LoveParade co do analizy meczu Fenerbahce-Crvena Zvezda w 100% się zgadzam ale, pogram trochę mniejszy handicap.
Ja natomiast chciałem opisać mecz Olympiakos P.-Laboral Kutxa, Grecy w ogóle mnie nie przekonują swoją grą, oglądałem ich mecz z CSKA i myślałem ze idzie ku lepszemu ale w Barcelonie dostali znowu ogromne lanie a jak wiemy ostatnio Hiszpanie też nie zachwycają. Olympiakos wygrał u siebie co prawda z khimki ale tą wygraną zawdzięcza tylko znakomitej drugiej połowie i kiepskiej skuteczności Rosjan, myślę ze ten sezon Euroligi mogą już uważać za stracony bo o awans będzie naprawdę bardzo trudno. Jeśli chodzi o Laboral to faktem jest że, męczyli się strasznie z Zalgrisem ale, wydaje mi się ze było to spowodowane zlekceważeniem przeciwnika i na pewno tego błędu nie popełnią z Grekami, drużyna z Hiszpanii gra ostatnio naprawdę dobrze, jedyna porażka to w finale pucharu z Realem, pokonali u siebie CSKA, Brose zmiażdżyli na wyjeździe wygrana z Realem i Barceloną. Wiem że Grecy będą tu walczyć o życie dlatego postawie na dodatni handicap w stronę Laboral i od siebie proponuje taki dubelek :
Fenerbahce-Crvena Zvezda -6,5 1 1,47 bet365
Olympiakos P.-Laboral Kutxa +8,5 2 1,66 bet365
Ako: 2,44