>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Expekt - Wpłaty i wypłaty

mati_tupac 0

mati_tupac

Użytkownik
????

Przeczytaj sobie w spokoju co napisałeś i zastanów się CZY TO MA SENS? Wpłaciłeś pieniądze na poczcie czy poprzez przelewy24? Jak nie wiesz to opisz po kolej co dokładnie zrobiłeś i wtedy może ktoś będzie w stanie Ci pomóc...
wplacilem na przelewy24 tylko że jako przelew pocztowy a nie przez bank..!!
widocznie będą szły tak jak zwykle czyli 2-4 dni..jakbym wiedział wplaciłbym normalnie na expekt... ???? :kwasny4565:
Data przyjęcia: 2008-04-30 10:29
Data potwierdzenia: brak
Aktualny status: Nie otrzymano jeszcze potwierdzenia dokonania tej transakcji

colok 0

colok

Użytkownik
czy jak grałem kiedyś w expekcie i nie obruciłem bonusu i mam zerowe konto to czy jak teraz wpłace kase to też bede musiał obracać ten bonus co go kiedyś dali??

gorbi99 0

gorbi99

Użytkownik
takie pytanie czy mozliwe jest zlozenie deozytu z konta MB ktore jest na inne dane osobowe ? i jeśli tak to czy moge potem wypłacić na to konto ??

L 0

lex-luthor

Użytkownik
jak chce wyplacic srodki z konta na expekcie to w adresie mam wpisac adres banku czy miejsca zamieszkania? a w nazwie banku to tylko np. Bank PKO czy bank pko oddzial.... ?

L 147

luminat

Użytkownik
Adres zamieszkania
Taa, to jest miejsce na wpisanie adresu banku. A tak naprawdę nie jest w ogóle brane pod uwagę, najważniejsze jest prawidłowe wpisanie numeru konta (z PL na początku) i numeru SWIFT. To wszystko, reszty nie musisz wypełniać.

samadi 2

samadi

Użytkownik
Od ilu złotych można wpłacać bo piszę że 40 zł, a jak będę wpłacał dajmy na to z konta internetowego Inteligo, izzy konto w mbanku lub multibank internetowe to zaliczy mi to jako przelewy24 i moge wpłacić wtedy 5 zł (bo piszę na stronce ze przelewy24 od 5 zł depozyt) Proszę o w miare szybką pomoc poniewaz chce wpłacic do konca maja.

michau 84

michau

Forum VIP
Jeżeli wpłacasz przez Przelewy24 to mininalny depozyt to 5 zł.
Jeżeli normalnie przez swoje konto bankowe to bodaj 40 zł tak jak piszesz.

M 0

maksiu4

Użytkownik
taka sytuacja: wyplacilem z expekt na mb pieniadze kilka dni temu, jesli teraz przerzuce je spowrotem na expekt i bede chcial wyplacic na konto bankowe to nie ebdzie zadnego problemu? czy bede musial obracac tym? no i jesli nie ma problemu to jaki SWIFT do WBKu? ????

munez 0

munez

Użytkownik
Mam pytanie ws. wypłat w expekcie....Czy jeżeli konto w expekcie jest na osobe X to moge wyplacic na konto bankowe osoby Y?Czy trzeba wyplacic na ta sama osobe co zostala podana przy rejestracji?
Z gory dzieki za pomoc ????

markus 0

markus

Użytkownik
Wplacilem pieniadze do expekt, w tytule przelewu nie napisalem,,Uslugi bukmacherskie&quot; [przyzwyczajenie] tylko sam numer konta. Beda jakies problemy z zaksięgowaniem depozytu?

A 2

algorytm

Użytkownik
Panowie jak ostatnio stojki expekt z wyplatami na MB zwlaszcza w wekendy ?? zlecona wczorja w sobote okolo 18:00. wyplacal ktos ostatnio. czxy cos sie zmienilo ??

Do góry Bottom