Czytając takie coś aż się w człowieku gotuje . Ja nie gram w Expekcie od dawna , bo pracują tam żałośni ludzie.
Nie chcę tutaj rzucać mięsem zbytnio, bo i trzeba trzymać jakiś poziom , ale po upływie 1,5 roku przypomnienie sobie pewnej sprawy nadal wywołuje u mnie nerwy.
Otóż miałem kiedyś konto na expekcie. Grałem i wygrałem (wypłaciłem pieniądze normalnie).
Później grałem ponownie.Chciałem ponownie wypłacić pieniądze, zalogowałem się na konto i...konto 'czyste' , zlecony przelew przez 'kogoś'. Natychmiast anulowałem transakcje i napisałem do supportu , że ktoś próbował mnie okraść (część pieniędzy ten osobnik przegrał bodaj w kasynie). Kazali mi przesłać skan dowodu tylko , że to był mój błąd pisać w ogóle do nich. Mając 18 lat , nie miałem jeszcze dowodu. Tymczasowo zablokowali mi konto. Uznałem , że dobrze się stało , bo przez okres blokady nikt mnie nie okradnie. W mailach od supportu pisało , że jedynie skan potwierdzający moją tożsamość spowoduje , że odblokują moje konto. Minął jakiś czas, dowód wyrobiłem.
Postanowiłem w końcu wypłacić pieniążki. Z przyzwyczajenia chciałem się zalogować na konto i...udało mi się to ! Z tym, że konto było 'wyczyszczone'. Przeżyłem chwilowy szok. Jak to możliwe ?
Pisałem do tych tępych cieci z expekta , pokazując screeny maili które sami wysyłali a oni co raz to inaczej argumentowali jak to możliwe , że odblokowali konto w dodatku wypłacając pieniądze...otóż stanęło na tym , że te patałachy (łagodnie ich określając) dostały wiadomość z prośbą o odblokowanie konta , co z chęcią zrobili...
Nic nie zażądali od złodzieja, żadnego dowodu tożsamości ! To samo przy wypłacie pieniędzy !
A moje konto ponownie zablokowali , pisząc , że mam przesłać skan dowodu osobistego , żeby je odblokowali.
Takiego...
Odradzam granie u nich , ponieważ po bwinie , widzę , że stwarzają największe problemy.