Witam. Mam taką sprawę. Otóż zaczynam właśnie zabawę z Expektem (i ogólnie zakładami online), lecz jestem także obecnie w trakcie zakładania nowego konta bankowego (w mbanku, co potrwa zapewne kilkanaście dni) i zastanawiam się teraz nad opcją depozytu pieniędzy na konto w Expekcie. No ale po pierwsze: czy jest w ogóle możliwość rozpoczęcia zabawy bez wcześniejszej weryfikacji danych (skany dowodu itd.), a weryfikacja potrzebna jest dopiero do wypłaty? W mailu powitalnym od Expekta zamieszczona jest taka informacja: "Jak tylko środki będą dostępne na Twoim koncie - możesz zacząć zawierać zakłady bądź też grać w innych produktach.", co sugeruje, że nie trzeba weryfikować danych, no ale kto pyta, nie błądzi. A także drugie pytanie: czy mogę bez problemu wpłacić pieniądze przez Moneybookers z konta bankowego mojej siostry (bzw bk), a później (gdy już moje będzie aktywne) swobodnie wypłacać ponownie przez Moneybookers już na swoje?
W regulaminie Expekta znalazłem tylko taką informację:
"Wypłata z konta klienta będzie dokonana na konto bankowe użytkownika, lub na kartę kredytową która była użyta dla depozytu (tylko karty VISA)."
Jeśli odpowiedzi na powyższe pytanie okazałyby się pozytywne, to po prostu zrobiłbym tak:
- wpłacam pieniądze chociażby dziś, a korzystam z konta bankowego mojej siostry;
- pieniądze lądują na moim koncie w Expekt, a dzięki temu rozpoczynam zabawę;
- "bawię się", a po tych kilkunastu dniach (gdy aktywują moje konto w banku) wysyłam im skany wszystkich dokumentów które są potrzebne;
- wypłacam pieniądze na swojego konto bankowe, oraz oczywiście gram dalej;
Pozdrawiam.
W regulaminie Expekta znalazłem tylko taką informację:
"Wypłata z konta klienta będzie dokonana na konto bankowe użytkownika, lub na kartę kredytową która była użyta dla depozytu (tylko karty VISA)."
Jeśli odpowiedzi na powyższe pytanie okazałyby się pozytywne, to po prostu zrobiłbym tak:
- wpłacam pieniądze chociażby dziś, a korzystam z konta bankowego mojej siostry;
- pieniądze lądują na moim koncie w Expekt, a dzięki temu rozpoczynam zabawę;
- "bawię się", a po tych kilkunastu dniach (gdy aktywują moje konto w banku) wysyłam im skany wszystkich dokumentów które są potrzebne;
- wypłacam pieniądze na swojego konto bankowe, oraz oczywiście gram dalej;
Pozdrawiam.