>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Expekt - Wpłaty i wypłaty

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Wczoraj poznym wieczorem zlecilem wyplate na konto bankowe, mail ze jest w trakcie realizacji byl od nich o 12, a teraz patrze a juz pieniadze na koncie. Jak widac bardzo szybko realizuja wyplaty ;) duzy plus bo jestem milo zaskoczony, bo niespodziewalem sie tego, myslalem ze dojdzie w okolicach piatku ????

E 0

eveler

Użytkownik
Witam
Chciałbym dokonać pierwszej wypłaty w expekcie Wcześniej przeczytałem forum i sporo się dowiedziałem, za co dziękuję wszystkim przedmówcom. Jako miejsce wypłaty wybrałem konto bankowe. Mam pytanie odnośnie kont w bankach... Jeśli posiadam ich kilka i z czasem chciałbym zmienić je do wypłat czy trzeba to gdzieś zgłaszać? Czy w ogóle jest to możliwie? Podawane konto musi być moją własnością (tzn nie siostry czy brata czy tam kogoś jeszcze)?
Z góry dziękuję za odpowiedź ???? .

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Eveler, nie musisz dawać im znać odnośnie tego że na inne konto będziesz chciał wypłacić pieniądze. Ja mam dwa konta i przelewam bez problemu nigdy nie miałem żadnego problemu jeśli chodzi o wypłatę. Jeśli chodzi o właściciela konta to dane muszą być takie same jak te na które jesteś zarejestrowany na expekt.

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Sporo tych wpisów w temacie.Więc zadam pytanie nie wiedząc czy było ono już tutaj zadawane.

Mam pytanie czy firma expekt realizuje wypłaty na konta moneybookers również w weekendy?Czy np. jeżeli wypłacam pieniądze w sobote to jest szansa ,że tego samego dnia znajdą się one na koncie w moneybookers?

Napisałem do nich do support ale znając ich godziny pracy (5 dni roboczych) to odpiszą w poniedziałek a mnie odp. jest potrzebna już dzisiaj.

midel 189

midel

Użytkownik
Sporo tych wpisów w temacie.Więc zadam pytanie nie wiedząc czy było ono już tutaj zadawane.
Mam pytanie czy firma expekt realizuje wypłaty na konta moneybookers również w weekendy?Czy np. jeżeli wypłacam pieniądze w sobote to jest szansa ,że tego samego dnia znajdą się one na koncie w moneybookers?
Napisałem do nich do support ale znając ich godziny pracy (5 dni roboczych) to odpiszą w poniedziałek a mnie odp. jest potrzebna już dzisiaj.
W soboty wypłacają

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
jest 19.09 i nadal od 1.09 nie mam kasy na koncie , zero odzewu z ich strony , jak byli szybcy i kontaktowi to teraz totalna zlewka na mnie :p

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Ja dokonywałem wpłat i wypłat i nigdy nie było problemu , a teraz jak wspominałem wyżej 20+ dni i nie ma kasy , ale już to skierowali niby do działu finansowego.

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
jeśli wpłacę kasę na expekt, przykładowo te 150zł, wykorzystam bonus, będę miał na koncie 300zł, to po jakimś czasie, nie grając nic na tym koncie, będę mógł zrezygnować z bonusu, i wypłacić wcześniej wpłacone 150zł ?

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Podobno jest dla graczy co &#39; dawno nie grali&#39; bonus 100% do 200pln. W takim razie orientuje sie ktos ile minimalna kwot0a wynosi wpłaty ponownej?

A i czy w razie czego wpłata ponowna na konto gracza może byc z innego konta bankowego niz poprzednio z czyjegos innego poprostu.
Byc moze te pytania lub podobne byly wiele na necie nie gralem wiec pytam.

M 0

matthew90

Użytkownik
Czesc przed chwilą zalozylem konto na expekt.com i mialem wplacić 40zl ale pomylilem się i wplacilem 10zl i mam pytanie czy teraz musze wplacic jeszcze 30zl zebym mógł grać czy te 10zl juz przepadlo i musze wplacić całą kwote 40zl ? prosze o szybka odpowiedz ????

M 0

m4r1usz

Użytkownik
Ma kilka pytań.
Chcę wpłacić 100 PLN na konto przez internet.
Czy to na ten numer konta trzeba to wysłać : 15124059181111001023959106 ?
I co trzeba wpisać w te pola :
-Nazwisko (nazwa) odbiorcy
-Ulica odbiorcy
-Miasto i kod odbiorcy

Które pola są obowiązkowe a które nie?

Do góry Bottom