>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Expekt - Wpłaty i wypłaty

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
witam mam pytanie jakie sumy można wypłacać jednorazowo są jakieś limity ?może ktoś odpowiedzieć ,mniej więcej do ilu

P 0

pulpet04017@

Użytkownik
Ja mam pytanie skoro mam zalozone konto na moja siostre np Malwine Kowalska a ona nie posiada konta bankowego to moge robic wplaty i wyplaty na mojeg konto np. Michala Kowalskiego? Dodam ze nie posiadam 18 lat!!

bludek 367

bludek

Użytkownik
Zgodnie z regulaminem wypłata jest możliwa tylko na konto bankowe użytkownika (muszą być zgodne dane).

Jeśli będziesz kombinował i założysz w expekt konto na swoje dane i zmienisz datę urodzenia to nie przejdziesz weryfikacji, bo do tego będzie potrzebny skan dokumentu tożsamości osoby pełnoletniej.

Jeśli będziesz kombinował i spróbujesz wypłacić pieniądze na inne konto bankowe (nie zgodne dane) to również nie przejdziesz weryfikacji, gdy poproszą o skan wyciągu bankowego.

Możesz zawsze liczyć na to, że nie będzie potrzebna weryfikacja, ale wtedy podejmujesz ryzyko. Jeśli będziesz korzystał z jakiejkolwiek promocji lub będziesz chciał wypłacić większą kwotę to ryzyko weryfikacji rośnie. Bukmacherzy większą uwagę przykładają do weryfikacji tożsamości, niż do weryfikacji konta bankowego, ale głupio byłoby wygrać jakieś pieniądze, a później nie móc ich wypłacić.

Najlepiej jeśli ktoś pełnoletni użyczy Ci potrzebnych dokumentów i dostępu do konta bankowego. To najmniej ryzykowne rozwiązanie.

P 0

pulpet04017@

Użytkownik
Heh, a moze byc tak ze zrobie konto na dane siostry, wplate zrobie z wlasnego a wyplate juz na jej konto gdy sobie zalozy? Czy po zarejestrowaniu w panelu swoim mozna potem zmienic nr konta itp?

J 18

_jarl_

Użytkownik
Nie radziłbym tak robić. Jeśli koniecznie chcesz teraz wpłacić pieniądze to albo przez PaySafeCard albo na poczcie (ale w rubryce nadawca musisz podać dane siostry).
Niemniej w każdym wypadku przy wypłacie i tak będzie niezbędne konto bankowe twojej siostry. Inaczej nie wypłacisz.
Pamiętaj, że to co chcesz zrobić jest nielegalne i musisz liczyć się z ryzykiem.

P 0

pulpet04017@

Użytkownik
Pisałem na czacie expekta z konsultantką powiedziała że można wpłacać pieniądze z innych kont, lecz przy wypłacaniu trzeba na swoje osobiste. Dogadałem się z kumplem który ma konto bankowe że on zrobi na siebie konto w Expekcie a ja będę na nim grał i sobie wpłacę początkowy fundusz. A przy wypłacie bedzie wszystko do niego leciec.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Z wpłatą nie będzie problemu. Ważne, żeby przy wypłacie zgadzało się imię i nazwisko właściciela. Jeśli kolega jest pełnoletni, pozwoli Ci grać na swoje dane, użyczy Ci skanów dokumentów i dostępu do konta to nie ma problemu. Pamiętaj tylko, żeby samemu się nie wkopać - np. rozmawiając na czacie używaj jego danych. Jest pewna szansa, że dostaniesz wypłatę bez żadnych weryfikacji, ale to kwestia szczęścia. Oczywiście kolega nie może mieć konta w expekt.

A kiedy sam skończysz 18 lat najlepiej załóż konto na swoje dane i korzystaj ze swojego konta w expekcie i swojego konta bankowego.

P 0

pulpet04017@

Użytkownik
Z wpłatą nie będzie problemu. Ważne, żeby przy wypłacie zgadzało się imię i nazwisko właściciela. Jeśli kolega jest pełnoletni, pozwoli Ci grać na swoje dane, użyczy Ci skanów dokumentów i dostępu do konta to nie ma problemu. Pamiętaj tylko, żeby samemu się nie wkopać - np. rozmawiając na czacie używaj jego danych. Jest pewna szansa, że dostaniesz wypłatę bez żadnych weryfikacji, ale to kwestia szczęścia. Oczywiście kolega nie może mieć konta w expekt.
A kiedy sam skończysz 18 lat najlepiej załóż konto na swoje dane i korzystaj ze swojego konta w expekcie i swojego konta bankowego.
A wiesz moze ile max mozna wyplacic?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Jeśli chodzi Ci o max wypłaty na konto bankowe to wystarczy wejść na ich stronę i sprawdzić. Zajmuje to dwie minuty i już wiesz, że nie ma maksimum wypłaty na konto bankowe.

https://www.expekt.com:443/pagecontent.do?pageid=8888#withdrawal

Jeśli chodzi Ci o max wypłaty bez weryfikacji to tu nie ma zasady. Wiadomo tylko, że:

Expekt.com nie dokona wypłaty w kwocie przekraczającej 2500€ z konta gracza, do konta klienta, dopóki dane klienta, wiek, oraz miejsce zamieszkania nie zostaną potwierdzone.
Czyli przy wypłatach powyżej 2500€ koniecznie trzeba przejść całą weryfikację. Jednak nawet przy wypłacie 100 zł możesz być poproszony o np. skan dowodu. Im większa wypłata, tym większe prawdopodobieństwo, że poproszą o więcej skanów.

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Bardzo się dziś zawiodłem na tym bukmacherze. Czekam na przelew już od 7 dni, w końcu postanowiłem napisać do nich i zapytać się, co się dzieje. W odpowiedzi napisali, że wypłata została wstrzymana i muszę przejść weryfikację. Co ciekawe, weryfikację przeszedłem już dawno i, co więcej, wypłacałem środki na konto bankowe. Bardzo zaskoczyła mnie ta sytuacja, nawet nic nie napisali o wstrzymaniu wypłaty i cały czas czekałem na pieniądze. Przesłałem im po raz kolejny kopię dowodu osobistego i chyba wszystko będzie już ok.

M 10

meec

Użytkownik
Zleciłem przed chwilą wypłatę pieniędzy i mam nadzieje że ta transakcja przebiegnie pomyślnie bez żadnych zbędnych komplikacji ;)

K 0

kacper57

Użytkownik
Witam , mam problem odnosnie wpłaty pieniązkow na konto Expekt , mianowicie 5 dni temu wyslalem przelewem internetowym 40 zł i do tej pory stan depozytu wynosi 0 zł...czy to az tak dlugo trwa ? wybralem pierwszy bank z listy przelewow bankowych i taki tez podalem numer konta...w czym tkwi problem ?

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Ile razy można wypłacić pieniądze z expekt w ciagu miesiąca?
Czytałem, że pierwszy raz jest bezplatny. A na kolejne wyplaty w ciagu miesiąca nakladane sa jekieś prowizje dla expekt ?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Każda wypłata jest bezpłatna.
Zakładając, że nie robisz takich operacji jak np. wpłata gotówki, brak obrotu i wypłata. Jeśli normalnie grasz, wygrywasz i wypłacasz to każda wypłata jest darmowa.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Muszę przyznać,że zostałem niesamowicie mile zaskoczony przez Expekt:]Zleciłem przed chwilą wypłatę na MB(do tej pory zawsze była realizowana koło 11 następnego dnia) a dzisiaj poczekałem 30 sekund i kasa już na MB ???? WIELKI PLUS DLA EXPEKT✅✅✅✅

Do góry Bottom