Powiem , więc czym skutkuje pisanie do nich (odnosi się to też kilku innych firm) - z automatu limity na koncie do 5 zł plus dodatkowe problemy z wypłatami z konta - jest to standard firm - nie, nie pisze nigdy do supportów a wynika to z moich doświadczeń - hitem był b365 który najpierw zrobił mi przegrane na zakładach na kwote wygranych ok 70 tys a nastepnie po napisaniu do supportu - co mi proponujesz - zrobili mi zwroty (była to kwota ok 13 tys, oczywiście wszystkie zakłady które złożyłem były wygrane) . Dostałem limit do 50 zł w 10 minut a kase wypłacałem ok 2 tyg ???? )Napisz po ludzku do nich na support,a nie wylewasz żale na forum.Unieważnili prawidłowo parę z Nilssonem,omyłkowo też z Lahtim..Ty się nigdy nie mylisz?
E: jesteś pewien że była para Lahti-Okoń? Bo ja jestem pewien,że była Nilsson-Okoń i nie wydaje mi się,że z Lahtim też był Okoń
Mógłbym dorzucić Ci jeszcze około kilkunastu podobnych przypadków : np co uważamy za wynik oficjalny i kiedy book ma prawo go niehonorować (tak już widze zdziwienie, ale to prawda - mam to w odpowiedzi z dużego booka) - wynik oficjalny nie jest wiążący dla booka w sytuacji gdy obserwatorzy booka byli na meczu i uznają , że sędzia się pomylił ???? tak odpowiedz otrzymałem kiedyś z supportu ....a Ty proponujesz mi pisanie do nich uffff. Ostro siostro
Na swoją obronę przedłożyłem wtedy bramkę z meczu Ukraina-Anglia (mistrzostwa u nas i na Ukrainie - oraz bramkę z meczu finałów MS Anglia-Rosja) ...na co juz support nie znalazł odpowiedzi
Dodatkowa ciekawostka - kiedyś pewien uczestnik chyba zresztą tego forum wysłał do booka filmik z połowy meczu - chodziło o ilość rzutów rożnych w meczu Ligi Mistrzów gdzie ewidentnie widać bodaj 8 , ale statystycy Champions League strzelili babola i w oficjalce było 7 ....oczywiście sprawę przegrał .
Nie wiem jestes pracownikiem booka , czy po prostu nie wiesz, że tak wygląda rzeczywistość ??
Rozumiem , że forum sponsorują firmy bookmacherskie i to co pisze nie jest nikomu na rękę ???? )
Nie wspominam nawet dziesiątek zmian kursów już po wyniku z powodów, że .....book zaspał
Hitowe to z 1,9 na 1,01 ???? ) tego sa ......naprawde mega mega ilości