>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

FAME MMA 3

Status
Zamknięty.
marcinpp 0

marcinpp

Użytkownik
Godlewska nie jest taka głupia jaką udaje. Po co by miała brać walkę z tyle wiekszym babochlopem? Dla kasy Fejmu? Ona to ma, musi być coś na rzeczy skoro zdecydowała się na taką walkę ja bym jej tak nie skreślał ani nie byłbym taki pewnien tego under 1,5r. Może Esmeralda będzie uciekać przez większość walki by ją zmęczyć i ubić. Zresztą kit z tym szykuje się dobry kabaret :cwl:

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
W dupie tam z parametrami - zasięgiem, wagą. Tu się liczy psycha i umiejętność wykorzystania presji trybun w sposób pozytywny. Ktoś nie ważne kto z tych wszystkich bohaterów wyłapie cepa i już jest panika a niektórzy chcą tu na czynnik pierwsze rozłożyć warsztat &quot;zawodników&quot;, gdzie trenują co robią na co dzień. W kolejności stawkowania singlami i na wariata w ako:
Wiewiór 2,65
Bonus 2,30
Godlewska 2,05

Kasjusz 1,28 kursowo nie pasuje do zestawiu ale wynik jest do jednej bramki. Chyba najpewniejsza walka.
Tyle.
Jeśli już brać faktycznie wartość w różnicy parametrów to jedynie w Malczyński - Ferrari. Ten pierwszy chłopak wydaje się chyba najbardziej ogarnięty i tam zasięgiem zastopuje wszystko jakby coś stracił z pod kontroli, ten drugi as z kolei nafukany wjedzie na pełnej i po 2 minutach będzie dętka. 1,45 Malczyński i tak i nie w sumie, można się zastanowić.

movieplk 413,9K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
Trochę zaspałem, bo przy otwieraniu rynku były świetne kursy, ale na ten moment najlepsze AKO jakie jeszcze można złożyć:
Isamu - DeeJayPallaside 1.25
Don Kasjo - Adrian Polak 1.25
Krycha Wilczak - Ruby 1.34
2.09 (LVBET)
5/10
a) Isamu ma wieloletnie doświadczenie, bo trenował zapasy. Teraz mocno się za to wziął i trenował z Borysem Mańkowskim, Rajewskim czy Gamrotem. Często o nich wspomina i nie sądzę, aby przyniósł wstyd i widać, że jest o wiele bardziej charakterny od swojego przeciwnika. DeeJay trenuje sporty walki od 2 miesięcy, a więc może nauczył się w tym czasie jakichś totalnych podstaw. Dodatkowo Isamu waży 3 kg więcej + zdecydowanie więcej godzin na macie. DeeJay musiałby mieć niesamowity talent do sportów walki, aby ta walka była w miarę wyrównana. A tak to myślę, że będzie pojedynek do jednej bramki.
b) Ta walka to w ogóle totalny mismatch. Ogromna przewaga wzrostu, wagi i doświadczenia na korzyść Don Kasjo po 15-20 cm/kg. Polak wyglądał słabo siłowo na tle Malczyńskiego i Magicala, a tutaj nie będzie miał jakichkolwiek szans w stójce, bo po pewnie po jednym trafionym ciosie odechce mu się walki. Dla mnie realny kurs to jakieś 1.02-1.04 i tylko jakiś wałek lub sprowadzenie do parteru i poddanie Don Kasjo mogą ubić ten zakład. Chyba totalnie nie mieli kogo dać do niego i na siłę upchali Polaka, który powinien dziś nieźle oberwać.
c) Wilczak mocno stawia na Fame MMA i widać, że bardzo mu zależy. Ruby skupia się bardziej na muzyce i widać, że jest ulany. Dodatkowo gubił 5 kg na ważenie, a przy braku doświadczenia pewnie się to mocno odbije dzisiaj na nim. Wilczak wygląda, że jeszcze się wspomagał przed walką i powinien być mocno naładowany.
Dorzuciłbym jeszcze Mnicha, ale ta walka jest perfekcyjna pod wygraną Bodychrista i rozwalenie wielu taśm, w których pewnie dołożony jest Mnich. Dlatego nie warto ruszać tego, bo Bodychrist już poddał swoją walkę z Bonusem BGC, a tutaj też mogą coś wykombinować.

kibic-zwierze 47,9K

kibic-zwierze

Użytkownik
Kabaret ale 4 strony nawalone o tym czymś.to niestety pokazuje upadek sportów walki, czym się teraz ludzie jaraja.
Dla mnie to nie zrozumiałe jak można nawalic tyle postów m.in. Osobie, która jeszcze alre lat temu była znana z sexu oralnego z bogatymi panami z klubu Bank na Mazowieckiej albo o jakiś patostreamerach.

miki19 8,1K

miki19

Użytkownik
Bonus kurs 2.3 lokata ten zlotowa nigdy nikogo nie uderzył spokojny chłop przeciwieństwo bonusa, bonus to wariat, ulicznik, patus, wjedzie w niego lujami i zlotowa będzie w szoku, bonus robi dobrą reklamę Fame MMA i musi w końcu wygrac. Poza tym typem polecam typy na Don Kasjo i Krychę kursy nie za duze, ale jak dla mnie oczywiste, pozdro ;)

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dla mnie to nie zrozumiałe jak można nawalic tyle postów m.in. Osobie, która jeszcze alre lat temu była znana z sexu oralnego z bogatymi panami z klubu Bank na Mazowieckiej albo o jakiś patostreamerach.
Dlatego, bo to są na swój sposób ciekawe osoby, czy się to komuś podoba czy nie. Niestety te walki są dużo bardziej interesujące niż np. pojedynki młodych, zdolnych zawodników, ale nikomu nieznanych. Ci z Fame MMA mają wielu fanów, jeszcze więcej antyfanów, więc zainteresowanie jest spore. Ktoś miał w sumie prosty, ale genialny pomysł na biznes. Jak chcę oglądać świetny poziom walk, to oglądam UFC, a jak chcę się rozerwać, to wolę Fame MMA ;)
Do tego jeszcze jest ten dreszczyk emocji co się wydarzy. Kto wie, czy np. w walce pań nie będzie targania za kudły, drapania po twarzy czy wsadzania paluchów do oczu :]

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Fakt, z biznesem to oni wstrzelili się znakomicie. Strzał w dychę. I tylko o to chodzi, bo wiadomo, że żadna z tych osób nie zrobi kariery w sportach walki.

C 0

cools

Użytkownik
Wie ktoś co jest grane? Wykupiłem dostęp, wchodzę w oglądaj galę i mam czarny ekran...Ani obrazu, ani dźwięku...

pawelex 237

pawelex

Użytkownik
No no Kasjusz ewidentnie dogadał się z LV BET że odbędą się 3 rundy. Nie kończy Polaka który chwieje się na nogach bez gardy xd

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom