>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Euroliga 2014/2015

Status
Zamknięty.
testerek13 11

testerek13

Użytkownik
Siema sory , ze tak nie w temacie ale potrzebuje pomocy.
Jeśli obstawiam mecz koszykówki Turków Zgorzelec - Fenerbahce Ulker typ: Handicap +7.5 Turków Zgorzelec . To jaki tutaj wynik musi paść aby typ okazał sie trafny ?

thejet 2K

thejet

Użytkownik
23/10/2014 21:00 CET
Turow Zgorzelec - Fenerbahce Ulker over 160
1.95 (Pinnacle) ✅ 76:91=167
5/10

Turow to prawdopodobnie jedna z najlepszych drużyn w Eurolidze pod względem tempa akcji. Polska drużyna w każdej sytuacji stara się grać jak najszybciej. Defensywna Turowa na poziomie Euroligi jest słaba i jedyna szansa to granie up-tempo, gdzie Zgorzelec jest świetny. Widziałem spotkanie Fenerbahce z Armani i Ulker często starał się grać szybkie akcje. Myślę, że Andrew Goudelock będzie dzisiaj w raju i pójdzie na wojnę punktową z Turowem.

A. Goudelock over 15.5 pts
1.83 (Sportingbet) ✅ 27 pts
5/10

Myślę, że ten gracz będzie miał dzisiaj raj w meczu up-tempo z Turowem. To świetny scorer na poziomie Europy. Myślę, że &quot;Drew&quot; będzie miał dzisiaj dużo czystych pozycji w rzutach za trzy oraz napunktuje w kontrach.

Otrzymane punkty reputacji: +31
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Panathinaikos 2.38 2/10 marathon⛔
Panata +4.5 1.77 3/10 pinn⛔
Sklad Bayernu w tym sezonie slabiutki. Nie sadze aby Niemcy cokolwiek w Eurolidze zwojowali. Wzocnienie takimi graczami jak Stimac, Gavel, Savanovic i Micic to malo bo wielu graczy odeszlo np. Delaney, Savovic, Thompson, Troutman. Panata kadrowo wyglada duzo lepiej. Doszedl Esteban Batista, AJ Slaughter, Janis Blums, Julian Wright. Z zeszlego sezonu zostal Diamantidis, Gist, Fotsis, Pappas, Jankovic. Duzo silniejsza ekipa, tylko nie wiem czy Dusko Ivanovic to zdola poukladac jesli tak to Panata powinna wygrac. Napewno sa lekkimi faworytami wiec kurs 2.38 warto wziac.
Bayern w lidze zaczal srednio, ostatnio kompromitujaca porazka z Gottingen, wczesniej wtopa z Barcelona i juz widac, ze tam cos nie gra. Niby z Barca na styk ale teraz Duma Katalonii nie ma super skladu i na poczatku sezonu raczej beda grac srednio.

Slaughter/Blums
Diamantidis/Pappas
Jankovic
Gist/Wright/Fotsis
Batista/Mavrokefalidis
D.Ivanovic

Otrzymane punkty reputacji: +7
pedro1994 761

pedro1994

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f15/typy-pedro1994-110029-3.html#post4841584
Lepiej późno niż wcale ????
Typ główny to Ricky Hickman over 9,5 1.85 Ónibet✅10
Przy kłopotach kadrowych Turowa, zawężenie rosteru to dla nich spory problem. Ciężko im będzie cokolwiek zdziałać w tej edycji Euroligii. Turów gra szybką koszykówkę, co powinno być wodą na młyn dla takich zawodników jak Goudelock czy Hickman. Zaufam temu drugiemu, który wg mnie jest klasowym graczem, w poprzednim sezonie dobrze prezentował się w drużynie mistrzów Maccabi, tutaj jeżeli dostanie odpowiednią liczbę minut nie powinien mieć kłopotów z uzyskaniem dwucyfrowego wyniku.
Reszta moich typów w linku powyżej, powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Galatasaray vs Valencia, 1, 2.05 @5Dimes

Mecz juz za 5 minut, wiec zachwilke sie rozpisze z analiza. Analiza czysto pseudo matematyczna, bo Galatasaray jak nie teraz to kiedy? 2 przegrane pod rzad, chociaz na wyjezdzie, musza sie odwrocic. Valencia wyglada na dosc solidny zespol, zaciete mecze z Realem Madryt, dodajac Olympiakos i Zaragoze. Czy to naprawde wystarczajaco zeby pokonac Turecki zespol w upadku? Watpie, H2H, przemawia za Valencia, i tutaj wnioskuje ze wkoncu bedzie przelamanie i wygra Galatasaray, dodajac tez fakt ze pewnie zrobila sie masowka na Valencie a to roznie bywa. Wczoraj na Pinar wszystko lecialo w gore na oddsportal, a tu psikus i wygrana. Tutaj mamy podobno sytuacje i powiem tylko tyle &quot; G(a)O(a)LO(a)TA do boju!&quot;;p

PS. Na live jest 13:10 w czasie pisania analizy.
Stawka: 1J
Wynik:

Panathinaikos vs Bayern , 1 2.5 @5Dimes

Mecz za 45 minut, i Roxanne juz tutaj napisala wszystko. Bayern niby ledwo przegral z Barcelona, ale nie wierze ze tym razem bedzie odrodzenie. Panathinaikos problemy na poczatku sezonu, od przegranej z CSKA Moskwa,ale teraz ida jak burza i nie odpuszczaja zadnej okazji do wygrania spotkania. Gdyby mozna bylo, obstawilbym nawet -2.5 na Panatinaikos, ale nie ma nigdzie takiej oferty;-(.

Stawka: 1J
Wynik: ??

PS. Unibet

panata - 3.5 - 3.10

panata - 1.5 - 2.55

Podziekowania dla Pudzianxx

Otrzymane punkty reputacji: +2
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Anadolu Efes @ 2,60 Bet365✅ w miarę spokojne zwycięstwo, mecz jak spodziewałem się nie był łatwy, ale Efes prowadził cały mecz, a w 4 kwarcie kontrolowali wszystko, prowadząc większość czasu min 10 pkt.

Przesadzony ten kurs na Turków mi się wydaje. Jedyną przewagą Sassari jest wg mnie własny parkiet. Na pewno nie będzie to łatwy mecz dla Efesu, ale pomimo tego to oni dla mnie są faworytem tutaj. Przede wszystkim zupełnie inny potencjał kadrowy. Dinamo to mieszanka Włochów z Amerykanami + Nigeryjczyk Lawal. Przed sezonem spore rotacja w składzie, większość to nowi gracze, pościągani z niezłych europejskich klubów: znany nam bliżej Logan z Alby, Dyson z Brindisi, Sanders z Bamberga, Sosa z Ulm czy Lawal z Astany. Z rodzimych graczy tak naprawdę niezły europejski poziom prezentuje tylko Marco Cusin. Skład ten bym oceniał bardzo pozytywnie gdybym analizował teraz mecz w ramach rozgrywek Eurocup, ale w Eurolidze to jest po prostu mizeria powiedzmy sobie szczerze. W pierwszym meczu EL powalczyli z Niznym Novogrodem i ledwo przegrali, ale Rosjanie to też kadrowo nic specjalnego na warunki Euroligowe.
Zupełnie inaczej ma się sprawa z Efesem. Może nie są tak silni jak ich wielcy rywale z Fenerbahce, ale skład bez wątpienia znaczący już coś na parkietach europejskich. Krstic, Lasme, Saric, Perperoglu, Draper, Janning czy Bjelica to nazwiska, których nie trzeba przybliżać fanom europejskiego basketu. Ograni zawodnicy w topowych klubach Europy (Lasme z Pao, Draper Real, Janning Siena, Bjelica Laboral, Krstic CSKA, Saric młoda gwiazda z Cibony). Większość składu również przybyła dopiero przed tym sezonem, ale ta sama sytuacja u Włochów, więc nie ma tu żadnej przewagi u którejś z drużyn. A potencjał zdecydowanie po stronie Turków.
W lidze ostatnio pomęczyli trochę, przegrali z Gaziantepem i minimalnie wygrali z Trabzonem, ale wiadomo, że Euroliga to inny poziom motywacji. Tydzień temu pokonali silny Unics Kazan i liczę, że jutro potwierdzą swoją siłę.
Mecz na włoskim terenie pewnie nie będzie łatwy, ale po takim kursie wg mnie warto zdecydowanie Efes brać. Wg raportu euroleague.net bez kontuzjowanych obydwie ekipy.
Dla mnie to pojedynek drużyny euroligowej pełną gębą z mocnym zespołem na poziomie Eurocupu.
e: już niewiele ponad 2.. ładnie zabity ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
pedro1994 761

pedro1994

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f15/typy-pedro1994-110029-3.html#post4843215
Unics Kazan- Real Madryt
Unics under 76,5 1.85 Ónibet✅75. na styk, ale jest.. 3q trochę odpuszczona w obronie z obu stron i radosna koszykówka, w 4q fantastyczny mecz.. Langford super mecz, kilka ważnych trójek i punktów, Llul dał zwycięstwo rzutem na taśmę, super widowisko. Oglądamy później Olympiakos ;)
Jak dla mnie perełka na dzisiejsze popołudnie. Wiadomo jakim potencjałem dysponują goście, jak dla mnie kandydat nr 1 do odniesienia sukcesu w całych rozgrywkach. Generalnie grają koszykówkę szybką, ale potrafią też regulować tempo. Typ oparty głównie o rundę zasadniczą poprzedniego sezonu, gdzie Real na wyjazdach kontrolował tempo swoich meczów, nie dając sobie rzucić więcej jak 70 pkt. Gospodarze to mieszanka graczy zza oceanu i krajowych zawodników. Prym wiodą Amerykanie, ale są to zawodnicy nowi, potrzebują jeszcze czasu żeby się zgrać: Langford, Jerrels, White, Fischer. Każdy z nich gra tu dopiero 1 sezon, natomiast Real to stabilizacja i małe poprawki składu co rok, bez rewolucji. Sądzę, że w tym roku mają jeszcze mocniejszy skład, trener może rotować bez straty na jakości gry. Tyle ode mnie, powodzenia ;)
Limoges- Cedevita Przewiduję pewną wygraną gospodarzy- debiutantów; nie zagra Ukic oraz Tomas ze strony gości. Brak argumentów po ich stronie.
Olympiakos- Laboral Goście ograli cieniutkich Litwinów, ale dzisiaj są bez szans. Na wyjazdach tracą 50% jakości, Huertel to za mało na utytułowanych gospodarzy.
Unicaja- Alba Win gospodarzy bez dwóch zdań, mocni u siebie, dobry skład, Alba totalnie bez argumentów w tym starciu.

Otrzymane punkty reputacji: +3
kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Tego co wczoraj wyczyniało AJ w meczu z Barceloną nie chce mi się komentować. Szkoda mojej klawiatury żeby to pisać, a Waszego czasu, żeby to czytać.
Nic, liczymy na kolejne przełamanie z Euroligą. Blaise dobrze wypunktował Efes. Cóż, ja łapię już tylko po 2.15, ale uważam że to i tak value. Wszystko zostało już napisane. Myślę że stary Duda pokaże Włochom ich miejsce w szeregu. Efes musi zacząć wchodzić na wyższe obroty, bo póki co wygląda to średnio, a skład robi wrażenie. Dziś dobra okazja, żeby sobie coś udowodnić.

Z 32

zoltrikus21

Użytkownik
Tego co wczoraj wyczyniało AJ w meczu z Barceloną nie chce mi się komentować. Szkoda mojej klawiatury żeby to pisać, a Waszego czasu, żeby to czytać.
Nic, liczymy na kolejne przełamanie z Euroligą. Blaise dobrze wypunktował Efes. Cóż, ja łapię już tylko po 2.15, ale uważam że to i tak value. Wszystko zostało już napisane. Myślę że stary Duda pokaże Włochom ich miejsce w szeregu. Efes musi zacząć wchodzić na wyższe obroty, bo póki co wygląda to średnio, a skład robi wrażenie. Dziś dobra okazja, żeby sobie coś udowodnić.
A ja uważam na chłopski rozum że skoro wczoraj makarony z Armani zagrali piach z Barceloną to drugie makarony z Sassari będą miały dzień konia i wygrają jakoś mi nie pasuję że obie włoskie drużyny zaliczą wtopę w jednej kolejce,równowaga w przyrodzie musi być!!!!

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Novogrod +5 Kraus, 1.909 @ 5Dimes
Co tu duzo mowic, Kraus tutaj faworyt, ale czy jest sens grac to po 1.4 kursie? Wiadomo, wlasny parkiet i Litwini bardzo silni u siebie, ale Novgrod tez nie odstaje od czolowki. Maja przestoje to fakt, ale widac ze jak graja z kims na Topie to gra wyglada zupelnie inaczej. Przyszlo grac z Valencia i byla wygrana chociaz mecz towarzyski, przyszlo grac z Sassari i tez wygrana, ktora dzisiaj zmierzy sie z greckim gigantem, Olympiakosem. Gdyby nie fakt ze dzisiejszy typ stawiam do drugiego etapu Vabanku, to pokusilbym sie nawet o czysty win na Novogrod.
Stawka: 5.72J
Wynik:

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Limoges -5.5 pkt. 1.66 3/10 bet365✅
Goscie oslabieni z tym dziadem Repesa na lawce, no i wyjazd. Nie widze wiec ani jednego argumentu po stronie Cedevity. W pelnym skladzie na wlasnym parkiecie to bylaby inna rozmowa a tak to stawiam zdecydowanie na Francuzow. Limoges dysponuje solidnym skladem. Maja wielka szanse aby dobrze wejsc w rozgrywki, pierwszy mecz przegrany ale z Maccabi wyjazd to raczej nie dziwne. W tej grupie kazda wygrana jest na wage zlota, Malaga CSKA i Maccabi nie do ruszenia. Francuzi powalcza z Alba i Cedevita, kluczem sa wygrane u siebie.
Westerman/Amagou
Smith/Curry
Boungou
Moerman/Zerbo/Camara
Batista/Plaisted

Otrzymane punkty reputacji: +2
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
czarna robota? przecież to jest spijanie śmietanki, oddawanie rzutu na zwycięstwo i status Boga przez najbliższe 24h po trafionym. Czarną robotę to może robić jakiś zaebisty obrońca, których w statach zapisuje 4 pkt, 2 zb, 1 as, a robi robotę o której mało kto zdaje sobie sprawę.

kobe241986 819

kobe241986

Użytkownik
haha kompletna bzdura to co teraz napisałeś...widać,że wogóle nie masz pojęcia o tym zawodniku. Kostas we wszystkich swoich poprzednich drużynach był najczęsciej nominowany do oddawania takich ważnych rzutów jak wczoraj zwłaszcza za 3pkt. Nawet nie chce mi się zliczać ile właśnie ten gracz uratował mi kuponów i ile popsuł bo szkoda na to czasu...dla mnie to on żadnego statusu Boga nie ma i pewnie nigdy nie będzie miał poprostu zwykła radość po trafionym dość okazałym AKO i tyle...był remis po 84-84 0:21 sek do końca i piłka po stronie Malagi tym bardziej chylę czoła przed Vasilisem,że zdecydował się na rzut za 3pkt:) BRAWO

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
naucz się czytać ze zrozumieniem &quot;panie haha&quot;.
Status Boga to hiperbola, ale widzę, że nie rozkminiłeś. Jak można mówić, że ktoś kto oddaje takie rzuty robi czarną robotę? Przecież on jest teraz bohaterem gościu.. czy ty w ogóle wiesz co to znaczy robić &quot;czarną robotę&quot;? Czarną robotę robili w tym meczu ci o których nawet tacy jak ty nie pomyślą jak będą sobie przypominać ten mecz. Widzę, że nie bardzo masz pojęcie o czym piszesz, o czym ja piszę i mi teraz pieprzysz o jakimś psuciu i ratowaniu kuponów.. Co mnie to obchodzi? Czy ty w ogóle zrozumiałeś sens mojej wypowiedzi? Oddawanie rzutów na game winnery to na pewno nie jest czarna robota, bo trafisz = jesteś HERO of the match, wygrałeś mecz swojej drużynie, a jeżeli nie trafisz to nikt się nigdy nie przyperdoli.
taki przykład: np. 2002 rok final LM Madryt Leverkusen. Zidane strzela zwycięskiego kosmicznego gola, ale to nie on robi CZARNĄ ROBOTĘ. Takową wykonuję Claude Makelele przykładowo, bo nie pamiętam jak grał w tym meczu. Ktoś mówił jednak o def pomocniku, który co mecz harował jak mrówka? Nie, wszyscy mówili o Zidanie, który był bohaterem. Rozumiem, że wg twojego rozumowania odwalił &quot;czarną robotę&quot;, bo strzelił tego gola z woleja?

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
Kolego @Kobe241986 po prostu niewłaściwego słowa użyłeś do swojego zachwytu nad pięknym rzutem w ostatnich sekundach gry. &quot;Czarna robota&quot; to frazeologizm określający ciężką, żmudną, niedocenianą i niewdzięczną pracę, która jest niezauważana i najczęściej niedoceniana przez innych. Dlatego w tym niepotrzebnym sporze rację ma @blaise. Przejdźmy jednak w tym dziale do meritum sprawy, czyli do analiz najbliższych spotkań, z których chętnie korzystam ;)

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Alba - Maccabi @ 1.88
Do Berlina przyjeżdżają mistrzowie Euroligi w dość mocno zmienionym składzie, lecz ciągle silnym i solidnym. Zabraknie jedynie Alexa Tyusa, ale pod koszem jest Maric i Sofo więc nie powinno być problemu. Alba napompowała ego zwycięstwem z San Antonio na NBA Europe Tour, jednak euroligowa rzeczywistość szybko sprowadziła ich na ziemię. Dwie porażki, w tym jedna którą można zobaczyć kilka postów wyżej wskazuje, że kurs 1.88 na taką ekipę jak MTA po prostu trzeba pobrać. Maccabi ciagle w sile ofensywnej (80 pktów rzucownych CSKA) jednak wiadomo że Moskwa to inny teren niż Berlin. Uważam, że jeśli MTA zatrzyma w defensywie Albę to w ataku swoje zrobią Pargo i Randle ze wsparciem Ohayona.

przemo300 8,2K

przemo300

Użytkownik
A ja się z Tobą nie zgodzę.
Dal mnie faworytem w tym starciu są gospodarze.
Maccabi nastukało te 80 pkt tylko dlatego, że Moskwa mając 26 punktów w zapasie odpuściła sobie ostatnią kwartę.
Trzeba również nadmienić, że CSKA nie takie mocne jak w poprzednich
latach a sprali ich strasznie w tym meczu.
Mnie Żydki kompletnie nie przekonują w tym sezonie.
O ile w domu coś jeszcze prezentują to na wyjazdach ta drużyna strasznie traci na jakości.
Co do dzisiejszych gospodarzy.
O ile na porażkę z CSKA zasłużyli w 100%,
o tyle z Malagą zaprezentowali się przyzwoicie.
Fakt, że gospodarze tamtego wieczoru prezentowali się mizernie,
ale Niemcy grali dobrą i skuteczną koszykówkę.
Zabrakło im w końcówce szczęścia i koncentracji.
Moim faworytem w dzisiejszym starciu są gospodarze i to na nich stawiam pieniądze. ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +85
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Za ciezki mecz do gry. Zgoda poniekad i z Kostuchem i z Przemo. Alba wyglada slabo a mecz z Malaga to popis nieudolnosci graczy Unicaji. Mimo to wygrali. Sama nie wiem jakim cudem. Alba zagrala fatalnie w koncowce. Maccabi rowniez z CSKA marnie i sklad maja sporo slabszy niz przed rokiem takze czesciowo zgode ma K czesciowo P - typowy klasyczny no bet. Dzisiaj dosc ciezkie mecze ja zagram tylko Sassiri +10,5 ale 1/10 to nawet nie sile sie na wieksza analize. Korci mnie Panata z Fenerbahce. Turcy ostatnio z Turowem dosc przecietnie. Potencjal ogromny ale forma jeszcze nie ta. Panata zawsze sie bedzie mobilizowac wyjatkowo na mecze z Obradovicem. Z Bayernem niestety sie nie udalo ale u siebie moga wygrac. Ewnetualnie tu under pasuje jeszcze przemysle najwyzej edytuje i dopisze typ, na teraz tylko Sassiri +10.5 1.90 1/10.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
EFES - ZALGIRIS
Wie ktoś może co jest przyczyną bardzo dużych spadków kursów na Zalgiris?
Kursy poleciały o średnio 1 punkt! (z 4.50 na 3.50). U wszystkich buków.
Kursy dalej są atrakcyjne więc pytanie co tam się posypało w Efes&#39;ie, że kursy tak szaleją?
E: z tego co znalazłem na forach to w Efesie nie zagrają: Cenk Akyol, Birkan Batuk oraz Dario Saric. Czy to poważne osłabienia i warto pograć Zalgiris?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom