>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Euroliga 2015/2016

Status
Zamknięty.
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Nie postawiłbym złotówki na Oly w tym momencie, z takimi przestojami oni nie mają żadnych szans z ta ekipą CSKA.Rosjanie to nie kelnerzy i każdy dosłownie każdy błąd brutalnie wykorzystują a Oly w tym sezonie ma tych błedów mnóstwo.W CSKA nie ma kogoś kto byłby w tym momencie pod formą, tam każdy grozi rzutem.Pierwszaa piątka bajeczna, ławka również miażdży.W Oly wszystko zależy od Spanou i Printezisa, reszta okropna bieda.

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Ale nie ma co porownywac meczu ligowego z Euroligowym. Olimpiakos w lidze ma juz awans do play off, wiec teoretycznie o nic juz nie grają..a o co paok gral z limoges? o pietruszke a limoges o awans. Ostatnio Oli nie lezy CSKA to widac po h2h..jak dla mnie mecz walki i minimalna wygrana CSKA

S 382

skokmen

Użytkownik
Ale nie ma co porownywac meczu ligowego z Euroligowym. Olimpiakos w lidze ma juz awans do play off, wiec teoretycznie o nic juz nie grają..a o co paok gral z limoges? o pietruszke a limoges o awans. Ostatnio Oli nie lezy CSKA to widac po h2h..jak dla mnie mecz walki i minimalna wygrana CSKA
Love Paok grał też o awans... tylko w przypadku win Paoku jeszcze Valencia musiala przegrać.

rondo 23

rondo

Użytkownik
Rondo Olimpiakos gra coraz lepiej a w poniedzialek u siebie o maly wlos nie przegrali z oslabionym Paokiem ???? ) ktory dwa dni pozniej z Limognes przygarnal -20.... Olimpiakos ma pojedyncze wystrzaly takie jak z Panata w lidze albo Khimakami w drugiej połowie, ale jak widac Khimki mają porblem z 2 połowami porażka wczoraj gdzie do przerwy prowadzili z Pireusem to samo z CSKA ostatnio w swojej lidze tez 3 kwarta to był dramat.
Zacznijcie odróżniać ligę, domowe podwórka od euro. Nie bez powodu są w top16. Ja się zgadzam, że CSKA jak będzie chciała to wygra, ale nie uważam, że drużyna pokroju Oly, nie ważne jak grająca obecnie, nawet borykająca się z &quot;niemocą&quot; odda ważny mecz 12pkt+. Zapewne ostatecznie przegrają, ale nie bez walki, a o takim scenariuszu mówicie. Ograć rywala dwucyfrowo jest naprawdę trudno, a Oly to nie chłopcy do bicia, nawet bez formy
@Jaimeq - Stawianie &quot;złotówki&quot; na Oly a stawianie złotówki na Oly+11,5 to różnica, czyż nie?

I 35,5K

iti

Użytkownik
Dodatkowo to handi jest duze, Olympiakos ma kim straszyc i grac, a druzyny walcza o kazdy punkt - wiele meczow w fazie Top16 widzialem gdzie druzyny mimo -10 czy innych przewag, ktore nie dawaly szans na wygrana nie odpuszczaly, bo w perspektywie jest jeszcze rewanz i kto wie czy bezposredni mecz akurat z ta druzyna nie zadecyduje o wyzszym miejscu czy awansie.

marcins 224

marcins

Użytkownik
Real wydaje sie, że odnalazł rytm po kontuzjach i gra wyglada juz lepiej niz jeszcze miesiac temu. Brose u siebie silne i przewaznie szybkie tempo u siebie dyktuja, Real raczej tez na obrone nie stawia wiec ide w over w meczu i over Realu

pinturicchio 70

pinturicchio

Użytkownik
Darussafaka - Unicaja
Oglądam to spotkanie i większej patologii dawno nie widziałem. Nie wiem czy się śmiać czy płakać?! Zastanawiam się co takie zespoły robią w tych rozgrywkach nie mówiąc już o tej fazie.. W następnych spotkaniach grube zakłady przeciwko tym drużynom, polecam.

marcins 224

marcins

Użytkownik
Unicaja na wyjazdach zawsze patologia była, u siebie zupełnie co innego wygrali nawet z CSKA, ale ostatnio cos forma sie ich nie trzyma

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Laborla jaką dzis padake gra..bedą sie dzis mega meczyc z zalgrisem. Goscio trafial wolne i pilka nawet do obreczy nie doleciała haha ????

T 54

tomaszkao

Użytkownik
Panowie co myslicie o Realu dzis?ogladalem ich ost mecz i nie liczac tego rzutu to zagrali ciezka kiche,dzis moze to nieprzejsc.Straszne bledy w obronie ktore z pewnoscia wykorzysta CSKA.Jak to widziecie?

L 0

luksos

Użytkownik
Szczerze, to bym w ogóle tego meczu nie ruszał. Real poprawił ostatnio swoją grę, wygrał puchar z Laboral ale czy to wystarczy na tyle by pokonać CSKA nie wiem, drużyna z Moskwy przegrała u siebie w lidze z lokomotivem co tylko utwierdza mnie myśleniu że to no-bet

marcins 224

marcins

Użytkownik
Moc moze wygrac, ale ja mimo wszystki ide w Khmiky i ich over pkt. Silni u siebie, szybko tempo narzucaja i mysle, że zdominuja Barcelone

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom