>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Expekt_Expert odpowiada

Status
Zamknięty.
P 0

polak.

Użytkownik
Mozna wplacac za posrednictwem Poczty Polskiej. Zleceniedoawca musi byc ten sam co posiadacz konta. Wyplata pieniedzy, na konto bankowe.

cendrus 0

cendrus

Użytkownik
Ja mam pytanko! Jest szansa ze jak zrobie dzisiaj przelew to bede mial pieniadze w sobote na koncie , czy dopiero w poniedzialek ??

fito85 0

fito85

Użytkownik
Mam pytanko-czy dobrze rozumiem, że pierwszy bonus w expekcie wyglada tak, że wpłacam np 75 zł, zawieram zakład na te 75 zł o kursie min 1,5-załózmy że go przegrywam, dostaję zwrot srodków czyli 75 zł-wysyłam maila z prośbą o podwojenie kasy i do 48 godzin mam już 150?

P 0

polak.

Użytkownik
Dokonujsze depozytu na sume przez Ciebie okreslona. Skladasz zaklad do 150 PLN i piszesz email do expekt.com. Po pewnym czasie na twoim koncie znajda sie pieniadze z pierwszego zakladu w postaci Bonusu. Czyli jezeli zagrales za 75 PLN po kursie 2.0 zl twoje saldo bedzie wynosic 150 PLN, do tego Bonus 75 PLN, razem 225 PLN. Oczywiscie 225 zl bedziesz mial wtedy kiedy trafisz ten kupon, moze byc tak ze po prostu przegrasz pieniadze, wtedy expekt zwraca pierwsza stawke, czyli w twoim przypadku po przegranej mialbys 75 PLN.

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Mhm mam pytanie, czy moge dokonac wplaty na konto w Expekt poprzez przelew pocztowy bo moj kumpel niestety nie ma konta w banku by se przelac depozyt na konto w Expekt i nie wie czy da rade poprzez poczte, a jak da rade po przez poczte to jak dlugo trwa identyfikacjia takiego przelewu
Można wpłacić na poczcie (min. 40zł) Jeżeli chodzi o czas realizacji to jest to między 7 a 14 dni. Wypłata może być dokonana tylko właściciela konta w Expekt.

Ja mam pytanko! Jest szansa ze jak zrobie dzisiaj przelew to bede mial pieniadze w sobote na koncie , czy dopiero w poniedzialek
Jeżeli pan zrobił dziś przelew w banku to jest szansa, że jutro będą zaksięgowane na pana koncie w Expekt. Jednak myślę, że jest to za krótki czas.
Jeżeli chodzi o przekaz pocztowy szansę są zerowe.

fito85 0

fito85

Użytkownik
dzięki Polak za info ;-) czyli pierwszy zakład warto grać za max kasy jaką się ma (do 150 zł) bo i tak jest zwracana-fajny bonus :)

aduss 5

aduss

Użytkownik
Expercie Expekcie,
Już gram i... wygrywam. ;) I mam pytanie: wzięłam bonusa 40 PLN i czy mogę puścić np. 5 kuponów po kursie min. 1,5 za kwotę 120 zł? Czy trzeba 3x 40 zł zagrać? Rozumiem, że to nie muszą być moje pierwsze 4 zawarte kupony.

Pozdrawiam

treter 0

treter

Użytkownik
Co do wlasciciela to wiadome, ze placi wlasciciel, ale mam jeszcze jedno pytanie jak ma on w blankiecie pocztowym-bankowym Nazwa odbiorcy: Expekt.com Ltd. potem Nr rachunku bankowego to ten numer rachunku co jest napisane na Expekt w depozycie jest kwota czyli wpisuje sie ile sie depozytuje i jest jeszcze tytul w ktorym wpisuje on tak :: Usługi bukmacherskie (numer konta) i to wszystko jest okej tylko problem jest z :: Nazwa i adres zleceniodawcy.... nie wie on jak to ma wypelnic probowalem mu jakos pomóc, ale tez nie wiem ???? i tu pytanie co ma on wpisac czy nie ma nic wpisywac ?? ::

blankiet poczty znajduje sie pod tym adresem ::
http://www.cennik.poczta.lublin.pl/pdf/formularze/bank_form.php

P 0

polak.

Użytkownik
Nazwa i adres zleceniodawcy- to jestyes TY! wpisuzjesz nazwisko imie adres zamieszkania itd.

aduss tak mozesz grac w miedzyczasie zaklady ponizej kursu 1.5, nawet mozesz grac w kasynie czy gdzie Ci sie podoba. Takie zaklady po prostu nie uwzglednia sie do obrotu ????

damyan 0

damyan

Użytkownik
Kurcze co jest z tym expektem :| Chodzi tak beznadziejnie że czasem mi się nawet zalogować nie chce :/

treter 0

treter

Użytkownik
Expekt ma slabe oprogramowanie..... czesto dosc sie tak zdarza, ze problemy z logowaniem.. ze strona.. z wczytaniem strony z wynikami zdarzen, albo z typowaniem na LIVE..

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
To nie zawsze wina oprogramowania Expekt. Często wina leży również po stronie użytkownika. Słabe łącze internetowe albo głównie różne pierdoły na dysku twardym. Często należy usuwać pliki internetowe, jak ciasteczka. Starajcie dbać o wasze dyski.

Pozdrawiam

damyan 0

damyan

Użytkownik
???? jasne....... jeszcze mi wciskaj że to moja wina ...... haha

używam dobrze skonfigurowanego firefoxa, wszystkie stronki śmigają aż ładnie .... na twojeip.wp.pl pokazuje mi ponad 1 Mb/s mimo iż mam tylko 512 Kb/s. Na dysku żadnych spy&#39;ów itp, czyściutko. Nie bardzo rozumiem co do tego mają ciasteczka ale ok ;|

Jeżeli expekt nic z tym nie zrobi to ja się zwijam stamtąd za jakiś czas ..... Bo to co się dzisiaj dzieje to tragedia ..... :/

P 0

polak.

Użytkownik
Dobra szefie, to powiedz mi jak wyplacic pieniadze z tego algorytmu!!! Wplacilem pieniadze do kasyna i nie mam zielonego pojęcia jak te pieniądze stamtąd wypłacić!
Wszystko jest wyjaśnione do perfekcji jak WPLACIC pieniadze, również w FAQ! ale nie ma żadnej wzmianki o wyplatach !!! Moze i przeoczylem... ale na pewno nie jest tak pogrubione jak wplaty...!! ????

edit: w ogóle jak ta ruletka śmiesznie się kręci.

edit2: Dobra dobra Panie Marcinie... :p
&#39;&#39;Prosze o zalogowanie sie do konta gracza i przejscie do lobby kasyna - &quot;graj naprawde&quot;. Tam tez zamieszczony jest aktywny link &quot;wplac&quot; na prawo od wisniowego buttony &quot;transfer&quot; Prosze kliknac w ten link a nastepnie potwierdzic transakcje.

Wowczas wszystkie srodki z Kasyna zostana przetransferowane na Pana konto gracza w zakladach sportowych &#39;&#39;

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dobrze się czujesz z tymi emotkami?!

Poza tym pan Expert pisał już wcześniej jak wypłacać kasę z kasyna. Wystarczy że poszukasz, bo za niedługo problemy będą się dublować...

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Mam pytanie:

Jezeli kiedy zalozylem konto na nieprawidlowe dane i ani razy nie wplacalem pieniedzy - moge je jakos skasowac i zalozyc nowe na ktorym bedzie wszystko ok?

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Panie jemjogurt

Proszę pisać na support z prośbą o zamknięcie konta.
Może pan założyć drugie konto na prawdziwe dane osobowe i spokojnie obstawiać

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom