwroty albo chociaż tym co przegrali.
A ja uważam, że nie będzie zwrotów nawet jeśli sędziowi maniane odstawili. Przytoczę prosty przykład, sędzia drukuje karnego, totalnie z kapelusza w 94minucie i mecz kończy się całkowicie innym wynikiem niż wszyscy się spodziewali. Czy słyszałeś, żeby jakikolwiek buk zrobił zwrot ? Nie wydaje mi sięMoże LVBET nie miał nic wspólnego z tym, tylko sędziowie odwalili numer. Buk ma bardzo dużo do stracenia wizerunkowo. Więc myślę, że mogą jeszcze wyjść w miarę z twarzą robiąc zwroty albo chociaż tym co przegrali.