http://forum.bukmacherskie.com/f15/typy-pedro1994-110029-3.html#post4825981
W linku powyżej znajdują się moje typy na dzisiejsze mecze Euroligi. A tutaj ich opis:
Crvena Zvezda- Galatasaray
under 156,5 1.42 Óni
144
Gospodarze w poprzedniej edycji Euroligi grali w grupie D, kończąc zmagania na fazie zasadniczej z bilansem 4-6. Wiadomo jaka atmosfera panuje w ich własnej hali; o wiele lepiej prezentują się u siebie walcząc jak równy z równym z najlepszymi ekipami Europy(jak w tamtym roku z Panathinaikosem czy Maccabi). Dzisiaj czeka ich ciężkie zadanie, mecz powinien być wyrównany z twardą defensywą.
Cedevita-
Unicaja(-1,5) 2 1.4 Óni
63-78
Cedevita wraca do elity po roku nieobecności. W sezonie 12/13 skończyli na ostatnim miejscu swojej grupy z bilansem 2-8, tracąc sporo małych punktów. Po drugiej stronie staje drużyna o klasę, jak nie o kilka klas lepsza- Unicaja Malaga. Ambicje na pewno wysokie, mają za sobą udany początek sezonu, przewiduję ich win.
Jednym z bardziej znanych zawodników gospodarzy jest Roko Ukic, który spędził ostatnie 2 sezony w Panathinaikosie. Po stronie gości jest dużo więcej znaczących postaci: Toolson, Kuzminskas, Green(ost. Sassari).
Valencia- Olympiakos
under 159,5 1.49 Bet365
139
Spotykają się dwie ekipy, które powinny zająć 2 czołowe lokaty w grupie D IMO. Valencia ma za sobą udany sezon, awansowała do Euroligi. Olympiakos to uznana marka w Europie, od kilku lat regularnie walcząca o najwyższe cele. Trzon greckiej ekipy pozostał niezmienny: Spanoulis, Printezis, Dunston, Lojeski, Mantzaris. Przeciwko swojej byłej drużynie zagra Lafayette. Szykuje się niezmiernie emocjonujący mecz, ciężko wskazać faworyta, dlatego idę w stronę undera, licząc na twardą defensywę.
Efes-
Unics(+5,5) 2 1.44 Bet365
82-76, oczywiście 1 pkt, jakby inaczej..
Powinien to być wyrównany mecz, Efes rokroczny uczestnik Euroligi, Unics wszedł po kwalifikacjach. Obie ekipy posiadają mocne składy, idę w stronę ekipy rosyjskiej wspartej zaciągiem graczy z
USA(Langford- jeden z moich ulubionych graczy, Jerrels; oboje przyszli z Mediolanu)
Maccabi-
Limoges(+17,5) 2 1.34 Bet365
92-76
Typ oparty głównie na poprzednim sezonie zasadniczym, gdzie Maccabi nie wygrywało większą liczbą pkt niż 20. Liczę również na waleczność ekipy francuskiej.
To dopiero 1 kolejka, więc swoje typy oparłem o zeszły sezon zasadniczy w Eurolidze(jeżeli dana drużyna grała), analizując wzmocnienia, osłabienia. Ponadto wolę grać undery niż overy(rzadkość ogólnie rzecz biorąć), próbując wyłapywać różnice w liniach miedzy dwoma ulubionymi bukami.
Powodzenia, jak coś to pw.
PS. Oglądałem wczorajszy mecz Caja Laboral z Neptunasem i powiem że jestem zaskoczony niskim poziomem, zważając na drużyny które grały.
ad 2) Zmiany w przepisach- głównie zamiast 24s nowych mamy 14s nie wpływają jakoś znacząco na liczbę pkt, takie moje przemyślenia(a zamysł jest aby gra była dynamiczniejsza i padało więcej pkt, przez zmuszenie do szybszego ponowienia akcji.
https://www.youtube.com/watch?v=k7qcAoXdYgY Skrót wczorajszego meczu.
Powodzenia
4/5, mało brakło do 100%, jutro poprawka ????