everizon
Użytkownik
Przepraszam bardzo. Nie mam czasu dziś długo się wywodzić ale albo nic nie zrozumiałem albo nie wiesz wogóle o czym piszesz !! ????Dobry post i fajnie , że ktoś zaczął ten temat.
Właśnie stary ja sobie ostatnio liczyłem prawdopodobieństwo i wyszło mi że na kolorach to czarne ma szanse wypaść tyle samo razy co czerwone i zero wypada raz na 37 czyli normalnie ale na wyżej/niżej i para/nie para już są inne szanse bo wychodzi zero ok 1na 15. Ja to liczyłem z tablic algorytmicznych i teorii wielkich liczb i wyszło mi ,że jak sie gra na to to sie ma przewagę nad kasynem ok 3.46 %. Teraz na to pogrywam i widzę że para/niepara szanse nie są po 50% tylko ok 55%. To daje 110 % więc jak się odejmie zero raz na 15 wychodzi 0k 107 % wiec muszę wygrać bo na każdej mam właśnie te troche ponad 3% przewagi nad kasynem.
par/npar czy czar/czer czy gora/dół TO JEST DOKŁADNIE TO SAMO z punktu widzenia prawdopodobieństwa w ruletce. W dodatku jak stawianie na jeden z tych eventów może powodować że zero wypada z inną częstotliwością niż stawianie na inny event. Jakie 1 na 15 ??
Przepraszam ale proszę zajrzeć do książek z matematyki z podstawówki, a potem zacząć liczyć. Nie no brak słów, cholerka ale dowaliłeś Pan, Panie fedor, ???? nie no...
Pozdrawiam
ps. wytłumaczcie panu fedor jak to jest. Nie mam czasu teraz.
Po przeczytaniu jego postu mleko mi się zsiadło w żołądku i wylądowałem na kiblu ???? pełna powaga