Kolejny problem to wyplaty przez moneybookers ktore od 2 dni sa niemozliwe, coraz gorzejTen punkt regulaminu jest stosowany tylko w nielicznych sytuacjach, gdy są mocne podejrzenia multikonta.
do jutra maja to naprawicSoltysiao też wyrzuca Ci jakiś błąd po zleceniu wypłaty? Livechat oczywiście niedostępny...
KIEDY WYPLACICIE PIENIADZE NA MB ??????????????????????Ten punkt regulaminu jest stosowany tylko w nielicznych sytuacjach, gdy są mocne podejrzenia multikonta.
Może by problem nie istniał gdybyście nie limitowali do żenujących rozmiarów graczy wygrywających ????Ten punkt regulaminu jest stosowany tylko w nielicznych sytuacjach, gdy są mocne podejrzenia multikonta.
To samo z tenisem, zdążyłem wnieść zakłady a nie mogę sprawdzić po jakim kursie one poszły. Podobno pracują nad tym.Expekt ma jakies problemy techniczne? Bo chciałem obstawić Lige Mistrzow I Lige Europejska i wyskakuje mi za kazdym razem napis jak klikam w oferte LM i LE:
Something went wrong...
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.
You can go back to Expekt homepage, or come back in a few moments.