Witam
Nie polecam grania na EuroGrand, ponieważ wypłacenie od nich pieniędzy graniczy z cudem. Moja przygoda z tym kasynem zaczeła się następująco:
Pewnego dnia zaczołem sobie szukać sposób na zarobienie paru groszy do wypłaty i wpisałem sobie w wyszukiwarke na google "gdzie zainwstować niewielką sumę" i tu sie pojawiła niejaka strona
http://www.gigakasa.pl, a tam bardzo sekretna strategia
jak grać na Eurogrand. Metodologia tej metody wydawała się sensowna, więc pomyślałem czemu nie spróbować i zainwestowałem 150 PLN które to zamieniłem na euro i przelałem przez
http://www.przelewy24.pl na
EuroGrand, gdzie dostałem jeszcze dodatkowo
2 bonusy: jeden w wysokości
0,01 Euro, a drugi w wysokości
8,55 Euro w sumie
8,56 Euro.
Więc gdy już miałem kase zaczołem grać tą ową sekretną strategią i nie powiem okazała się skuteczna, bo udało mi sie zarobić 30 Euro, po 2-3 h grania. Więc pomyślałem: "żeby mnie nie kusiło, to przeleje sobie te pieniądze na konto", a za pozostałe będę grać dalej. I tu zaczeły się schody, bo jedyna forma jaką dało się wypłacić taką sumę to niejaki
Bank Daft, ale po przeczytaniu kilku forów dowiedziałem się że tego czeku nie realizuje żaden bank w Polsce. Więc szukałem dalej i znalażłem że jedną z pewniejszych form wypłaty jest
Moneybrookers, więc założyłem sobie tam konto, ale mimo to
nie mogłem wypłacić pieniedzy z EuroGrand. Wiec zaczołem pisać do
supporta na EuroGrand, czemu tak się dzieje że nie moge wypłacić pieniędzy na
Moneybrookers skoro mam tam konto i usłyszałem od niego że, żeby wypłacić tą metodą musze najpierw wpłacić na EuroGrand z Moneybrookers, a więc troche poirytowany tak też uczyniłem wpłacając kolejne 20 Euro na
EuroGrand, gdzie otrzymałem dodatkowy bonus w wysokości 3 Euro. Więc po wpłynieciu pieniędzy z Mooneybrookers na
EuroGrand od razu wrzóciłem do wycofania z 40 Euro, za pozostałe pieniądze które miałem jeszcze na koncie postanowiłem grać dalej. I tak grałem przez jakiś czas (4-5h), aż ugrałem ok.
100 Euro , więc pomyślałem nie ma co szaleć i wrzóciłem do wycofania dodatkowe
60 Euro, a
ok 40 Euro zostawiłem sobie na dalszą gre następnego dnia. Ponieważ
na stronie EuroGrand jest napisane że realizacja wypłaty z kasyna trwa 4 dni więc spokojnie sobie czekałem z przekonaniem że w przyszłym tyg. będę miał pieniążki na koncie w Moneybrookers. A tu dzisiaj otwieram skrzynke pocztową, a w niej wiadomość takiej treści "Dziękujemy za zaakceptowanie najnowszej oferty promocyjnej i odbiór związanego z nią bonusu. Rozumiemy, że w tej chwili chciałbyś wypłacić gotówką swoje wygrane. Niestety, nie jesteśmy w stanie zrealizować Twojej prośby, dopóki nie spełnisz wymagań naszej promocyjnej polityki bonusowej, poprzez stawianie zakładów w odpowiednich grach".
A więc zdenerwowany pisze do supporta o co chodzi, a on mi tłumaczy
że wszystko spowodowane jest bonusami króre dostałem o łącznej wysokości,
uwaga 11,56 Euro, a więc proszę go żeby wycofał te bonusy i potrącił je z mojego konta gracza (na którym miałem ok 40 Euro), a te 100 Euro co zgłosiłem wcześniej do wycofania przelał na Moneybrookers. On mi na to odpowiedział że tak nie może i teraz
żeby móc wypłacić jakiekolwiek pieniądze musze obstawić w jednorękiego bandyte nieprogresywnego 1344,50 Euro. Myśle sobie, a gdzie to było w regulaminie, że takie zasady tu obowiązują? on upiera się że taki właśnie jest regulamin i brak wypłaty z EuroGrand jest spodowany tym razem tym że zgodziłem się podczas rejestracji na otrzymanie bonusa, tylko szkopół w tym że nie ma opcji ich nie przyjęcia. Poprosiłem więc supporta
o zblokowanie dalszego bonusowania mnie przez EuroGrand i zypytałem czy są jeszcze jakieś szczególne warunki do spełnienia, aby wypłacić od nich pieniądze, powiedział że nie,
tylko to że musze obstawić w tego jednorękiegobandytę nieprogresywnego 1344,50 Euro, żeby móc coś wypłacać, ale ja jakoś w to nie wierze i przestrzegam przed gramiem z użyciem tych portali (
EuroGrand i GigaKasa), tak szczerze to teraz mi się wydaje że są one ze sobą ściśle powiązane.
P.S.
A podczas pisania tej wiadomości przegrałem całe zarobione wcześnie 140 Euro na EuroGrand, no cóż życie, ale nie dlatego napisałem tą wiadomość, tylko po to żebyście wiedzieli jak trudno odzyskać pieniądze z EuroGrand, więc nie dajcie się zwieść. Pozdro