Jakby nie patrzeć jeden z moich ulubionych bukmacherów do dziś!!! Po tym jak potraktowali klienta!
Otóż poprosiłem support o zmiane danych na koncie (wczesniej gral brat, ale zeby nie zakladac wielu kont postanowilem zmienić dane). Dostałem odpowiedź że są bardzo zadowoleni że znowu na tym koncie gracza będzie ktoś grał. Poproszono mnie o skan dowodu i wszystko będzie ok. Wyslalem tak jak prosili. Trwało to dwa tygodnie!!! Ciągle skan dla nich nie byl czytelny choć był wyraźny jak prawdziwy dowód! Dziś napisano mi iż będąc niepełnoletni założyłem kiedyś u nich konto (o czym poprzedni Pan z Expekta mnie poinformował i powiedział że dlatego że nie grałem tam konto zostanie i będe mógł na nim grać po wyslaniu skanu dokumentu) i dlatego że posiadam te konto blokują mi moje konta dożywotnio a proba zalozenia nowego skonczy sie zablokowaniem i konfiskatą depozytu.
Moim zdaniem jest tu coś nie tak skoro najpierw jeden czlowiek mowi mi ze nic wielkiego sie nie stalo, prosze wyslac skan dowodu a drugi pisze ze oszukałem firme Expekt robiąc ze mnie nie wiem kogo!
Nie sądziłem że taka firma może mieć tak nieodpowiedzialne osoby w dziale doradców
POST DO USUNIĘCIA - POMYLIŁEM TEMATY MIAŁO BYĆ W OPINIACH O EXPEKT - POST SKOPIOWALEM TAM WIĘC TEN MOŻNA USUNĄĆ