Powiem Ci że nie ufam takim stronkom i nie tylko ja. Wiele z nich jest idealnie zaprojektowana by wpłynąć jak najbardziej na ludzi. Na necie sporo takich stron jest i wszędzie na nich są systemy na sprzedaż :grin: Co tak naprawdę przedstawia ta strona i czy coś tam jest warte uwagi wie tylko twórca. Zastanów się nad jednym dlaczego ktoś miałby sprzedawać własny pomysł ? bo jeśli miałbym plan na gre, system itd. dzięki którym ugrywałbym kasę to nie rozprowadzałbym tego ani za grube pieniądze ani za darmo, po co mam sobie sam robić konkurencje z ludzi którzy potem będą grać moim sposobem albo rozprowadzać/sprzedawać dalej go innym.Witam wszystkich,przeszukując internet(po mojej wpadce z systemem gigakasa) wpadłem na stronę www.genuinewinner.com/ ,można tam oglądnąc filmik,jak testują swój system grania na liczby w ruletce na żywo.Startują z budżetem 100j po bodajże 150 spinach mają coś ponad 450j grając płaską stawką.Jest to co prawda demonstracja systemu na własnej ruletce.Z tego skumałem że mniej więcej spisywali wyniki kolejnych spinów na rulecie i z tego utworzyli jakiś systemik(program).Dokładnie chodzi o koło ruletki że wybierają 19 pól na których wypadnie kulka,z tym że wpisują ciągi liczb i wiedzą gdzie mają postawic(grając płaską stawką ,oczywiście serie ---były ale też zdażały sie trafienia zapowiedzianej liczby.!).Próbowałem to rozgryżc,ale nie da rady,bo zakresy nawet dla tych samych liczb się zmieniają,Nie wiem czy chodzi o ciągi liczb czy co.Jest to też ciekawe ,o tyle że nie rozdają tego systemu za darmo jak to na gigakasie tylko za jakieś 10tys za naukę systemu i z gwarancją,ale mniejsza z tym,kogo stac na to.Wydaje mi się że sens to ma,tylko jak to ugryżc.
Co wy na to.?
Ten koles to oszust, ktory siedzial za przekrety.Witam wszystkich,przeszukując internet(po mojej wpadce z systemem gigakasa) wpadłem na stronę www.genuinewinner.com/ ,można tam oglądnąc filmik,jak testują swój system grania na liczby w ruletce na żywo.Startują z budżetem 100j po bodajże 150 spinach mają coś ponad 450j grając płaską stawką.Jest to co prawda demonstracja systemu na własnej ruletce.Z tego skumałem że mniej więcej spisywali wyniki kolejnych spinów na rulecie i z tego utworzyli jakiś systemik(program).Dokładnie chodzi o koło ruletki że wybierają 19 pól na których wypadnie kulka,z tym że wpisują ciągi liczb i wiedzą gdzie mają postawic(grając płaską stawką ,oczywiście serie ---były ale też zdażały sie trafienia zapowiedzianej liczby.!).Próbowałem to rozgryżc,ale nie da rady,bo zakresy nawet dla tych samych liczb się zmieniają,Nie wiem czy chodzi o ciągi liczb czy co.Jest to też ciekawe ,o tyle że nie rozdają tego systemu za darmo jak to na gigakasie tylko za jakieś 10tys za naukę systemu i z gwarancją,ale mniejsza z tym,kogo stac na to.Wydaje mi się że sens to ma,tylko jak to ugryżc.
Co wy na to.?
A mógłbyś napisać w jakim kasynie miałeś owego pecha?20 pod rząd nieparzyste.
Grałem od 12 nietrafionych pól 1:1. Przez 5h wchodziło średnio 1oEu do przodu. Zrobiłem 65Eu (na początku miałem...10Eu) Aż do tej serii...
Witam.Ja proponuję aby każdy kto będzie miał takie serie dodawał info w jakim to było kasynie aby mieć małą statystykę kasyn, wiadomo będzie gdzie serie zdarzają się częściej a gdzie rzadziej. @ll
Różni się pewnie ogólnie rzecz biorąc tymi czarnymi seriami,w jednej sieci genertor losowy jest inny a w drugiej inny.Chociaż na te kasyna z tych sieci co podałem tak bardzo nie nażekają.Unibet ma to samo co WilliamHill i Ladbrokes,najlepiej zarejestruj sie w kilku i zobacz jak to wygląda.Ale też nie ma co wieżyc w to że te kasyna to żyła złota.Wszędzie są serie ,po kilku łatwych wygranych warto podnieśc poziom,bo może się zroic trudniej i poza limit można wyskoczyc.Witam.
A czym różni się to oprogramowanie? Wie ktoś może?
Czy w ogóle kasyna mają różne oprogramowania dla ruletek, czy korzystają z jednego?
Pozdrawiam