>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

expekt - problem z supportem

Status
Zamknięty.
roy. 187

roy.

Forum VIP
Dostalem maila od Expekt !!
Witam,
Zaklad ktory zostal przez Pana Cezarego zawarty na mecz towarzystki na kuwejt - libia, zostal anulowany 3 godziny przed rozpoczeciem spotkania przez pomylke. Bukmacher wystawiajacy mecze towarzyskie wybral opcje &quot;cancel&quot; zamiast &quot; pending&quot; - opcja pending jest wybierana w przypadku poddawania zakladow do realizacji ( trwanie meczu ). Nasz operator tego spotkania zorientowal sie o bledzie, po czym zmienil opcje z anulowanej, na trwajaca. Newsletter informujacy o anulowaniu zakladu, jest wysylany automatycznie w chwili wybrania opcji cancell, przez naszego operatora. Zaklad zostal rozliczony zgodnie z wynikiem, niestety Pan Cezary przegral,dlategu uwaza nas za oszustow. Niestety codziennie spotykamy sie z podobnymi oskarzeniami, jednak gdyby zaklad byl wygrany, zakladamy, ze nie prostestowal by Pan.
Jezeli bedzie Pan mial jakiekolwiek pytania badz watpliwosci - oczywiscie prosimy o ponowny kontakt. Sluzymy pomoca.

W 74

woofer001

Użytkownik
A ja tam uwazam ze wszyscy przesadzacie . Wystarczylby kontakt z angielskim supportem i zapewne sprawa zostalaby wyjasniona. Sam mialem ostatnio przygode z expektem gdzie po 2 tygodniach sprzecznych tlumaczen supportu polskiego zakonczonych nawet rozmowa telefoniczna gdzie byl mi cytowany regulamin ktory ... nieistnieje ???? po 3 dniach rozmowy z angielskim supportem , kiedy moj angielski jest na gorszym poziomie niz slaby i sprawa zalatwiona. Inna sprawa to dzialanie polskich supportow ktore w wiekszosci uprzejmosc zachowuja tylko w formulce koncowej oraz bronia sie przed przyznaniem racji jakiemukolwiek uzytkownikowi jakby od tego zalezala jego wyplata.

koniuu 0

koniuu

Użytkownik
co racja to racja. Zalatwic cos z polskim supportem to ciezko, zaawsze pisze na angielski szybko odpisuja i zawsze o to o co pytalem.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wklejam żeby udowodnić kto jest ofiarą oszustwa i kto ma w tym sporze rację.
Expekt.com nie ma żadnych dowodów, jedyne co sa w stanie obecnie zdziałac to usuwanie moich postów z różnych pseudoforów na których wolność wypowiedzi jest obca.
Nic nie wskazuje bardziej na prawdziwość moich zarzutów niż tchórzliwe usuwanie kont i postów przez expekt na forach na których to oni decydują kto ma prawo, jak i gdzie pisać... Mam nadzieję że na forum: forum.bukmacherskie.com ten temat nigdy nie zniknie.
Z czystej ciekawości mógłbyś podesłać na PW fora gdzie usuwano Ci takie posty/tematy?
Sam swego czasu skrytykowałem bukmachera Centrebet za limity na jednym forum. Posty zostały usunięte a ja otrzymałem bana ????
Oczywiście ja miałem rację. Było to grubo przed dużymi problemami finansowymi tego buka. Dziś admin forum sam go krytykuje- generalnie śmiech na sali :]
Jak widać tutaj nikt nic nie usuwa ;)
Zawsze przy okazji podobnych sytuacji zastanawia mnie sprawa osób, które przed chwilą założyły konta na forum i jedynymi postami są posty w tej sprawie. Później już nic nie piszą i o koncie zapominają...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Bo to często multikontowcy tak jak arkadiuszgwck to konto cezardr.
Nikt Wam tutaj nie zabrania wyrażać swoich zdań tak jak na innych forach. Ale nie nadużywajcie tej dobroci bo w tym momencie Wy oszukujecie. Za takie rzeczy powinienem bany dawać, i tracicie na swojej wiarygodności.
Ktoś tu pisał, że po przeczytaniu tego watka chce usunąc konto w Expekt i dodatkowo usunie reklame Expekt na swoim portalu....
Napiszę krótko. Bzdury i śmiech!

C 0

cezardr

Użytkownik
Prostuje: konto arekadiuszgwck założył mój szwagier na moim komputerze żeby wziąźć udział w dyskusji. Także nie wydaje mi się że jest do nadużycie, choć z administratorem nie będe polemizował ????
Wracając do oszustwa expektu. Osobom które do nich napisały maile odslyłają gotową formułkę, nie pierwsza osoba mi o tym mówi. Gdy jeden z moich kolegów wysłał do nich maila o co chodzi, to odpisali mu że anulowanie zakładów to jakaś bzdura, dając następnie do zrozumienie że skany który tutaj umieszczam są przeze mnie sfałszowane! Po prostu brak słów...
Jeszcze jedno zdanie do Jimusia z expektu: już wspominałem że przez pierwszy tydzien dyskusja z polskim supportem była prowadzona kulturalnie bez żadnego obrażania. Wystarczy abyś przeczytał sobie maile zamieszczone przeze mnie na serwerze. To support swoją postawą sprawił że trzeba było przejśc do powazniejszych zarzutów i dosadniejszego języka. Wierzcie mi lub nie ale trudno nie nazwać rzeczy i osób po imieniu gdy traktują cie jak śmeicia który próbuje wyłudzić od nich jakies nienależne pieniądze!
Proszę się nie martwić sprawa będzie na pewno podesłana angielskiemu supportowi, mimo że szczerze wątpie aby mieli inne stanowisko gdy wszystko już potoczyło się tak daleko.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Bo to często multikontowcy tak jak arkadiuszgwck to konto cezardr.
No ja byłem bardziej dyplomatyczny w określeniu tego procederu ;)
Prostuje: konto arekadiuszgwck założył mój szwagier na moim komputerze żeby wziąźć udział w dyskusji. Także nie wydaje mi się że jest do nadużycie, choć z administratorem nie będe polemizował ????
Hmm... generalnie admin ma rację. Bo uwierz mi, że to bardzo dobrze widać...
Nie będę pisał dokładnie o co chodzi ale sam powinieneś wiedzieć, że to widać...
Poza tym Twoja wiarygodność powoli robi się coraz mniejsza.
Niedługo okaże się, że Twoja cała rodzina ma konto na forum i w expekcie...
Nie wyrażam swojego zdania w tej sprawie. Ale sam widzisz, że Twoja cała rodzina jest zaangażowana w bukmacherkę.

C 0

cezardr

Użytkownik
Sami widzicie jak mataczą , kręcą i kombinują.
Teraz piszą że operator się pomylił , a gdy się zorientował to szybciutko wysłał maile potwierdzające kupony... Tylko dlaczego tych maili nikt nie dostał? niech pokażą te maile teraz wszystkim na forum! Skoro rzekomo kupony zostały przez nich przywrócone to syn nie powinien miec zadnych pieniędzy na koncie , a miał ! co udowodniłem wklejając maila odnośnie anulowania jego wypłaty 662 zł ( gdy tlyko zwrócili jego stawki na jego konto postanowił on wypłacic je do moneybookers) gdyż jak sami napisali &quot; z powodu anulowania pańskich zakładów wypłata pieniędzy została anulowana&quot;!!! ten mail przyszedł o 17:25 a więc w trakcie trwania spotkania Kuwejt - Libia, a więc kupony cały czas miały status &quot;ANULOWANE&quot;. Skoro sami odpisali mi wówczas że są anulowane to czemu teraz nagle piszą że były one przywrócone kilka minut czy sekund po pierwotnym pomyłkowym ich anulowaniu? Kolejny ich bzdurny argument został obalony.
Ciekawe co teraz wymyślą...

C 0

cezardr

Użytkownik
Poza tym Twoja wiarygodność powoli robi się coraz mniejsza.
Niedługo okaże się, że Twoja cała rodzina ma konto na forum i w expekcie...
Nie wyrażam swojego zdania w tej sprawie. Ale sam widzisz, że Twoja cała rodzina jest zaangażowana w bukmacherkę.
To że członek mojej rodziny wziął udział w dyskusji na forum nie zmniejsza skali oszustwa jakim uraczył mnie expekt.com... Zapewniam Cie Moderatorze że z całej naszej rodziny tylko ja i mój syn zajmujemy się bukmacherką. Pozwólmy od tej pory innym użytkownikom forum wyrażac się na temat meritum tego watku a więc bezczelnego oszustwa expektu. Wierz mi, że nie chodzi mi głownie o odzyskanie tych pieniędzy , bardziej pragnę aby expekt przyznał się do winy i poniósł zasłużoną karę! Ponadto dobrze będzie dla wszystkich obecnych jak i przyszłych graczy tego pseudo bukmachera aby wiedzieli co ich może spotkać... Po to między innymi są tego typu fora jak nasze.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie chcę rozmywać tematu.
Ale co najmniej dziwne jest, że szwagier pisze z tego samego miejsca co Ty... Zwłaszcza z tego &quot;miejsca&quot; co piszesz...
Przyzwoitość nie pozwala mi na napisanie tego co bym chciał napisać otwarcie...
Tyle, że user, który czyta forum nie ma dostępu do pewnych informacji. A do tych informacji mają dostęp modzi/admini.
Jakbyś odczytywał słowa kogoś, kto angażuje w sprawę cała rodzinę? Zakładają konta i piszą posty. Ja mam dziwne odczucia...
Ja staram się być obiektywny jedynie. Sam widzisz, że toczymy dyskusję na poboczny temat na PW. Mamy podobne wrażenia co do pseduo for bukmacherskich.
Jak widzisz na nie każdym forum można jednak pisać takie rzeczy. Bez względu na to czy piszesz prawdę czy kłamiesz. To w innych miejscach usuwają Ci posty i konta.

C 0

cezardr

Użytkownik
Ale jaką całą rodzinę? Czy szwagier który był akurat u mnie w mieszkaniu i wysłuchaniu opisu całego oszustwa i mojej namowie do założenia konta nie może wyrazić swojego zdania? Nikt tu nikogo nie oszukuje. Litości ????

sandomingo 58

sandomingo

Użytkownik
Cezardr piszesz, ze tylko ty i syn gracie u buka. Ja bym do tego dodal jeszcze &quot;szwagra&quot; i brata szwagra ???? A powaznie mowiac, arkadiuszgwck to ta sama osoba co cezardr. Pisza dokladnie w ten sam sposob, ten sam styl i forma wypowiedzi. No chyba, ze zona szukala meza na podobienstwo brata ????

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Sami widzicie jak mataczą , kręcą i kombinują.

Teraz piszą że operator się pomylił , a gdy się zorientował to szybciutko wysłał maile potwierdzające kupony... Tylko dlaczego tych maili nikt nie dostał? niech pokażą te maile teraz wszystkim na forum! Skoro rzekomo kupony zostały przez nich przywrócone to syn nie powinien miec zadnych pieniędzy na koncie , a miał ! co udowodniłem wklejając maila odnośnie anulowania jego wypłaty 662 zł ( gdy tlyko zwrócili jego stawki na jego konto postanowił on wypłacic je do moneybookers) gdyż jak sami napisali &quot; z powodu anulowania pańskich zakładów wypłata pieniędzy została anulowana&quot;!!! ten mail przyszedł o 17:25 a więc w trakcie trwania spotkania Kuwejt - Libia, a więc kupony cały czas miały status &quot;ANULOWANE&quot;. Skoro sami odpisali mi wówczas że są anulowane to czemu teraz nagle piszą że były one przywrócone kilka minut czy sekund po pierwotnym pomyłkowym ich anulowaniu? Kolejny ich bzdurny argument został obalony.

Ciekawe co teraz wymyślą...
Tracicie watek panowie - ten fakt jest bardzo istotny (opisany powyzej) zwrocie na niego uwage.

A to ze zalozyl drugie konto (badz szwagier) i przedstawil w nim korespondencje od expekt nie ma jakiegos wiekszego znaczenia.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ale jaką całą rodzinę? Czy szwagier który był akurat u mnie w mieszkaniu i wysłuchaniu opisu całego oszustwa i mojej namowie do założenia konta nie może wyrazić swojego zdania? Nikt tu nikogo nie oszukuje. Litości ????
Powiem tylko tyle.
Podałem (admin też) kilka informacji (na tyle na ile można podać), które uważałem, że są istotne w sprawie.
Każdy sam to oceni. I wyciągnie wnioski.
Ale jakby do mnie przyszła szwagierka (nie mam szwagra) to nie wiem czy bym chciał żeby zakładała konto u buka, na forum i pisała...
Poza tym nagle może się okazać, że przyjdzie do mnie sąsiad i też założy konto na forum, żeby wyrazić swoją opinię...
Obiektywnie widziałem mnóstwo takich sytuacji na tym forum czy na innych.
Choćby takich, że pojawiają się krytyczne opinie na temat buka i nagle zakłada ktoś konto aby napisać, że jego też to spotkało...
Albo i tak, że nagle ktoś zakłada konto i pisze, że ten buk jest ok. Ludzie coś wymyślają... a ja mając dostęp do &quot;innych informacji&quot; widzę, że ten człowiek pisze z centrali buka z zagranicy...
Każdy kij ma dwa końce... I &quot;prawdy/racje&quot; zawsze są co najmniej dwie kiedy występuje spór.
Pozdr.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Cezardr piszesz, ze tylko ty i syn gracie u buka. Ja bym do tego dodal jeszcze &quot;szwagra&quot; i brata szwagra ???? A powaznie mowiac, arkadiuszgwck to ta sama osoba co cezardr. Pisza dokladnie w ten sam sposob, ten sam styl i forma wypowiedzi. No chyba, ze zona szukala meza na podobienstwo brata ????
I co to ma kur** do rzeczy? Nawet jesli on sobie pisze z 2 kont to chyba on tu zostal oszukany na miesieczna pensje, a wy z niego robicie oszusta, ogarnijcie sie moze.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
I co to ma kur** do rzeczy? Nawet jesli on sobie pisze z 2 kont to chyba on tu zostal oszukany na miesieczna pensje, a wy z niego robicie oszusta, ogarnijcie sie moze.
Nikt chyba nie nazywa go oszustem. Przynajmniej ja nie zauważyłem.
Tylko przypomina mi to takie sytuacje jakie były na forum.
user X zakłada konto. Zakłada temat i podaje typy. Nagle w temacie pojawia się user Y. I komentuje typy. &quot;Stary widać, że znasz się na rzeczy. Super temat, będę tutaj zaglądał&quot;. A co się okazuje?
User X i user Y to jedna i ta sama osoba...
Tematu nie ma co rozmywać. Tylko warto wiedzieć kto w jakim celu (&quot;intencji&quot;) pisze tutaj...

artur202 4

artur202

Użytkownik
Vader ma sporo racji pisząc o zaufaniu i multikontach ale zapewne wynika to z tego,że Czarek chciał aby sprawa nabrała więszkego biegu,rozpędu, chciał aby ktoś zainteresował sie tą sprawą,chyba tylko to go motywowało aby uczestniczyć w dyskusji z dwóch kont. Przechodząc do meritum Marcin napisał,że support expektu ma się wypowiedzieć w tej sprawie zobaczymy jaka będzie ich reakcja, czy zaakceptują swój błąd i zwrócą pieniądze na konto czy będą brnęli w zaparte uznając swoje racje. Nie ulega watpliwości,że screeny świadczą na korzyśc Czarka, a odpowiedzi supportu w tych mailach, mówiac krótko są ćwierćinteligenckie...

edit
zauważcie,że nie pierwszy raz pojawiają się problemy z expektem (znikające kupony,wygrane kupony,które później zostają rozliczone jako kurs 1.0 etc.) sporo takich rzeczy było na tym forum, nie mówie,że expekt oszukuje każdego czy kogokolwiek ale nie ułatwiają gry swoim użytkownikom, chyba zaraz po bwin najwięcej jest uwag do expektu, coś musi być na rzeczy.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
edit
zauważcie,że nie pierwszy raz pojawiają się problemy z expektem (znikające kupony,wygrane kupony,które później zostają rozliczone jako kurs 1.0 etc.) sporo takich rzeczy było na tym forum, nie mówie,że expekt oszukuje każdego czy kogokolwiek ale nie ułatwiają gry swoim użytkownikom, chyba zaraz po bwin najwięcej jest uwag do expektu, coś musi być na rzeczy.
Zauważ też to, że expekt, bwin to buki bardzo &quot;popularne&quot;.
Do tego jeszcze Bet at home. To czołówka popularnych buków na tym forum.
A co za tym idzie zawsze spotkasz mnóstwo opinii. W tym także negatywnych. Znam mnóstwo opinii negatywnych o bwinie.
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że tam najłatwiej mogliby znaleźć na mnie &quot;haka&quot;. Bo dla mnie ten buk to konieczność. Pasuje mi oferta, która bije na głowę wszystkie inne buki. Dlatego tam po prostu &quot;muszę&quot; grać. A jak muszę to wynikają z tego różne &quot;niedogodności&quot;.
Ńigdy, żadnego konta mi nie zablokowali ani nie okradli. Rozliczanie zakładów to inna bajka. Czasami są problemy.
Tyle, że ja nigdy nie miałem problemów z nimi. A ludzie mieli...
Z expektem poza limitami (ale ten problem jest prawie wszędzie) też nigdy nie miałem problemów.
A jak widać inni zgłaszają takie problemy.
Śledzę co się dzieje z firmami bukmacherskimi.
Podobna do opisanej przez autora tematu sytuacja była kilka miesięcy temu z firmą betsson. Chodziło o mecz NBA.
Tylko tam pojawiła się pomyłka pracownika. Anulował wszystkie zakłady na dany rynek (to było under/over). Linia była błędnie wystawiona. A następnie zaakceptował ponownie wszystkie zakłady. Wyszło z tego spore zamieszanie. Ostatecznie firma betsson przyznała się do błędu.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Przyglądam się tej sprawie od początku i muszę przyznać, że to wszystko wygląda dość kuriozalnie.
Niestety, jakby na to nie spojrzeć firma Expekt kompromituje się przez polski support. Mam takie wrażenie, że dopóki wszystko załatwiało się z angielskim to było ok. Oczywiście, zgadzam się z tym co pisze Vader, im bardziej popularny buk, tym więcej problemów.
Ale cóż, niestety w tej sprawie gracz ma całkowitą rację. Jeśli anulowano zakład, buk nie powinien go przywracać. Wiadomo, że wybronią się, ale trochę to wygląda śmiesznie, że tak poważna firma nie chce odpuścić w takiej sprawie. A już tłumaczenie, że &quot;gdyby zakład został wygrany to nie protestowałby Pan&quot; jest już kompletną kompromitacją. Nie mają prawa tak napisać, bo choć to prawda, to i tak są to przypuszczenia, a więc support podejmuje się oceny moralności(?) gracza co jest niedorzeczne.
Dziwi mnie również to, że support udziela tak szczegółowych informacji w tej sprawie innym graczom. Trochę to niepoważne.

marasking 63

marasking

Użytkownik
Niestey buki netowe maja nad graczem kolosalną przewagę - moga zrobic taki numer jak Expekt autorowi wątku i szukaj wiatru w polu.. Ich czesto praktyką sa kradzieże środków pod byle pretekstem , zawsze znajdzie sie jakis punkt czy podpunkt jakiegoś regulaminu pod ktory podpadniemy i koniec..Pretekst tzw. multikont jest smieszny - niech blokuja przy depozycie, a nie przy wypłacie, zreszta co to za argument ?? Ja i moja żona mamy konta w mBanku i nikt tam nie blokuje kont bo to samo IP/adres/dane, a buki nie wiadomo czemu chca byc swietsze od papieża i przeszkadzaja im ( oczywiście przy wypłatach, jak zrobisz 100 depozytów i przegrasz to nie ma problemu) te same dane IP itp.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom