wątpię żeby był taki podział.od jakiej kwoty przy wypłacie na expekcie będą chcieli skan dowodu bo podobno nie zawsze chcą? Gadałem ze znajomym policjantem (czysto teoretycznie ;p) i mówił że wysyłanie skanu dowodu komukolwiek i gdziekolwiek nie jest zbyt bezpieczne ????
Czy takie dane Expekta są nadal aktualne ? Oczywiście numer referencyjny mam wpisać mój i moje dane. Ale czy nr. konta bankowego i nazwa odbiorcy są poprawne ? Proszę o szybką odpowiedź, gdyż jutro idę wpłacić kasę...Przykładowy druczek wykonany przeze mnie, najważniejsze aby numer konta się zgadzał i TWÓJ nr referencyjny w tytule:
![]()
Logujesz się do Expekta, wchodzisz w "depozyt" a potem w "konta bankowe".Czy takie dane Expekta są nadal aktualne ? Oczywiście numer referencyjny mam wpisać mój i moje dane. Ale czy nr. konta bankowego i nazwa odbiorcy są poprawne ? Proszę o szybką odpowiedź, gdyż jutro idę wpłacić kasę...
Tak będziesz mógł wypłacić ????Witam. Mam takie pytanie dot. Expektu - obecny bonus to 50 PLN Free Bet i trzeba postawic przynajmniej 40 PLN na 1 kupon (w razie przegranej kwota jest zwrocona, tak tak wszyscy to wiemy ???? ) ale ja mam inne pytanie - czy jezeli np postawie 50 zł powiedzmy na jakies zadrzenie z kursem 1,5 o wygram - to bede mial 75 zł, wiec bede mogl wyplacic te pieniadze czy bede musial obrocic wygrana iles razy? Bo nigdzie tego nie znalazlem.
Nie mają i najprawdopodobniej nigdy mieć nie będą.Aha, buki internetowe nie maja podatku od wygranej dalej?![]()
1. Nie miałem z nimi ŻADNYCH kłopotów ale ostatnio pojawiły się tu jakieś narzekania. Moim zdaniem, jest to dalej buk godny polecenia.Okej dzieki.
Ogolnie Expekt jest godny polecenia? ????
Transakcje szybkie?
ps. Zaklad od ilu pln? Limit na maksymalny? Dobre maja kursy?
Tak to jest jak się niedokładnie czyta. Wystarczyło poprzednią stronę dokładnie przeczytać :|Czyli źle zrobiłem. Mój tytuł brzmi: mój nr ip(oczywiście tu podaje nr) usługi bukmacherskie
Heh... nie wierzę, że podał numer IP ????Hmm, moze sie polapia po IP ciezko powiedziec.. moze zalezy czy masz wewnetrznego IP czy nie. (szczerze to nie wiem, tylko glosno mysle ;P) Skontaktuj sie z Expektem droga mailowa albo na live czacie.. bo jak ID swojego nie podales to troche lipa..
Minimalna wypłata 10 złotych (przelew na polskie konto bankowe).Czy coś się zmieniło co do minimalnych kwot wpłat i wypłat ? Przeczytałem regulamin i znalazłem tylko tyle,że minimalna wpłata wynosi 25 zł,a jak jest z wypłatą ? Kto się orientuje ?