pete1989
Użytkownik
Śmieszny człowieczku,dlaczego granie surebetów nazywasz okradaniem?smieszny jestes, piszesz ze grałes surbety czyli okradales ich i masz jakis zal? w sportignbet masz chyba to samo bo pisalismy tam o podobnej sytuacji ????
Śmieszny człowieczku,dlaczego granie surebetów nazywasz okradaniem?smieszny jestes, piszesz ze grałes surbety czyli okradales ich i masz jakis zal? w sportignbet masz chyba to samo bo pisalismy tam o podobnej sytuacji ????
a jak inaczej? zwykle kombinowanie i złodziejstwo zamiast grac na podstawie wiedzy.... ????Śmieszny człowieczku,dlaczego granie surebetów nazywasz okradaniem?
widzisz... to powiedz mi tak, Pani wychodzi z kiosku po 18:00 zapomina zamykac drzwi i zostaja otwarte na noc... Ty przechodzisz obok i wchodzisz (bo Pani sie pomylila ewidentnie i nie zamknela drzwi na klucz) bierzesz (kradniesz) co chcesz i uwazasz ze nic sie nie stało? bo przeciez Pani sie pomylila... złodziej będzie złodziejem...Ktoś tu chyba z wacławem na łby się pozamieniał.Aż strach pomyśleć jakbyś nazwał wykorzystanie ewidentnej pomyłki buka...
Rozumiem,że nie grasz w bukach internetowych?widzisz... to powiedz mi tak, Pani wychodzi z kiosku po 18:00 zapomina zamykac drzwi i zostaja otwarte na noc... Ty przechodzisz obok i wchodzisz (bo Pani sie pomylila ewidentnie i nie zamknela drzwi na klucz) bierzesz (kradniesz) co chcesz i uwazasz ze nic sie nie stało? bo przeciez Pani sie pomylila... złodziej będzie złodziejem...
Niestey źle rozumiesz... gram i to duzo, ale gre opieram na wiedzy i statystykach, a nie na kombinowaniu i liczeniu na czyjąś pomyłkę. Ale widze czesc graczy woli kombinowac, coz takie wychowanie, to sie z domu wynosi niestety....Rozumiem,że nie grasz w bukach internetowych?
To w takim razie powiedz mi jak odprowadzasz podatek od swoich wygranych?Czy może grasz nielegalnie ZŁODZIEJU i okradasz państwo?Niestey źle rozumiesz... gram i to duzo, ale gre opieram na wiedzy i statystykach, a nie na kombinowaniu i liczeniu na czyjąś pomyłkę. Ale widze czesc graczy woli kombinowac, coz takie wychowanie, to sie z domu wynosi niestety....
O widzisz.... nerwy ponosiły Cie troche.... to poczytaj wiecej zanim cos napiszesz.. gram tam gdzie moge sobie wybrac miedzy podatek przed zakładem, podatek po wygranej... akurat jestem w granicach "na zero" wiec zawsze wybieram po wygranej i bukmacher jest zobowiazany przelac podatek do urzedu w którym ma lokalizacje... Jestem na pozmiomie 2% + wiec co roku dostaje od bumachera zaswiadczenie iz podatek od moich wygranych został odprowadzony...To w takim razie powiedz mi jak odprowadzasz podatek od swoich wygranych?Czy może grasz nielegalnie ZŁODZIEJU i okradasz państwo?
Expekt nie zmienił się na Betclic. Expekt to nadal osobna marka.teraz pierwszy dzień po zmianach na Betclic i już trzeba czekać na przelew 24
Problem leży po stronie serwisu przelewy24, a nie Expekt. Sprawa jest w trakcie "naprawiania"już trzeba czekać na przelew 24... za pierwszym razem pół godz. teraz jeszcze dłużej.. trochę żal - wcześniej 5 min i było zatwierdzone.
Expekt nie zmienił się na Betclic. Expekt to nadal osobna marka.
Może i osobna marka - tylko kopia Betclic - i strona i oferta i kursy.. i nawet potwierdzenie na meila przelewu 24, po dłuuuugim oczekiwaniu, od betclic przyszło!! w expekt w ogóle nie przychodziło potwierdzenie - przynajmniej u mnie. Także fajnie by było jednak jak by ktoś to uporządkował - mało ważne kogo to wina - i przelewy 24 do piętnastu min. żeby dochodziły - bo o to chyba chodzi i po to chyba jest ta opcja!
Oferta na żużel pojawia się zazwyczaj w dzień zawodów.Przepraszam Panie Expekt, czemu macie taką słabą ofertę z żużla?
Supertoto prawdopodobnie wroci za jakis czas do oferty, ale nie w ciagu najblizszego miesiaca na pewno. Zaklady powinny byc rozliczone i wyplacone jesli byly wygrane. Gdyby ktos mial konkretny przyklad, ze nie ma takiej wygranej czy rozliczonego zakladu to prosze podac login na pw - sprawdzimy to indywidualnie.Chciałbym dowiedzieć co się stało z kuponami supertoto?
Zarówno z tymi które były już grane (np. jeden w wtorek wysłałem)?
Jak i w ogóle z całym działem supertoto ? Po zmianach nie widzę żadnego odnośnika to zakładów supertoto.