Pod względem graczy, jest trzech, którym warto sie przyjrzeć. Zacznę od Jichy, pisałem, że to prawdziwy lider, gracz, który potrafi wszystko i jest wg mnie najlepszym zawodnikiem bez podziału na pozycje. Po 8 bramek przeciwko HSV, 20 bramek w dwóch meczach z Atletico. 7 bramek w Vespzrem. Lider, kat. Dziś zagra z rywalem, którego naprawdę dobrze zna i który nie lubi z nim grać ???? Na pewno ważną rzeczą będzie wyłączenie Jichy przez HSV, ale tego nie sposób zrobić. Wg mnie naprawdę mocny typ.
Dalej, Cupić. Pierwszy do karnych, jeden z lepszych ich egzekutorów. Lider strzelców VTK. Oczywista sprawa, dziś będzie ciężko, na przeciw Sarić, Juanin czy Sterbik. Ale Cupko takie wyzwania lubi. Musa na kole będzie się przepychać z Morrosem, moim zdaniem jest jak najbardziej szansa ,że kilka karnych Żelko wywalczy. Do tego 2-3 kontry jeeeeeednak powinny się pojawić - nikt nie jest doskonały i te połówki Barcy powinny się mylić, co da szansę w kontrze. 60 minut dla Ivana? Raczej tak, może 45, ale na pewno nie mniej. Przez tyle czasu, wraz z karnymi, które oby dobrze egzekwował, to spokojnie 6 bramek dla Cupicia.
Na koniec Rutenka. Podobna charakterystyka co Filip. Ale prędzej będzie wykonywał karne niż właśnie Czech. Białorusin raczej jest jedyną strzelbą z tyłu, bo Sarmiento i spółka nie przekonują mnie. Dodatkowo nie wiem czy VTK sobie poradzi z Siergiejem, który jednak na zwodzie gra kapitalnie a rzutowo jest idealny. Wg mnie dobra propozycja.
Rutenka over 5.5 @ 1.7 unibet
Cupic over 5.5 @ 2.05 unibet
Jicha over 4.5 @ 1.9 unibet