Witam!! Do ciekawych świat należy jak to mówią.. Zgodzę się z większością wypowiedzi na tym forum, że system z GigaKasy nie sprawdza się czarne serie są praktycznie zawsze np. kilka (chyba 7 albo 8)razy podczas jednej sesji (1000 gier) gry miałem tak, że dokładnie po 12-14 liczb tej samej kategorii. Można sobie łatwo policzyć, że to akurat się nie opłaca. Bzdura totalna. Gdybym stosował to badziewie to nie doszedł bym do takiego poziomu na jakim jestem teraz. Stosuje jedną swoją zasadę podczas gry. Opieram się na rachunku prawdopodobieństwa, ale wyliczając go podczas gry.
A teraz chciałbym się doradzić osoby, która ma pojęcie na temat obrotu swojego depozytu. Mianowicie, w regulaminie jest napisane, a żeby dokonać pierwszej wypłaty z konta trzeba obrócić swój depozyt 50 razy:
Weź pod uwagę, że niezależnie od wymagań minimalnej sumy zakładów przed wypłatą środków, następujący gracze (określeni jako wyjątki) muszą spełnić poniższe wymagania związane z zakładami:
* gracze, dokonujący depozytów w funtach, którzy nie pochodzą z Wilkiej Brytanii, muszą dokonać zakładów na minimalną sumę 50-krotności swoich depozytów i bonusów przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty.
* gracze, dokonujący depozytów w dolarach, dolarach kanadyjskich lub euro, którzy nie pochodzą z Wielkiej Brytanii, muszą dokonać zakładów na minimalną sumę 25-krotności swoich depozytów i bonusów przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty.
* gracze, dokonujący depozytów w euro, którzy nie pochodzą z Ameryki Północnej, muszą dokonać zakładów na minimalną sumę 50-krotności swoich depozytów i bonusów przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty.
* gracze, którzy pochodzą z następujących krajów: Grecji, Korei Południowej, Chin, Makao, Brazylii, muszą dokonać zakładów na minimalną sumę 100-krotności swoich depozytów i bonusów, niezależnie od wybranej waluty, przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty.
Obrotu można dokonywać na automatach nieprogresywnych. Czy takim automatem jest gra np. GLADIATOR????? .
Wpłaciłem na swoje konto 48e, dostałem bonus w wysokości 144e(300%), jednakże po osiągnięciu pewnego pułapu około 500e zwróciłem i bonus zgłaszając wypłatę. Wypłatę anulowano z mojej niewiedzy, że trzeba wypełnić podaną powyżej politykę bonusową.
W Gladiatora zagrałem już równo 1500 raz na stawce 2,5e.
podsumowując:
wpłaciłem: 48e
obrót do wykonania: 50*48e=2400euro
ilość zagranych partii w Gladiatora: 1500 na stawce 2,5e
uzyskany obrót: 1500*2,5e=3750, czyli dużo powyżej limitu.
Dobrze liczę?
Standardowo polski support nie odpowiada, a angielski odpowiada ale bardzo wolno.
moje GG 9962353