>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Expekt - Wpłaty i wypłaty

L 72

loozer21

Użytkownik
a odnosnie wyplat na mb dzis zlecilem pierwsza wyplate z mojego konta o 12 wiec kolo ktorej moge sie spodziewac kasy na kncie w mb dodam ze tylko adresy mb sie zgadzaja ale dane sa rozne ale Vader mowil ze bez przypału;pp

vader 2,8K

vader

Forum VIP
a odnosnie wyplat na mb dzis zlecilem pierwsza wyplate z mojego konta o 12 wiec kolo ktorej moge sie spodziewac kasy na kncie w mb dodam ze tylko adresy mb sie zgadzaja ale dane sa rozne ale Vader mowil ze bez przypału;pp
Jutro powinna być kasa. Jeśli do wypłaty wpisałeś taki mail jaki masz w expekcie to na 99,9999999% nie będzie przypału. Chyba że expert_ expekt przeczytał to i dał cynk kolegom...

L 72

loozer21

Użytkownik
bif kurde nic nie napisales a pisze nikt nie jeste s wstanie mi pomoc chlopie napisz najpierw o co CI chodzi a nie jakies pretensje masz tutaj

vader 2,8K

vader

Forum VIP
naprawde nikt nie wie jak mi pomuc ?
Chodzi Ci pewnie o ten post co napisałeś
witam wszytskich i mam pytanko :0
Jak przelac z moneybookers pieniądze na przelewy24 aby tam uzyskac dostep do rejestracji gdyz w moneybookers nie mam formularza do wpisania numeru rachynku taki jaki podaje przelewy24 tylko jest tak jak na zdjeciu http://img353.imageshack.us/img353/9076/tatuanaplecyrv0.jpg .Jak mam przelac im te pieniadze prubowalem wypelnic jak podaja czyli meilem i nic zero odpowiedzi ????
help
pzdr
Tylko nie wiem o co chodzi z tym zdjęciem... poza tym nie bardzo rozumiem Twój problem...

B 0

bif

Użytkownik
1.chcialbym polączyc konta moneybokers z przelewy24
2.przelewy24 i chcą :
Zapoznaj się z Umową (zawiera Tabelę Prowizji)

Akceptację Umowy musisz wyrazić w dalszym procesie rejestracji.

Przekaż nam dane o swoim koncie bankowym, na które nasz serwis ma przelewać pieniądze Twoich klientów.

W tym celu wykonaj przelew na symboliczną kwotę 1,50 zł z tego właśnie Twojego konta bankowego na nasze konto. W temacie przelewu umieść słowo &#39;Rejestracja&#39; oraz swój adres e-mail do dalszej korespondencji.
Z Twojego przelewu pobierzemy numer konta bankowego, Twoje dane osobowe (lub nazwę firmy) i dane adresowe oraz adres e-mail, na który przyślemy link do formularza rejestracyjnego.

Dane do przelewu:Na rachunek: 51 1140 2004 0000 3702 3292 1710

Dane odbiorcy-nazwa: Dialcom24

Dane odbiorcy-ulica: Nagórskiego 3

Dane odbiorcy-miasto: Poznań

Dane odbiorcy-kod pocztowy: 60-408

Kwota (zł,gr): 1,50
PLN

Tytułem: REJESTRACJA e-mail

Wpisz słowo REJESTRACJA oraz swój adres e-mail, np: REJESTRACJA [email protected]
Podany przez ciebie e-mail będzie przez nas wykorzystywany do dalszej korespondencj

3.
ok mam pieniadze na moneybokers lecz jak klikam w opcje wyslij pieniadze nie mam gdzie tam wpisac takiego numeru rachunki o takiej dlugosci jak podaje przelewy24

Mam nadzieje ze mnie zrozumiales i sory za tamto zdjecie musialem jakos zle w imagshecku z pulpitu uploadowac

pzdr

czar3k00 0

czar3k00

Użytkownik
Witam
Jak sie wpłaca na konto w Expekt poprzez przelewy24, to bez przypału mozna wypłacić potem na konto bankowe??? I drugie pytanie: Jak sie wpłaca przez prelewy 24 to dostaje sie bonu i nie trzeba wysyłac skanu dowodu???

czar3k00 0

czar3k00

Użytkownik
W moim przypadku zaden problem przesłac skan ale tak się pytam.A znasz odpowiedź na moje pierwsze pytanie bo napisałem do supportu ale jutro bede miał dopiero odpowiedź???

A 2

algorytm

Użytkownik
w expekcie mozesz wplacic poprzez mb a wyplacic na konto bankowe. ich zasada jest prosta wplacasz jak chcesz wyplaty dostepne ktore aktywowales wplatami oraz zawsze wyplata na konto bankowe.

kubabed 0

kubabed

Użytkownik
jesli wplacam drugi raz pieniadze do expekt to moge wyslac im skan dowodu wplaty i oni automatycznie dopisza kaske do mojego konta?

Do góry Bottom