ramzesa
Forum VIP
Ja myślę że Wisła drugiego tak niezłego meczu nie zagra. Na wyjeździe wiemy jak grają (przypomnijmy sobie poprzednie sezony) i zawsze ten balon był niepotrzebnie pompowany. Po stronie Wisły w ostatnim meczu stał atut własnej hali i mogę powiedzieć, że to on w dużej mierze przesądził o rozmiarze porażki. HSV spokojnie mogło ogarnąć handicap na poziomie 7-8 bramek już w Płocku. Z tego co pamiętam ja postawiłem handi 5,5 i byłem zły na niemiecki zespół że odpuścił sobie końcówkę meczu. Ilu by kibiców nie pojechało na ten wyjazd to i tak mentalne nastawienie zawodników będzie te same. Zapowiadają że będą walczyć do końca, a po meczu "Staraliśmy się, nie wyszło". Cały czas ta sama śpiewka. To że przegrają to jest pewne. Tutaj nawet nie ma co się doszukiwać niespodzianki. Tobet wystawił tym razem linię 7,5 jeśli chodzi o handi i ja z niego skorzystam. Wisła odstawia szopkę w meczu na naszym podwórku z nie wiadomo jakiego powodu i mam nadzieję że dziś słono zapłacą. Wielu kibiców, nawet tych wiernych chodzących od kilku ładnych lat na mecze Wisły ma żal do piłkarzy o to co odstawili w ostatnim ligowym meczu. Ktoś powie, że w ostatnim meczu z HSV grali z ambicją, ok, zgadzam się. Wiecie co jest jednak najgorsze ? Kiedy ambicje zostaną zjedzone przez brak wystarczających umiejętności.
HSV - Wisła | HSV - 7,5 [1,85] Tobet 34:25
W zasadzie można atakować tym razem dodatnie handi na Vive. Wisła pokazała jak NIE NALEŻY grać. O rozmiarze klęski zadecydowały głupie błędy indywidualne. Kilka nie wykorzystanych okazji sam na sam z bramkarzem sprawiło że Płocczanie przegrali aż 9 bramkami. Liczę na Vive w meczu z Hiszpanami. Walczą cały czas o awans, wygrać na pewno będzie ciężko, ale moim zdaniem i tak kurs jest przesadzony na Atletico. 1,01 można wsadzić między bajki, a 1,85 na handi Kielczan można śmiało wpisać do swoich typów. Zagrałem to i liczę że ten typ siądzie. Wyzbyć się głupich błędów i wykorzystywać nadarzające się okazje będzie kluczem do sukcesu. Ameryki nie odkryłem, ale Kolumb w sumie też pierwszy tam nie dotarł, a zgarnął wszystko.
Atletico - Vive | Vive +7,5 [1,85] Tobet 28:27
HSV - Wisła | HSV - 7,5 [1,85] Tobet 34:25
W zasadzie można atakować tym razem dodatnie handi na Vive. Wisła pokazała jak NIE NALEŻY grać. O rozmiarze klęski zadecydowały głupie błędy indywidualne. Kilka nie wykorzystanych okazji sam na sam z bramkarzem sprawiło że Płocczanie przegrali aż 9 bramkami. Liczę na Vive w meczu z Hiszpanami. Walczą cały czas o awans, wygrać na pewno będzie ciężko, ale moim zdaniem i tak kurs jest przesadzony na Atletico. 1,01 można wsadzić między bajki, a 1,85 na handi Kielczan można śmiało wpisać do swoich typów. Zagrałem to i liczę że ten typ siądzie. Wyzbyć się głupich błędów i wykorzystywać nadarzające się okazje będzie kluczem do sukcesu. Ameryki nie odkryłem, ale Kolumb w sumie też pierwszy tam nie dotarł, a zgarnął wszystko.
Atletico - Vive | Vive +7,5 [1,85] Tobet 28:27