>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Europejskie Puchary w piłce ręcznej 2011/2012

Status
Zamknięty.
D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Dokładnie tak jak pisze Hopkirk,widziałem mecz w Berlinie i musze powiedzieć,że zawiodłem się na ekipie z Hamburga.Mecz do końca w sumie był na styku,ale HSV przegrało końcówkę 2 golami a bodajże w 55 minucie jeszcze prowadzili.Hamburg w tamtym spotkaniu złapał sporo karnych minut,przez co Fusche miało lepszą sytuację i nie sądze by HSV w tydzień zagrało o niebo lepiej.Dla mnie szykuję się zacięty mecz i te +2,5 na starcie dla Lisów to dobra inwestycja,zwłaszcza,że jak wspomniał Hopkirk troche kontuzji jest u gospodarzy.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Kursy
Przed nami ćwierćfinały LM. Najwięksi faworyci: Barcelona, Atletico i Kiel nadal w grze. Największą niespodzianką w tej fazie jest Cimos Koper. 3 pary są dosyć wyrównane, jedynie Atletico wygląda zdecydowanie lepiej, ale ostatnio mieli oni trochę kontuzji.

Zdarzenie: AG Kopenhaga - Barcelona✅(29:23)
Typ:
Under 55,5
Kurs: 1,95
Stawka: 4j /10j
Bukmacher:
Pinnacle
Data spotkania: 20.04.2012 godz. 20:10
Większość bukmacherów jeszcze z linią 56,5, ale już widać spadki kursu i linii.
Mecz na stadionie piłkarskim Parken w stolicy Danii, więc gospodarze z dużym wsparciem ze strony kibiców. Na wysokim poziomie gospodarze to zespół nastawiony zdecydowanie defensywnie. Atak jest bardzo uzależniony od Hansena. Skład wydaje się dosyć wąski. Nie ma za bardzo zmienników dla Hansena i Stefanssona. Wielu wiekowych graczy, więc nie powinni dyktować bardzo szybkiego tempa. Boldsen zapowiada bardzo mocną obronę i tutaj gospodarze muszą upatrywać swojej szansy. Obrońcy Boldsen, Jorgensen, bracia Toft Hansen grają bardzo dobrze. Barcelona to według mnie najlepszy zespół w Europie. W poprzedniej rundzie słabo zagrali mecz na wyjeździe z Montpellier, teraz powinni bardziej się pilnować z wynikiem. Barcelona w składzie z Rutenką, który miał być zawieszony, ale władze EHF zmieniły decyzję. Barcelona to dobry ofensywnie zespół, ale obrona też wygląda świetnie. Bardzo dobrzy specjaliści defensywni na czele z Jernemyrem i Morrosem. Goście na pewno przygotuję obronę pod Hansena. Według mnie suma bramek powinna być niższa niż 56.

Zapraszam do pisania analiz i przemyśleń

unicaja 15,6K

unicaja

Użytkownik
Muszę przyznać że podoba mi się powyższy typ. Mamy wszak już taki etap rozgrywek gdzie popisy strzeleckie odchodzą na bok a wygrywa defensywa. Oglądałem mecz Barcelony jeszcze przed kwalifikacjami do igrzysk (wyjazd z Valladolid) i ta tytaniczna praca w obronie robi duże wrażenie, Morros jest prawdziwym mózgiem tej formacji ale to wiemy nie od dziś. Kopenhaga robi naprawdę dobre wrażenie w obecnej edycji i jej awans do tej fazy nie może być wielkim zaskoczeniem. Jednak to Barca broni trofeum i nauczona poprzednia rundą i wpadką w Montpellier zapewne przyciśnie rywala już w pierwszym meczu. Jeśli więc decydujemy się na under, można pograć konkretniej under 28,0 Kopenhagi po @1.85 w tobecie. Od siebie dodam że cieszę się iż federacja a w zasadzie jej instancja odwoławcza wycofała się ze swojej głupoty i zagra dzisiaj Rutenka któremu po awanturze z Karabaticiem groziły poważniejsze sankcje...
Ja skupię się na tym co czeka nas jutro. Wszystkie 3 mecze ciekawe ale można coś wybrać. Ja proponuję dubel Kiel + Atletico, obie ekipy są faworytami dwumeczów ale 1 spotkania grają na wyjeździe. W Croatii nieciekawa atmosfera. Wielki zawód jaki tydzień temu sprawiła ta ekipa w Final4 Ligi Regionalnej nie przeszedł bez echa. Z posadą pożegnał się trener Ivica Obrvan i na tydzień przed arcyważnymi meczami w ćwierćfinale LM ekipę objął pełniący również funkcję selekcjonera Hrvatskiej, Slavko Goluza. Kiel 27 meczów w BL wygranych, tytuł praktycznie zdobyty, można skupić się na europejskich pucharach a przede wszystkim zrehabilitować się za blamaż sprzed roku i brak tej drużyny w kolońskim Final Four.
Atletico powinno bez większych problemów ograć Koper i tu chyba nie trzeba dyskutować długo. Fajny wywiad z trenerem Ciudad, Talantem D. zamieszczony jest na stronce EHF i tam każdy może poczytać jakie nastroje przed meczem, ocena rywala itd. więc nie zamierzam tego powtarzać.
Dubel Kiel + Madryt wygląda okazale i spróbuję w ten sposób zaatakować te pierwsze mecze ;).

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Na meczu w Kopenhadze ma być obecnych 25000 fanów. Jak na mecz piłki ręcznej bardzo duża liczba, ale atmosfera wygląda już dużo słabiej. Większość fanów znajdują się w znacznej odległości od parkietu.
Mecz z ubiegłego sezonu na tym stadionie
http://www.youtube.com/watch?v=8bvHFP9jd1M&amp;amp;feature=relmfu

Zdjęcie z trybuny
http://multimedia.pol.dk/archive/00550/DM_i_h_ndbold__Fina_550641a.jpg
Może tym razem ustawienie parkietu będzie inne (nastawione na oglądanie z 3 trybun), ale duża zmiana nie powinna być widoczna.

Otrzymane punkty reputacji: +3
hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Dubel Kiel + Madryt wygląda okazale i spróbuję w ten sposób zaatakować te pierwsze mecze ;).
Dzisiaj mamy dwóch faworytów, uznane marki Kiel i Atletico, ale często takie duble kończą się niepowodzeniem. Szczególnie nie byłbym pewny Kiel na wyjeździe. Niemcy w ostatnich tygodniach osłabli w swojej lidze. Chorwaci to zespół z ogromną tradycją, na Kiel będzie duża mobilizacja. Trzeba pamiętać, że Zagrzeb notował w tym roku słabe wyniki, ale w meczach z mocnymi rywalami grał bardzo dobrze.

Zdarzenie: Reale Ademar - Fuchse Berlin⛔(34:23)
Typ:
Fuchse Berlin
Kurs: 3,25
Bukmacher: Bet365
; Tobet 3,50 ; Expekt 3,35
Data spotkania: 21.04.2012 godz. 17:30
Reale Ademar cały sezon był niedoceniany, ale teraz bukmacherzy przesadzili w drugą stronę. Na Berlin kurs powinien wynosić według mnie 2,30-2,40. Hiszpanie u siebie jeszcze niepokonani, ale według mnie dzisiaj dobra okazja do pierwszej porażki. W Hiszpanii mamy kryzys finansowy w piłce ręcznej. Oprócz Barcelona i Atletico reszta radzi sobie bardzo słabo. Najlepsi zawodnicy są skupowani przez kluby z Madrytu i Barcelony. Gospodarze nadal bez długotrwale kontuzjowanego leworęcznego Angela Montoro, który jest bardzo ważny w ataku. W ostatniej kolejce po dłuższej kontuzji wrócił Dipanda, który może grać na pozycji Montoro w ataku i jest ważny w obronie. Problem z kontuzjami mają zmiennicy na pozycji skrzydłowych. Wskutek kontuzji bardzo osłabione jest prawe rozegranie. Bez Montoro w ataku jest dużo mniej opcji. Słabo prezentuje się obrona i bramkarze. Po kontuzji pewnie do formy nie wrócił jeszcze Dipanda, a on w obronie gra przeciw najgroźniejszemu piłkarzowi gości Christophersonowi. Atak jest niezły, ale nie tak skuteczny, żeby zdominować Niemców. Fuchse w pełnym składzie, po drobnych urazach powinni wrócić Laen i Pevnov, normalnie już w ataku powinien grać Petersson. Niemcy mają zdecydowanie lepszą obronę, świetną parę bramkarzy, solidny atak. Według mnie Fuchse Berlin powinno wygrać.

http://www.ileon.com/deportes/017261/montoro-reconoce-que-su-situacion-economica-es-critica
Wypowiedź Angela Montoro o sytuacji finansowej w Reale Ademar.

unicaja 15,6K

unicaja

Użytkownik

Nadchodzi czas rewanżów a zatem wypada skrobnąć parę słów. Z całą pewnością wyniki pierwszych spotkań nie były łatwe do przewidzenia. Najbardziej negatywnie zaskoczyło Atletico, po którym z tego co widziałem nie było widać jakiejś wielkiej mobilizacji, parcia na wygraną w Koprze. A gospodarze to skrzętnie wykorzystali, posiłkując się przy okazji łaskawym okiem arbitrów, którzy - że tak się wyrażę - nie przeszkadzali Słoweńcom. Teoretycznie rewanż powinien paść łupem dawnego Ciudadu ale Cimos już parokrotnie pokazywał się z bardzo dobrej strony w spotkaniach wyjazdowych że nie można odbierać im szans. Z drugiej strony strata 3 bramek nie jest jakaś kosmiczna i przy właściwym podejściu do gry ekipy Dujszebajewa jest to spokojnie do ogarnięcia. Jednak handicap proponowany nam przez buki na poziomie 7.5 nie jest zbyt zachęcający powiem szczerze. Już prędzej warto poszukać czegoś w stronę Cimosu, ew. powiększyć handi ✅ jeśli będzie taka opcja w bet365.
Nieoczekiwanie również poległy berlińskie Liski. A już na pewno zaskoczenie wywołuje różnica jaką Fuchse przegrało pierwszy mecz w Leon. Oglądałem ten mecz fragmentami i rzeczywiście berlińczycy byli kompletnie rozbici w tym pojedynku. Rewanż jest już tylko formalnością, myślę że Ademar w wypadku bezpiecznej różnicy już sobie daruje końcówkę i można tu pograć 1 ale kurs też nie rozpieszcza. Jeżeli już mają gospodarze odrabiać straty z Hiszpanii to muszą to czynić od początku bo w przeciwnym razie mogą sobie dać spokój już na wstępie. Także typ 1/1 @1.56 bet365 ✅ jest do przyjęcia.
Co do hitowego starcia w 1/4 jakoś nie mam przeczucia czy Barcę stać w obecnej formie na odrobienie strat z Kopenhagi. To jest taka zwykle bezpieczna różnica, o której przeważnie mówią trenerzy gospodarza pierwszej potyczki, że chcieliby taką zaliczkę posiadać przed rewanżem. Martwić może przede wszystkim bardzo schematyczna, wolna gra Blaugrany, oni zwykle potrafili przyspieszyć kiedy było to potrzebne, natomiast w 1 meczu tego nie widzieliśmy kompletnie. Moim zdaniem zawiedli w głównej mierze skrzydłowi, którzy są klasą samą w sobie. Czy to Juanin, czy Ugalde spisali się mocno przeciętnie przed tygodniem i jeśli Barca jeszcze wierzy w awans to musi ich postawa ulec diametralnej poprawie. Osobiście jednak nie wydaje mi się ażeby tak doświadczeni gracze jakich posiada FCK mogli nie wytrzymać presji w rewanżu. Jest zaliczka 6 trafień, Katalończycy rzucili zaledwie 23 bramki na Parken, tutaj myślę jakiś over na gości bądź +6,5 @1.57 (+7 @1.46)✅ w bet365 do dubla jak znalazł pasuje.
Kiel pewnie u siebie przypieczętuje awans ale ci Chorwaci są jednak nieobliczalni i dla mnie ten mecz nadaje się jedynie do obejrzenia, może być tutaj close game a może i mały blowout jeśli Kiel przypomni sobie najlepsze tygodnie swojej gry w obecnym sezonie.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Odnośnie meczu Kopenhaga - Barcelona
http://www.youtube.com/watch?v=NPw-jUOJWhM&amp;amp;feature=player_embedded
a zachowanie Karabaticia w poprzednim meczu przeciw Barcelonie
http://www.youtube.com/watch?v=uwli_usKNHw

Ta sytuacja pokazuje, jak w sporcie trzeba trzymać nerwy na wodzy. Karabatić pokazał, co to jest spryt. Zachowanie Hvidta idiotyczne. Jak to możliwe, że tak doświadczony zawodnik dał się sprowokować w ostatnich minutach meczu? Oczywiście, wiadomo już wtedy było że drugi bramkarz Kopenhagi Steinar Ege jest kontuzjowany i nie wystąpi w rewanżu. Na szczęście dla duńskiego bramkarza władze EHF nie zdecydowały się na zawieszenie.
http://www.handball-world.com/o.red.c/news-1-1-3-38523.html
Kopenhaga do końca sezonu bez bardzo ważnego Boldsena.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ja też pójdę w Fuchse. Akurat w Niemczech kibice na wyniki są stosunkowo wybredni i pewnie z honorem będą musiały Lisy się z tą LM pożegnać. Ademar, wiadomo, niby problemy finansowe, niby to, niby sramto, a FF już mają i na Puchar Polski czekają:] Generalnie rzecz biorąc, pewnie ten mecz będzie taki o, by go zagrać. Ale jednak z uwagi na sporą stratę, z uwagi na sporą presję ze strony trybun, wydaje mi się, że wygrana Lisów jest raczej prawdopodobna. Martwi środowy mecz z Lwami away, ale akurat nie powinni się oszczędzać, taką żywię nadzieję.
Fuchse @ 1.35 Bah ✅ 29:18 :eek:

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
No i mecz w Madrycie, po sensacji w Koprze na pewno będzie ciekawie. Mecz rozpoczynamy de facto od stanu 3:0 dla Cimosu, pamiętajmy też, że Słoweńcy stracili bardzo mało bramek przed tygodniem (23), i będą dziś mogli zagrać o historyczny sukces. Czy mogą paść ofiarami presji? Chyba nie, przecież mogą, a nie muszą.
Atletico, jak i niektóre czołowe drużyny, ma kłopoty finansowe, co bardzo martwi. Nie mówię, że specjalnie się to odbije, ale wszystko możliwe.
Cimos opisywany wielokrotnie. Hamburg w dwumeczu w grupie ograł ich jedną bramką, remisując również w O2. Obrona, skrzydła, druga linia, bramka, Cimos naprawdę jest ułożonym, można powiedzieć kompletnym jak na takie warunki zespołem. Ja jestem pewien, że się mówiąc kolokwialnie nie obsrają przed wielkim rywalem, który nie gra nic specjalnego od jakiegoś czasu, i pewnie przy sporym prowadzeniu, może odpuścić. Ja po cichu liczę na awans RKC, ale aż tak odważny nie będę.
Typ: RK Cimos Koper +8.5 @ 1.63 B365 ✅ 31:24

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Jak przegrali u siebie, to dlaczego grać na nich na wyjeździe? Magdeburg gra bez dwóch najlepszych graczy: van Olphena i Nateka, czyli skład bardzo osłabiony. Dodatkowo dzisiaj nie gra Holmgeirsson. W porównaniu z początkiem sezonu Niemcy bardzo obniżyli poziom. Dunkierka grała w kwalifikacjach do LM w Kielcach. Zaprezentowała się bardzo solidnie. Teraz grają u siebie, a przeciw tylko Magdeburg. W składzie Francuzów bardzo dobry Bosquet, niezły Węgier Kornel Nagy. Gospodarze mają dobrą zaliczkę i mogę minimalnie przegrać, ale grać na gości to za duże ryzyko.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Zdarzenie: Dunkerque - Magdeburg⛔(18:22)
Typ: Dunkerque
Kurs: 1,65
Bukmacher:
Bah, Bet365, Bwin ; Unibet 1,80
Data spotkania: 29.04.2012 godz. 17:00
Pierwszy mecz 25:30.
Video z przygotowań Francuzów i fragmenty meczu w Magdeburgu
http://www.dailymotion.com/video/xqfhhf_magdebourg-vs-usdk-l-aventure-europeenne_sport#from=embediframe
Dunkerque to solidny francuski zespół. W składzie bardzo dobry leworęczny Bosquet, na środku rozegrania Lemon i Węgier Kornel Nagy. Nieźle gra Polak Nilsson, bardzo dobry skrzydłowy Touati. Gospodarze preferują dosyć wysoką obronę, która jest rzadko jest używana w lidze niemieckiej. Magdeburg zanotował bardzo słaby wynik u siebie. Na wyjeździe ten zespół jest dużo słabszy. Długotrwale kontuzjowani są najlepsi gracze: van Olphen i Natek, dzisiaj niedostępny jest niedawno pozyskany Holmgeirsson. Skład teraz nie wydaje się za mocny. Brakuje zmienników na rozegraniu. Zespół jest bardzo uzależniony od Rojewskiego. Francuzi mają dużą przewagę z pierwszego meczu i mogą delikatnie odpuścić końcówkę, ale mimo tego według mnie po 1,65 warto zagrać na gospodarzy.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP

W dniach 26-27.05.2012 w niemieckiej Kolonii będzie rozgrywany Final Four LM piłkarzy ręcznych. Jedynym polskim przedstawicielem będzie Bartłomiej Jaszka. Drugi z Polaków Mariusz Jurkiewicz jest kontuzjowany. Faworytem do zwycięstwa według bukmacherów jest Kiel.
Kursy na półfinały

Kursy na zwycięstwo

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Kilonia faworytem i nikogo nie powinno to dziwić,mistrz Bundesligi jest na bardzo dobrej drodze do końcowego tryumfu w Lidze Mistrzów.Kiel gra ciekawy a przede wszystkim skuteczny handball i po prostu najbardziej mnie ta ekipa przekonuje z całej tej czwórki.Fusche pokazało niewątpliwie charakter w dwumeczu z Ademarem ale Kiel to przynajmniej półka wyżej od Hiszpanów,Lisy z Berlina na pewno powalczą o to każdy może być spokojny ale Kiel to zdecydowany lider Bundeligi,wygrali wszystkie mecze,jakie można było i wynik inny niż zwycięstwo Kilonii będzie mega niespodzianką.

W drugim półfinale Atletico Madryt podejmie AG Kopenhagę,która odprawiła z kwitkiem inny hiszpański zespół-Barcelonę.Gracze ze stolicy Hiszpanii są tutaj minimalnym faworytem,choć osobiście licze na małą niespodziankę ze strony ekipy z Danii i awans Kopenhagi do finału.Atletico jakoś mnie nie przekonuje,wymęczony bądź co bądź awans z Koperem a Kopenhaga pokazała,że potencjał mają i według mnie mogą sprawić tutaj niespodziankę na co jak w/w liczę ;)

//Mecz w Kolonii, czyli teren w miarę neutralny dla niemieckich klubów. AG Kopenhaga liczy na znaczne wsparcie kibiców.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lanxess_Arena

E: Dzięki Hopkirk

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ja sobie pogram na Kopenhagę tutaj, wydają mi się faworytem. Na pewno kibice będą za nimi w tym spotkaniu, przyjedzie sporo z Kopenhagi, bowiem do Kolonii nie dzieli ich taka znaczna odległość.
Kopenhaga w lidze, wiadomo, zwyciężyła ze spokojem, taki skład i taki hajs musiał przynieść efektów. Ale wyeliminowania Barcelony specjalnie nikt się nie spodziewał, to zaskoczyło na ogromny plus.
Hansen po mimo wszystko, średnio dla siebie udanych ME (w kluczowych jednak momentach zagrał wspaniale) odzyskał dużą formę, z Barceloną pokazał się z bardzo dobrej strony, trochę bramek narzucał.
Ciudad targane problemami, niektórzy gracze wybierają się do innych drużyn, Koper narobił im sporych problemów, chociaż osobiście po części chciałem takiego rozwiązania tego dwumeczu i spodziewałem się, że na co najmniej remis w Koprze mogą liczyć.
Generalnie chyba jest szansa dla Hansenów i innych Gudjonów Sigurdssonów, handball przez nich grany jak najbardziej obliguje do walki o najwyższe cele, a na terenie neutralnym szanse są tutaj co najmniej równe, a mecz jaki obejrzymy na pewno będzie fajny i ciekawy.
Kopenhaga @ 2.5 Expekt ⛔ 23:25

Otrzymane punkty reputacji: +5
D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Fusche Berlin-Kiel 24-25

Kilonia wymęczyła to zwycięstwo,choć z Lisy z Berlina chyba ani razu nie byli na prowadzeniu.Z początku Kilonia złapała kilka bramek zaliczyki czym kontrolowali przebieg spotkania.Dopiero po 50 minucie Lisy z Berlina zdołały wyrównać,ostatecznie jednak w końcówce różnicę zrobił Omeyer i Kilonia zachowała jedną bramkę przewagi do końca.Trzeba podkreślić walkę ekipy Berlina,grali agresywnie w obronie no i skutecznie,bramkarz Lisów też miał swoje pięć minut,z resztą wynik odzwierciedla defensywne efekty Berlińczyków bo zatrzymać Kilonię na 25 golach to naprawdę rzadko się zdarza.Mistrz Bundesligi nieco mnie zawiódł,spodziewałem się nieco pewniejszego meczu w ich wykonaniu,oczywiście miałem świadomość,że Fusche tego meczu łatwo nie odda (o czym pisałem) ale mimo wszystko się zawiodłem.Trzeba będzie oglądać drugi półfinał bo być może tam jest zwycięzca tegorocznej Ligi Mistrzów ;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Kursy

No właśnie, Kiel wczoraj zagrało słabiej niż zwykle, początek był piorunujący, wtedy spodziewałbym się raczej grubego blowoutu na Fuchse, ale znakomita gra Jaszki w ataku w drugiej części pierwszej połowy doprowadziła do sytuacji, że jednak walka trwała nadal i mogliśmy obejrzeć ciekawy mecz.
Drugi półfinał jakoś specjalnie również poziomem nie zachwycił, Atleti grało naprawdę słabo, nie radzili sobie z Hvidtem, który pokazuje, że może i lata świetnośći ma za sobą, lecz nie zapomniał jak się broni. Dodatkowo, jeśli FCK miało Hansena i Stefanssona z tyłu, dużą sztuką wydaje się przegranie meczu.
Dzisiaj wydaje mi się, że w starciu z Atletico, Kiel będzie górą. Mieliśmy taki mecz przed dwoma laty, w półfinale, typowałem wówczas zwycięstwo ówczesnego Ciudad Real. Jednak granie przeciw THW, mija się z celem, oni w najważniejszych meczach (za wyjątkiem poprzedniego sezonu) naprawdę miażdżą, zdarzają im się naprawdę długie runy, takie 8:0 w 6 minut to nic niespotykanego.
Atletico również należy docenić, tego wczoraj niestety nie zrobiłem, lecz gdyby nie głupie błędy, o jakich rozmawiam z pewnym userem, to nie byłoby tego finału dzisiaj pewnie.
Zastanawiam się pomiędzy underem a wygraną Kielu. Raczej wybiorę to drugie, w kontekście undera, wydaje mi się, że początek może być naprawdę mocny i tempowy, więc może wtedy czy w przerwie jakiś większy u? Na pewno jeśli mowa o &quot;gospodarzach&quot;, to Jicha i Narcisse są graczami, którzy mogą ten mecz na swoją korzyść przechylić, a są jeszcze przecież Andersson, Palmarsson, doświadczony Zeitz..., Klein, Sprenger, no i Omeyer... Szanuję warsztat Sterbika, ale w tym spotkaniu nie przyćmi on doświadczonego Francuza. Chyba skrzydła i w obecnej sytuacji prawa połówka to minimalny plus dla Atletico. Sprenger to wyrobnik, baardzo solidny i do bólu skuteczny, bez układu nerwowego gracz, ale Abalo łączy te cechy z niesamowitą techniką i super grą 1v1 oraz finezją w grze. Generalnie, to pewnie znowu Jicha wygra mecz, i cała analiza zda się na nic ????
Kiel @ 1.55 Tobet
I jeszcze odnośnie meczu o brąz, to wydaje mi się, że można lekko zagrać Liski, drużyna zdecydowanie będzie zmotywowana, przed meczem powtarzali, że oni mogą, Kiel musi, i tak to w sumie wyglądało, a blisko było do sukcesu, także morale niekoniecznie spadło... W przypadku Kopenhagi na pewno nastawiali się na wygraną, i byli jej blisko. Także ja tutaj widzę sporą szansę dla Berlina, i można lekko to sobie pograć, w dublu z takim underem w finale, ako 4 z hakiem (Tobet @4.2, gdzie indziej nie chce mi się sprawdzać, ale może i lepiej gdzieś się trafi) wygląda na rozsądną propozycję na popołudnie z Familiadą, ogłoszeniem kadry przez Dyzmę z festynem rodzinnym z Jarzębiną w roli głównej i Rolandem Garossem w tle.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Fusche Berlin-Kopenhaga 1 2,20 Bet365

Fusche już nie raz w tym sezonie pokazywało charakter,wczoraj w meczu z Kilonią również go nie zbrakło,bo mało kto by się spodziewał,że po tak dobrym początku w wykonaniu Kiel,Lisy z Berlina dojdą ich i mistrz Bundesligi będzie musiał walczyć o finał do ostatnich sekund.Kopenhaga przypuszczam nieco podłamana podejdzie do tego spotkania,bo mieć +3 do HT i skończyć -2 w takim meczu to z pewnością wchodzi na psychę,dla nich celem był finał,mecz o trzecie miejsce niby też o coś ale wątpie,że zawodnicy z Danii podejdą tak zmotywowani jak choćby do wczorajszego meczu.Ekipa z Berlina wczoraj pokazała się z dobrej strony i dzisiaj uważam,że też pokazą dobry handball i według mnie w takich okolicznościach są w stanie wygrać ten brąz.

THW Kiel-Atletico Madryt

No i mamy finał Kilonia podejmie Atletico.Faworytem jest Kilonia i słusznie,mimo,że wczoraj może i nie zagrała zbyt dobrze ale w moim odczuciu oszczędzali się na finał,chcąc wygrać z Lisami jak najmniejszym nakładem sił.Atletico w drugiej połowie z Kopenhagą pokazało się z dobrej strony,chłopaki wyszli naprawdę zmotywowani i nieźle zagrali ale z drugiej strony Kopenhaga zagrała słabo,kilka głupich strat,jakieś gole,których być nie powinno to nie była połowa ekipy z Danii zdecydowanie.Kilonia dużo bardziej mnie przekonuje niż Atletico,gracze z Madrytu mieli już spore problemy w rywalizacji z Kopererm,Kopenhagę ograli bo tej wydaje mi się zabrakło nieco doświadczenia,Kilonia to doświadczenie ma i to powinno zaowocować w dzisiejszym finale.Atletico to dobry zespół ale na Kilonię to za mało w mojej opinii,mistrz Bundesligi oszczędzał się w spotkaniu z Fusche,Atletico musiało zagrać na pełnym gazie w drugiej połowie by w ogóle znaleźć się w tym finale,jak dla mnie Kiel.Ciekawym typem wydaje się też under,wątpie,że ofensywa będzie tutaj górą,przeważnie finały wygrywa się obroną i mam nadzieje,że w tym wypadku też tak będzie.

THW Kiel 1,50 Bet365
Under 55 1,85 Bet365

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Zdarzenie: Fuchse Berlin - AG Kopenhaga✅(21:26)
Typ: AG Kopenhaga
Kurs: 1,85
Stawka: 5j /10j
Bukmacher:
Bet365, Expekt
Data spotkania: 27.05.2012 godz. 15:00
Dla mnie Kopenhaga to zdecydowanie lepszy zespół. Fuchse jest bardzo solidne, ale brakuje w tym zespole rezerwowych. Poza tym szczególnie mocni są oni u siebie. Obserwuję ligę niemiecką i według mnie Berlin i Kiel znacznie osłabły na koniec sezonu. Kopenhaga ma dużo większy potencjał. Skład też jest wąski, doszły problemy z kontuzjami, ale na Berlin powinno wystarczyć. W Kopenhadze po kontuzji wrócił Boldsen, z urazami grają Stefansson i Jorgensen, dodatkowo na ławce raczej bez możliwości wejścia jest Steinar Ege. Hvidt pokazuje dobrą formę, czym potwierdza się częsta sytuacja, że gdy bramkarz nie ma zmiennika gra z dużą większą mobilizacją. Według mnie Kopenhaga powinna wygrać.

Zdarzenie: Kiel - Atletico Madryt⛔(26:21)
Typ: Atletico Madryt
Kurs: 3,25
Bukmacher:
Bet365, Expekt
Data spotkania: 27.05.2012 godz. 18:00
Według mnie Kiel, podobnie jak Fuchse, znacznie osłabły na koniec sezonu. Normalne, że bardzo ciężko utrzymać taką formę jaką prezentowani Niemcy. Wczoraj Kiel pokonało Berlin, ale wynik bardzo słaby dla nich. Między tymi zespołami na neutralnym terenie powinno być minimum 4 bramki różnicy po łatwym meczu. Atletico tylko bez Jurkiewicza. Skład oczywiście bardzo dobry, choć trochę osłabiony odejściem Morrosa. Dla mnie zdecydowanie zawyżony kurs na Hiszpanów. Ja wystawiłbym około 2,50

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Fusche Berlin-AG Kopenhaga 21-26

Widziałem pierwszą połowę i urywkami drugą.Kopenhaga dosyć mocno zaczęła,dobrze Duńczycy grali w obronie i przez pierwszych 8min50sek Fusche nie potrafiło zdobyć gola przez co Kopenhaga wyszła na 4-0.Później ekipa z Berlina doszła Kopenhagę i dzielnie walczyła ale z czasem jednak ekipa z Danii wyrobiła sobie 4-5 bramkową przewagę,której nie oddała już do końca.Mecz mocno defensywny,obrona Kopenhagi bardzo dobra a w bramce AG szalał Hvidt.Lisy z Berlina słabo zagrały w ofensywie ale głównie wynikało to z dobrej,agresywnej gry obronnej AG,która bądź co bądź zasłużenie zdobyła brąz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom