pokerzysta
Użytkownik
Czy expekt wypłaca w weekendy na inteligo/mbank?
Tak, można grać przed dopisaniem bonusa.witam!
wpłaciłem wczoraj przelewem kasę i dziś powinna dojść...spodziewam się że zaksięgują jutro.chcę jednak skorzystać z bonusu 100%, ale meila dopiero mogę wysłać jak kasa będzie na koncie w expekcie...i tu takie pytanie : czy mogę grać za depozyt zanim dojdzie bonus bez żadnych problemów? coś mi się kojarzy że robiłem tak ale u innych buków...i na ten bonus czeka się chyba do 48h więc już chciałbym zacząć grać...z góry dzięki za odp ????
Dane jakie są na Moneybookers nie obchodzą expekta.Mam pytanie czy wyplata z expa bedzie mozliwa na moneybookers(oczywiscie wplacilem przez mb) gdy beda sie zgadzac adresy email a dane na moneybookers i na expie beda sie roznily od siebie. Na bwin mozna byla tak zrobic nie wiem jak sprawa wyglada w expekcie? WIe ktos moze??
Tak jak Ci napisałem... Adres mail musi się zgadzać. Co mam Ci więcej napisać? Że sam mam kilka kont MB, kilkanaście adresów mail, kilka kont na expekcie i tak robię?Vader jestes pewny???? BO chodzi mi o to ze mam maly limit na mb a troche wygralem na expie i jak wyplace na mb to jzu nie bede mogl wyplacic tej kasy bo mi sie limit skonczy wiem ze mozna wiekszyc ale w tym przypadku nei moge. Vader jestes pewien ze jedynie adresy musze sie zgadzac??
Support...Mam pytanie odnosnie expekta, a wiec chciałbym wpłacic kase i dostac bonus 100% od wpłaty oraz zostac poleconym. Problem w tym ze kiedys juz zakładałem dwa konta w tym buku(było to juz dawno i nawet nie pamietam po co to zrobilem) i chciałbym sie dowiediec czy problemem byłoby załozenie nowego konta i normalne granie na nim, jesli tak to czy jest mozliwosc zamkniecia tych kont lub jakies inne wyjscie z sytuacji
Bardzo prosze o pomoc