Na dziś z euroligi
Żalgiris Kowno (LTU) - Maccabi Elite (ISR)
typ- Żalgiris Kowno (LTU)
kurs - 1,65
Łapcie ludzie kurs póki możecie bo idzie na łeb co prawda obie druzyny są w formię ale Maccabi może zabraknąć wysokich pod koszami do tego jednak to Zalgiris zrobił na mnie lepsze wrażenie mimo porażki ale z kim i gdzie. W dodatku mecz na litwie a wiadomo co to znaczy dla przeciwników....
ps. ten typ podałem już kilka dni temu...
a poza tym
Real - Olympiakos
typ - under 151,5
kurs - 1,9
Tak jak myslałem linia od rana podniosła się o jeden punkt bo ludzie myślą sobie że Olympikos przyjedzie i będzie grał run and gun basket z Realem a otórz tak nie będzie bo Oly jest już teraz zupełnie innym zespołem nastawionym w 100 % na obrone i kontrolowana koszykówkę ( przynajmniej do tego dąrzy nowy szkoleniowiec tego zespołu) a Real też tak chu.... w obronie nie jest by nie powiedzieć że dobry a więc dla mnie wynik tak gdzieś 80 - 69 zaskoczeniem nie będzie .
Roma - Unicaja
typ - Roma
kurs - 1,74
Roma to zespół tak nieprzewidywalny jak kobieta naprawdę potrafi wygrać na wyjeżdzie z Barca by przegrać z Chalone czy jak im tam :-D w siebie ale dziś hiszpanie podobno bez rozgrywających a Roma ma szanse to wykorzystać ja im tam uwierze.
a i tak na koniec dodam że podałem już na tym forum w tematach koszykarskich z 7 czy 8 typów i wszystkie weszły i trochę się obawiam że ta passa nie może trwać wiecznie tak ku przestrodze ????