Witam, mam PILNE pytanie. Proszę o jak najszybszą odpowiedź jeśli ktokolwiek będzie mi w stanie pomóc. Potrzebuję pilnie wypłacić kasę z konta na Expekt. Konto jest zarejestrowane na mojego przyjaciela. Depozyt został wpłacony na to konto, ale nie został wysłany skan dowodu osobistego. Ta osoba też nie ma możliwości na tę chwilę zeskanować dowodu, a kasa jest potrzebna już. Czy jeśli przelejemy z przyjacielem jego środki na moje konto pokerowe (poprzez grę 1 na 1 all in) to czy jeśli wyślę jeszcze dzisiaj skan dowodu to licząc od dnia dzisiejszego kiedy najszybciej mogę spodziewać się pieniędzy na koncie bankowym (mBank) lub w jaki inny sposób mogę pilnie wypłacić kasę? Ewentualnie czy jest na forum ktoś, najlepiej z Łodzi, okolic lub woj. lubuskiego kto ma konto na Expekt i mógłby pilnie wypłacić kilka tysięcy zł (max 4) i przekazać je osobiście, a w tym samym czasie robimy przelew na jego konto na Expekt z konta gracza przyjaciela? Wiem, że to zagmatwane, ale mam pilną sytuację, a poza tym też nie znam się na tych wszystkich sprawach dotyczących kont pokerowych, przelewów itp.