pasiak_forever
Użytkownik
Hmm, wpłaciłem depo kartą, a teraz chcem wypłacić i wyskakuje że teraz nie mogę bo sa problemy techniczne, i to już chyba od miesiąca. Macie też takie coś?
Jeżeli taka opcja jeszcze widnieje, to jak najbardziej...witam mam takie pytanie, jesli zleciłem wypłatę a expekt nie przekazał jej jeszcze do realizacji to jeśli kliknę opcję SKASUJ to pieniążki zostaną przywrócone na konto??
Bukmacher w każdej chwili może poprosić Cię o przesłanie skanu dowodu osobistego.Jak to jest ? Zalozyłem konto w expekt kilka miesiecy temu . Wplacalem pieniadze i niebyło problemu z jakims skanem dowodu. Teraz po miesiacu bez grania chce wplacic pieniadze i .....bede musiał pokazywac skan dowodu ?
Wpłacić możesz od osoby trzeciej, ale wypłacą Ci na konto posiadacza.witam mam pytanie czy jesli mam konto w expekt na dane "Kan Kowalski" dokonywalem wplaty i wyplaty z konta w banku zarejestrowane na "Jan Kowalski"
i wszystko ok ale teraz czy mogę dokonać wplaty na konto "jan Kowalski" z konta bankowego mojego kumpla "adam Adamek"???
czyli po prostu czy moge dokonać depozytu przez osobę 3 dodam ze ewentualną wypłatę będę chciał zlecić na konto "Jan Kowalski"
Dziękuję bardzo kolego za upewnienie i również pozdrawiam.Możesz spokojnie wypłacać. Obrót to jest suma stawek po tym min kursie 1.50 za które musisz postawić, aby ubiegać się o wypłatę.
pozdrawiam
a po co im to wysylasz??? posili Cię o to??Dziękuję bardzo kolego za upewnienie i również pozdrawiam.
EDIT: Wysłałem im kopię dowodu osobistego i screena, że to ja jestem właścicielem konta w banku ( a nie mój pies ) na które będę chciał zrobić później przelew. Teraz mam tylko czekać na jakiś sygnał od expekt, że te kopie dotarły i będę mógł już wypłacać ? Prawda ?
Było już kilkanaście razy pisane, poszukaj. W tym dziale na 100% jest.Witam
Jakie są dane do wpłaty kasy na konto>???
Dokładnie tak.a właśnie znalazłem to czego od godziny szukałem... czyli według expekta obrót to suma stawek? a nie dochody i rozchody razem? :/ bo juz z 5 lat gram w sts i wlasnie zamierzam ten sezon zaczac w zakladach internetowych ???? więc jak wpłace 150 i dostane 150 bonus (tak jak jest teraz) to dopiero jak postawie za 900zł bede mógł wypłacać jakieś pieniądze??