>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Expekt - Wpłaty i wypłaty

R 0

ra9om1ak

Użytkownik
Konto w PLN, wyplata na karte kredytowa. Transkacje kartowe VISA sa rozliczane w USD, wiec jestem ciekaw, czy nie dostane w tylek przy przewalutowaniu, czy dostane rowno 80 zl. Potestuje.

maxx4 0

maxx4

Użytkownik
Witam,
Ja mam taki problem że wpłacałem już 40zł, dostałem bonus 40zł ale wszystko straciłem.
I teraz takie pytanko:
Czy jeśli teraz wpłacę załóżmy 120zł to będę musiał obrócić 120*3=360zł czy jeszcze poprzedni czyli 120zł+80zł = 200*3 = 600zł .... Dzięki za odpowiedź.

L 72

loozer21

Użytkownik
Kurcze przed chwila wplacilem tzn chcialem wplacic 150zł do expekt przez przelewy24 wszystko było ok jak zywkle a tu nagle jakis bład wyskoczyl no i ani kasy nie ma w mbanku ani w expekcie pisało ze depozyt nie został zaakceptowany. Co w tej sytuacji mam zrobić?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
A jak myślisz? Chyba oczywiste, że trzeba zadzwonić do przelewy24 zapytać w jakim punkcie utknęła Twoja wpłata, reszty się dowiesz albo sam domyślisz.

C 0

chomik123

Użytkownik
Witam
Zleciłem wypłate dosyć dużej sumy. Dostałem od expekta maila z treścią:

Szanowny Kliencie,
Aby zapewnić wysokie standardy bezpieczeństwa transakcji, jak również ochronić Twoje fundusze przed użyciem ich przez nieuprawnioną stronę trzecią zwracamy się z prośbą (postępując stosownie do odpowiednich przepisów legislacyjnych) o przesłanie następujących dokumentów:
1. Dowodu tożsamości
Kopię paszportu lub dowodu osobistego ze zdjęciem
2. Potwierdzenia płatności
Wyraźną kopię Twoich kart/-y kredytowej lub debetowej
LUB
screen z Twojego konta Moneybookers/ClickandBuy/NETELLER z widocznym potwierdzeniem dokonanego depozytu do naszego serwisu, w zależności od wybranej formy wpłaty.
3. Potwierdzenie danych adresowych
Kopia aktualnego wyciągu z banku/opłaty za użytkowanie mieszkania, na której zamieszczone będą dane osobowe, adres zamieszkania i numer konta.

Pierwsze dwa punkty rozumiem, jednak trzeci nie wiem skąd mam wziąć, gdyż za mieszkanie nie płacę ja tylko rodzice. Chyba że wystarczy screen z konta bankowego internetowego gdzie będzie podany numer konta i moje dane?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Witam
Zleciłem wypłate dosyć dużej sumy. Dostałem od expekta maila z treścią:

Szanowny Kliencie,

Aby zapewnić wysokie standardy bezpieczeństwa transakcji, jak również ochronić Twoje fundusze przed użyciem ich przez nieuprawnioną stronę trzecią zwracamy się z prośbą (postępując stosownie do odpowiednich przepisów legislacyjnych) o przesłanie następujących dokumentów:

1. Dowodu tożsamości
Kopię paszportu lub dowodu osobistego ze zdjęciem

2. Potwierdzenia płatności
Wyraźną kopię Twoich kart/-y kredytowej lub debetowej
LUB
screen z Twojego konta Moneybookers/ClickandBuy/NETELLER z widocznym potwierdzeniem dokonanego depozytu do naszego serwisu, w zależności od wybranej formy wpłaty.

3. Potwierdzenie danych adresowych
Kopia aktualnego wyciągu z banku/opłaty za użytkowanie mieszkania, na której zamieszczone będą dane osobowe, adres zamieszkania i numer konta.

Pierwsze dwa punkty rozumiem, jednak trzeci nie wiem skąd mam wziąć, gdyż za mieszkanie nie płacę ja tylko rodzice. Chyba że wystarczy screen z konta bankowego internetowego gdzie będzie podany numer konta i moje dane?
Zapytaj czy nie wystarczy jakiś drugi dowód tożsamości (prawko lub paszport), przeważnie wystarcza.

L 72

loozer21

Użytkownik
a to expekt teraz co wyplate tak robi czy tylko przy wiekszych sumach a przy wiekszych tzn tak mniej wiecej przy jakiej wielkosci???

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
A ja mam takie pytanie: czy w Ekspekcie można tak samo jak chociażby w bah-u, że wpłacamy kase przez bank, robimy skan/zdjecie dowodu wpłaty i wysyłamy i mamy kase czy Ekspekt nie przewiduje takiej możliwości?

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
W dobie informatyzacji i XXI wieku nie mam konta bankowego :p to da sie wysłać maila z dowodem wpłaty czy nie?
A nie doczytałem widze ze nie... to dzięki

-riddick- 0

-riddick-

Użytkownik
Witam wszystkich
opis problemu...
Mam póki co internet radiowy i z nim jest taki fant, że to IP co ja mam jest chyba takie samo na większości odbiorców wokół mnie korzystających z usług tego dostawcy, różni się tylko jakimś tam szczegółem bramą czy coś takiego. Zamierzam zarejestrować się w expekcie tylko czy nie będe miał z tym problemów, a co gdy przejde przykładowo na neostrade i zmieni cię IP??. Druga sprawa bonusa już obczaiłem. Tylko właśnie obawiam się również o wypłacanie kasy, bo czytając wasze posty sporo jest z tym problemów, narazie korzystam z pomocy brata który ma konto w inteligo(bo ja co tylko skończyłem 18 lat i jeszcze nie posiadam konta) oczywiście w rejestracji zamierzam podać jego dane tzn imię nazwisko adres i wiek powinno tyle wystarczyć.
Jeśli odradzacie mi tego buka to podajcie inną opcje, póki co jestem zainteresowany expekem.

B 0

bekier

Użytkownik
witam mam pytanie. Dokonałem pierwszej wplaty poprzez przelewy 24.
Ponoć wplata ta zajmuje &quot;kilka, zwykle 1-2 minuty.&quot;
Aktualnie minelo 1,5 godziny od wplaty, a pieniedzy nadal nie ma na koncie gracza. Orientujecie sie moze jak dlugo idzie wplata poprzez &quot;przelewy24&quot; ?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
witam mam pytanie. Dokonałem pierwszej wplaty poprzez przelewy 24.
Ponoć wplata ta zajmuje &quot;kilka, zwykle 1-2 minuty.&quot;
Aktualnie minelo 1,5 godziny od wplaty, a pieniedzy nadal nie ma na koncie gracza. Orientujecie sie moze jak dlugo idzie wplata poprzez &quot;przelewy24&quot; ?
do 15 minut idzie wpłata przez przelewy24, napisz meila do expekta w tej sprawie jesli nie pomogą, zadzwoń do przelewy24

P 0

phobeus

Użytkownik
Zlecilem wczoraj wyplate na mooneybookers do tej pory nie otrzymalem pieniedzy. To normalne, ze tak dlugo musze czekac na pieniadzE?

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Wpłaciłem wczoraj pieniądze przez MB i zaraz zleciłem wypłatę na mBank zostawiłem 5zł a resztę na mBank ale dziś wchodzę i widzę cofniętą wypłatę, będą jakieś przypały teraz?? z ich strony myśle coś postawić za 50zł i znowu zlecić wypłatę na mBank.

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Wpłaciłem wczoraj pieniądze przez MB i zaraz zleciłem wypłatę na mBank zostawiłem 5zł a resztę na mBank ale dziś wchodzę i widzę cofniętą wypłatę, będą jakieś przypały teraz?? z ich strony myśle coś postawić za 50zł i znowu zlecić wypłatę na mBank.
postaw za wszytko jakiś kurs1,01 ja tak miałem! ja tak miałem jak Jeszce nie miałem w mb zweryfikowanego konta! i miałem kasę na MB i nie miałem jak wypłacić, wpłaciłem na b win! pościłem jakaś piłkę ręczna za 1,01 i siadło i potem poszło bez problemu

Do góry Bottom