skrewdriver
Użytkownik
Jakby co to RTCG jes na Cyfrze na numerze 334. Może jednak pokażą mecz.
Pewnie masz lepsze informacje niż uefa.com, ale twoja sprawa.Spotkanie odbędzie się na Fir Park w Motherwell, rewanż odbędzie się na stadionie Parc y Scarlets, gdzie gra lokalna drużyna rugby Llanelli Scarlets. Ponawiam prośbę, doczytaj coś zanim chcesz komuś dowalić bo jesteś w błędzie, bardzo dużym i to Ty mogłeś wprowadzić w błąd innych. jesteś tutaj od kilku minut i chcesz od początki kozaczyć i wytykając innym błędy nie mając racji, zmień podejście bo nic tutaj nie osiągniesz.
To nieco mnie pocieszyłeś, bo ja stawiałem over w tym spotkaniu, lecz pomyliłem się i mam Under, więc także trzymam kciuki w tym spotkaniu za to, że goście nie dadzą sobie strzelić dziś worka bramek. :spokodfhgfh:Po pierwsze... na RTCGG na 334 kanale Cyfry+ leci mecz MTZ Ripo Minsk - Sutjeska Niksic więc jest nadzieja, ze i będzie Buducnost - Polonia.
Jeśli chodzi o spotkanie Anorthosisu z Kaerjeng to pamiętam sytuację z przed roku kiedy Kaerjeng najpierw grało z norweskim Lillestroem. Na wyjezdzie przegrało 1-2 u siebie wygrało 1-0 i sensacja stała się faktem. Później przyszedł mecz ze Standardem Liege. U siebie porażka 0-3 na wyjeździe ambitna postawa i tylko 0-1. Jestem zdania, że goście mogą dobrze się organizować w grze defensywnej. Poza tym Anorthosis po zmianie szkoleniowca Ketsbai na mało znanego Niemca i stracie kluczowego gracza Savio wcale od razu nie musi być taką dobrą drużyną jak ta, która awansowała do Ligi Mistrzów. Co prawda jestem zdania, że Anorthosis ten mecz wygra, ale myślę, że nie tak znacznie i osobiście zaryzykowałbym np. under 2,5 po kursie 3,10 w Expekt.
nie skorzystałem ale szczerze gratuluje ???? ???? wogule mam takie pytanie skad bierzesz te wszystkie newsy, z jakich stron korzystasz? pzdr-Motherwell - Llanelli AFCLiga Europejska - 1 runda eliminacji - 2.07. 20:00
Typ: X2 Kurs: 4,20
Motherwell w ciągu bardzo krótkiego czasu opuściło bardzo wielu piłkarzy - Graeme Smith, Steven Hughes, Brian McLean, Bob Malcolm, Maros Klimpl, Cillian Sheridan, Artur Krysiak, David Clarkson, na wylocie jest Paul Quinn. Spora część składu ma stanowić zaciąg z rezerw i zespołu juniorów, a nowy trener Jim Gannon jest z zespołem zaledwie kilka dni. Kurs na gospodarzy marny więc można się pokusić o poszukanie niespodzianki. Motherwell jakimś potentatem nawet jak na warunki szkockie nie jest więc powalczyć można, a zespół Llanelli z pewnością zna wynik sobotniego sparingu Motherwell, kiedy to The Well przegrali z mistrzem Walii 1:3. Llanelli od dłuższego czasu jest czołowym klubem Walii a fakt iż będzie to pojedynek wewnątrz wyspiarski na pewno dodaje pikanterii spotkaniu. Fir Park posiada 1 bardzo dużą trybunę za bramką, gdzie bramkarz gości będzie przeżywał trudne chwile ale z drugiej strony, jeśli gospodarzom nie będzie szło w tym spotkaniu, to Michael Fraser może mieć nerwowe chwile. Typ bardziej przeciwko szkotom.
Polonia to przykład po raz kolejny mojej niekonsekwencji... ileż to już razy nie trzymałem się swojej zasady - nigdy na, a tym bardziej przeciw naszym... ;PFK Budućnost Podgorica - KS Polonia Warszawa 1 3,15 // 1X 1,65 0:2 (0:0)
Motherwell - Llanelli AFC X2 4,20 0:1 (0:1)
Lahti - Dynamo Tirana 1 1,50 4:1 (2:1)
Dinaburg D. - Nomme Kalju 1 1,45 2:1 (0:0)
Przede wszystkim oficjalne strony klubów gdzie zazwyczaj zamieszcza się kadrę zespołu na dany mecz, po za tym jest dużo stron poświęconych konkretnym ligom czy rozgrywkomnie skorzystałem ale szczerze gratuluje ???? ???? wogule mam takie pytanie skad bierzesz te wszystkie newsy, z jakich stron korzystasz? pzdr
Już to nadrabiam. Pewnie chodzi Ci o tę sprawę z stadionem - fakt, mój błąd. Wynikł on z prostej przyczyny - słyszałem i nawet czytałem gdzieś że Motherwell ma bardzo poważne problemy finansowe i dlatego z klubu odchodzą kolejni zawodnicy, w tej sytuacji nie wpadłem na to, że klubowi nie będzie szkoda środków by kosztem kadry... wymienić murawę...Grzecho, szkoda, że nie odpisałeś mi na moje wątpliwości, ale nieważne. O wszystkich sprawach nie musisz wiedzieć. Grunt, że myślisz, wyciągasz wnioski, co w ostatnim czasie mało komu się zdarza.
Wiesz, to nie zależy od tego, że "idę sobie na stadion i transmituję mecz". Trzeba mieć prawa do transmisji z danego meczu od firmy Sportfive. TVP 3 lata temu kupił prawa na 3 lata. Teraz wykupił je Polsat ale tylko fazę grupową, więc TVP nie będzie promować Polsatowi eliminacji do LE poprzez wykupienie praw na kolejne sezony.I jeszcze słówko odnośnie telewizji - w TVP meczu Polonii nie było - co było zresztą do przewidzenia, bo nikomu nie chciało się z Woronicza ruszyć 4 liter do Czarnogóry, zadziwił mnie natomiast totalnie fakt, iż STV nie przeprowadziła transmisji spotkania Spartaka Trnava, który grał na własnym stadionie. Kpina.
http://www.kuszotv.pl/index.php?nid=176 - będzie mecz Polonii w internecie !
enjoy ! ;-)
Chwała KUSZOTV za transmitowanie tego meczu w ich stacji. Dogadali się z firmą Sportfive i KSP Polonia. Brawo jeszcze raz dla nich !