>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje Ligi Mistrzów

Status
Zamknięty.
lukasz80 88

lukasz80

Użytkownik
Celtic - Sporting Braga
Wielu tutaj upatruje faworyta drużynę Celticu, sam nie wiem czemu. Na wyjeździe dostali baty 3:0 od Bragi. Ja nie widzę w tym spotkaniu faworyta, a jestem skłonny zagrać na over 2,5 po jeszcze wyższym kursie niż czysta 1.
Celtic to drużyna która dużo traci, ale też i dużo strzela.
A weekend grali w Emirates Cup. Przegrywali z Lyonem 2:0, a zdołali zremisować na 2:2. Grali z Arsenalem i przegrywali 3:0, zdołali strzelić jeszcze dwie bramki na 3:2. W stanach w których rozgrywali mecze towarzyskie również często padały overy.
Na pewno Celtic to waleczna drużyna i skuteczna, Celtic zacznie atakować więc również skuteczna Braga będzie miała okazję coś wbić do bramki Celticu.
Over 2,5 - Kurs 1,85
Nie zgodzę się z tobą,Braga w poprzednim sezonie była underowym zespołem,ma bardzo dobrego bramkarza Eduardo który jest numerem jeden w reprezentacji Portugalii,poza tym Braga będzie się starała przeszkadzać w konstruowaniu akcji Celtikowi który ma spore problemy z atakiem pozycyjnym,nie wyciągał bym jakiś daleko idących wniosków z gier towarzyskich.
Celtic - Braga Typ - Under 2,5 @ 1,909 Sportingbet ⛔ 2-1

reggaenerator 0

reggaenerator

Użytkownik
Zenit St-Petersburg - Unirea Urziceni
typ: Zenit Na poprzednim kuponie dałem typ na to że Unirea nie strzeli gola. Dzisiaj postanowiłem dorzucić typ na zwycięstwo Zenitu które jak najbardziej jest w ich zasięgu. Zenit po wspaniałym sezonie 2007 gdzie zdobyli mistrzostw Rosji i wygrali Puchar Uefa obecnie nazywany Ligą europejską zaczął grać troszkę gorzej zajmując w ostatnich dwóch latach 5 i 3 miejsce w lidze. Ten sezon miał być przełomowy, drużyna miała walczyć o mistrzostwo, w el. do ligi mistrzów. Zatrudniono świetnego trenera Spalletiego który odwalał kawał dobrej roboty trenując As Roma. No i tak się stało w lidze jak dotchczas są niepokonani i przy takie formie pewnie zmierzają po mistrzostwo. Ogólnie władze Zenitu wpompowały sporo kasy na transfery i do drużyny przyszli tacy zawodnicy jak Bruno Alves bardzo dobry defensor, Lukovic, Bucharow. Jaki i mają bardzo mocną kadrę. Włodarze Zenitu na pewno nie wyobrażają sobie tego że nie dotrą do fazy grupowej ligi mistrzów, nie po to wydawali dużo pieniędzy na transfery. Dużym plusem na korzyść Zenitu jest to że są w trakcie sezonu jak i ich forma dzięki której morale w drużynie na pewno są bardzo dobre. Unirea to już nie ta drużyna która walczyła w fazie grupowej ligi mistrzów w ubiegłym sezonie, wpłynęło na to odejście trenera. Zawodnicy Rumuńscy po 2 kolejkach w swojej rodzimej lidze mają na koncie 2 pkt i bilans bramkwy 0:0. W tej drużynie niema kto strzelać goli a w związku z tym że w pierwszym meczu wynik również był 0:0 dlatego sądzę że dzisiaj Zenit który jest naprawdę w optymalnej formie co pokazał chociażby mecz ligowy z Rubin Kazan wygranym przez Zenit pewnie 2:0 dzisiaj również odniesie zwycięstwo dające im awans do kolejnej fazy el. Ligi Mistrzów. Przewiduje tutaj 1:0 badź 2:0 dla ekipy z Rosji.
Rosenborg BK - AIK Sztokholm
typ: team 2 bez gola
Mistrz Norwegii zagra z mistrzem Szwecji. Poziomem obie ligi są na pewno wyrównane. Obie ligi również są w trakcie trwania sezonu. Rosenborg w tym sezonie utrzymuje dobrą forme z poprzedniego sezonu i zajmuje pierwsze miejsce w lidze nie przegrywając jeszcze żadnego meczu z 19 tracąc przy tym tylko 13 goli. Natomiast AIK Sztokholm zdecydowanie gra gorzej, zajmuje dopiero miejsce 14 miejsce wyprzedzając tylko 2 ekipy. Tyle goli co Rosenborg stracił w tych 19 kolejkach to jeszcze obecny mistrz Szwecji zdołał strzelić do daje im naprawdę bardzo słabo średnią goli strzelonych. A gdy przyjrzymy się do ich wystepów na wyjeździe w tym sezonie gdzie wygrali tylko 1 spotkanie i strzelili 4 gole w 9 występach. Moim zdaniem po korzystnym wyniku w pierwszym meczu w Szwecji gdzie Norwedzy wygrali 1:0 dzisiaj również wygrają i to raczej do 0. Ponieważ nawet w poprzednim sezonie kiedy AIK zostawało mistrzem strzeliła tylko 36 goli w 30 meczach w tym sezonie kiedy są w bardzo słabej formie w 19 kolejkach tylko 13 co daje dokładnie średnio 1 gola w 49 ostatnich spotkaniach ligowych tej drużyny. Myśle ze w tym meczu może się powturzyć wynik z mecz z przed tygodnia gdzie Rosenborg wygra 1:0 z bardzo słabymi Szwedami którzy raczej bardziej powinni się martwić o to czy utrzymają się w lidze a nie na europejskich pucharach. PAOK Saloniki - Ajax Amsterdam
typ: awans Ajaxu

W tym momencie bliżej awansu jest ekipa z Grecji która dosyć nie spodziewanie uzyskała korzystny wynik 1:1 na stadionie Ajaxu. Aczkolwiek moim zdaniem w tym spotkaniu Ajax na pewno powalczy o awans bo naprawdę ich stać na to no i zespół bardzo potrzebuje pieniędzy a wiadomo że im dalej dojdą w rozgrywkach europejskich tym więcej ich klub zarobi. W Ajaxie nie wystąpi napewno Enoah którego ma zastąpić Lindgren. W ekipie Paoku natomiast nie wystąpi bramkarz reprezentacji Grecji który w pierwszym meczu złamał palca. Liga w Grecji dalej stoi natomiast W Holandii rozegrano już pierwszy mecz o superpuchar Holandii a w ten weekend rozgrywki się rozpoczną. Ajax ten mecz przegrał z Twente 1:0 ale duży udział w tej porażce miał fatalny błąd Stekelenburga i brutalny faul za który został wyrzucony super snajper Suarez. W tym meczu myślę że obaj będą chcieli odpokutować swoje winy a zwłaszcza Suarez który za czerwoną kartkę nie wystąpi w 2 pierwszych spotkaniach ligowych swojej drużyny co bardzo osłabi ich formację ofensywną. Więc na pewno w tym meczu da z siebie wszystko ponieważ będzie miał 2 tygodniową przerwę. Pomimo tego bramkowego remisu Paok w tamtym meczu nie grał jakoś nadzwyczajnie a gdyby więcej skuteczności to tamto spotkanie zakończyło by się wynikiem przynajmniej 3:1. Paok ma problemy. Te zawirowania z trenerami na pewno nie wpływają pozytywnie na zawodników. Chciałem stawiać w tym spotkanie na wygraną Ajaxu aczkolwiek jest to ciężki teren w Grecji a wynik 1:1 daje dogrywkę a już remis 2:2 awans Ajaxu a kurs 1,65 też jest bardzo zachęcający i myślę że pewniejszy od tej pierwszej opcji. Myślę że Suarez dzisiaj pokaże swoją grę z poprzedniego sezonu jak i tą którą prezentował na MŚ. Również Stekelenburg mam nadzieje że nie zagra 3 kolejnego spotkania na przeciętnym poziomie, ponieważ stać go na naprawdę bardzo dobrą grę.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Nie zgodzę się z tobą,Braga w poprzednim sezonie była underowym zespołem,ma bardzo dobrego bramkarza Eduardo który jest numerem jeden w reprezentacji Portugalii
Braga miała dobrego bramkarza w osobie Eduardo. Ten gracz już odszedł do włoskiej Genoi. Na jego miejsce przyszedł doświadczony Quim z Benfici Lizbona, ale dzisiaj także nie zagra jak w meczu nr jeden tych zespołów. Oto moja interpretacja tego mezczu :
VS

CELTIC GLASGOW - SPORTING BRAGA
Typ : Celtic @ 1,72 Betsson ✅2:1
Celtów od awansu dzieli wiele, jednak z pewnością w dzisiejszym meczu powalczą na tyle ile będą w stanie. Swego czasu dostali większy łomot od Artmedii Petrzalki bodaj 0:5 a w rewanżu brakło chyba jednej bramki do odrobienia strat. Teraz to inny Celtic, znacznie słabszy zresztą jak Scotish Premier League z roku na rok. Zespół The Boys jakby zatracił jakośc z poprzednich lat. Przed tym meczem mieli niezłe przetarcie podczas Emirates Cup gdzie grali z Lyonem i Arsenalem. Trzeba powiedzice, że wypadli nawet obiecująco. Początkowo im nie szło, Lennon dał pograc wielu młodym zawodnikom, ale kiedy na placu meldowali się coraz lepsi gracze to nie wyglądało to najgorzej. Jakiś zalążek optymizmu na Celtic Park chyba się nardodził w tych meczach. Z Arsenalem przy dobrych wiatrach ze stanu 0-3 mogli nawet zremisowac, ale Samaras zmarnował karnego.
W tym meczu zabraknie Aidena McGeady, który jest w Moskwie i negocjuje swój kontrakt ze Spartakiem. Z nowych graczy dobrze spisuje się Juarez. Ma on papiery na poukładanie ich w środku pola, a także jak trzeba uderzy z dystansu. W awans Celticu nie wierze, ale w jakąś skromną wygraną i owszem. Wkońcu będą grali na własnym stadionie, który potrafi plątac nogi rywalom, a Braga podobnie jak i Celtic poza własnym stadionem gra średnio. Celtic (probable 4-4-2): Zaluska- Cha, Hooiveld, Loovens, Mulgrew- Juarez, Brown, Ki, Ledley- Samaras, Fortune.
Sporting Braga (probable 4-4-2): Felgueiras- Garcia, Moises, Rodriguez, Elderson- Alan, Vandino, Madrid, Cesar- Salino, Lima.

Jeżeli Celtic pokaze serce do gry jak pokazywał Lennon to mogą wygrac;)

A 0

avengedsevenfo

Użytkownik
Po samodzielnym przemyśleniu jutrzejszych spotkań i przeczytaniu Waszych opinii zdecydowałem się na zagranie takiego tripla:
Fenerbahce/Fenerbahce (połowa/koniec) + Salzburg + Dinamo - kurs: 4,43
Omówione było wszystko w miarę ciekawie i rozsądnie. Oczywiście Fener do przerwy jest odrobinę ryzykowne, ale najwyżej pójdzie ostra kontra w przerwie ;)
Co do pozostałych typów (&quot;moim zdaniem...&quot;):
- Basel nie jest zespołem na tyle ogranym i dobrym, aby stawiać na nich po kursie 1,3, a Debreczyn nie odstaje poziomem w jakimś kolosalnym stopniu
- Ajax jak najbardziej powinien awansować, ale remis 1-1 lub 2-2 jest moim zdaniem wielce prawdopodobny, dlatego czystej 2ki ryzykować nie warto
- HJK under 2,5 - tak, tak i jeszcze raz tak, jeśli chodzi o stronę czysto teoretyczną. Osobiście nie gram tylko dlatego, że nie raz sparzyłem się na linii 2,5 ;)
A tak swoją drogą warto popatrzeć na ofertę Pucharu Polski - dla mnie Zagłębie Sosnowiec wygląda lepiej niż np (po podobnym kursie) FC Kopenhaga ????
Owocnego typowania! ;)

Moze w zeszlym sezonie Debreczyn nie odstawal tak bardzo od Baselu ale w tym widac roznice miedzy tymi druzynami co zreszta pokazal pierwszy mecz , jak i ciezkie boje w poprzedniej rundzie z bardzo przecietna Levadia Talin.
Uwazalbym rowniez na ten under w meczu mistrza Finlandii z Partizanem zespol hjk jest nie oblicznany w dobrym i zlym tego slowa znaczeniu.
Fenerbahce moze dzis utopic wiele kuponow sam na nich postawilem ale powoli zaczynam zalowac z drugiej strony YB himeryczny zespol ktory przeplata dobre mecze z wpadkami jak w ostatniej kolejce ligowej.Za Szwarcarami przemawia rowniez to ,ze rozgrywki ligowe u nich juz sie rozpoczely w Turcji jeszcze nie . Wierze jednak ,ze dzis wygra zespol lepszy i po przegranym mistrzostwie beda chcieli sie zrehabilitowac bo nie ma co ukrywac odpadniecie dla Fenerbahce w tej fazie bedzie dramatem.
Pierwszy mecz Ajaxu potraktowalem jako wypadek przy pracy teren Grecki nie nalezy do najłatwiejszych , ale brak awansu bedzie mimo wszystko spora niespodzianka.

tbm 642

tbm

Forum VIP
P
- Basel nie jest zespołem na tyle ogranym i dobrym, aby stawiać na nich po kursie 1,3, a Debreczyn nie odstaje poziomem w jakimś kolosalnym stopniu
Tutaj się z Tobą nie zgodzę. Basel ma szeroką kadrę 17-18 zawodników, którzy są gotowi do gry w pierwszym składzie i nie ucierpi na tym poziom zespołu. Debreczyn rok temu miał coś do zaoferowania, teraz odszedł Leandro, odszedł Rudolf Gergely, a kto przyszedł... niechciany w Polonii Warszawa Tamas Kulcsar, który lepszy od Gergely&#39;ego raczej nie jest...
Moim zdaniem Basel dzisiaj ponownie pewnie wygra. Aczkolwiek nie rzucałbym grubych pieniędzy na to mimo wszystko ;)

reggaenerator 0

reggaenerator

Użytkownik
FC Basel jest naprawdę dobra ekipa i poukładaną, ja sądzę że dzisiaj wygrają ale jakbym miał coś grać to raczej under 3,5 po kursie okolo 1,50. W drużynie Basel dzisiaj dopóki na boisku będzie dobra sytuacja to na ławce będzie siedział ich najlepszy strzelec Sebastian Frei. Po wygranej na wyjeździe 2:0 tym bardziej u siebie nie powinni stracić gola, myśle że strzelą góra 3 bramki dzisiaj, na Debrecen niema co liczyć, odkad odeszli gracze wspomniani przez TBM tylko zremisowali 1:1 z Levadia na wyjeździe.

A 0

auer

Użytkownik
Moim zdaniem Sparta Praga wyeliminuje dzisiaj piłkarzy Lecha Poznań z gry o Ligę Mistrzów. W pierwszym meczu widac było, że Prażanie są bardzo doświadczonym zespołem, mimo naporu Lecha potrafili sobie spokojnie wyczekac moment słabości rywala i go wypunktowac. Dzisiaj widzę podobny scenariusz tego meczu, bo Lech musi od początku grac bardziej ofensywnie, muszą zaatakowac bo remis 0-0 nic im nie daje. Napewno jest to szansą dla Sparty, która ma bardzo kreatywną linię pomocy, w pierwszym spotkaniu błyszczał Libor Sionko, zawsze grozny jest Matejovsky i do tego jeszcze waleczny Wilfired, z kolei Lech w środku pola wygląda teraz słabiej. Brak Bandrowskiego, który świetnie rozbijał ataki rywali w zeszłym sezonie jest odczuwalny, ani Injac ani Djurdjevic to nie są zawodnicy tej klasy co Bandrowski, pozostali gracze są skupieni na ofensywie i tu widzę szansę dla walecznych graczy z Pragi. Ani Peszko, ani tymbardziej Stilic nie przykładają się do gry w obronie i to daje szansę żeby rywale &#39;ukłuli&#39; z kontry. Dodatkowo piłkarze z Poznania wyglądają na nie najlepiej przygotowanych fizycznie do sezonu. Ostatnie trzy mecze przegrali w stosunku 0-1, wszystkie bramki tracąc po 70 minucie, zresztą w tych meczach po ok. 60minutach opadali z sił i grali chaotycznie. Jeśli do tego problemy zdrowotne ma Wichniarek, to może byc totalna lipa, bo Tchibamba to nie jest zawodnik tej klasy. Sparta przewagę ma też na ławce trenerskiej, Chovanec potrafi bardziej zapanowac i zareagowac na boiskową sytuację niż jego vis a vis Jacek Zieliński. Podsumowując, uważam że Sparta to zespół potrafiący taktycznie rozgrywac takie mecze, w dodatku ma korzystny wynik pierwszego meczu i powinni osiągnąc cel, jakim jest awans. Moim zdaniem stac ich nawet na wygraną dzisiaj w Poznaniu.

Lech Poznań - Sparta Praga 2.80 (interwetten) ✅
Lech Poznań - Sparta Praga (aw.) 1.32 (sts) ✅

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
w pierwszym spotkaniu błyszczał Libor Sionko
Masz na myśli krzyczenie i wymachiwanie rękami po każdej decyzji arbitra na ich niekorzyść?
Bo jeśli Sionko by błyszczał to wynik byłby wyższy ????
Ani Peszko, ani tymbardziej Stilic nie przykładają się do gry w obronie
Ale niestety Wichniarek się przykłada. Szlag człowieka brał jak widziałem Wichniarka walczącego o piłke.. na własnej połowie. Czy Zieliński ustawia go jako pomocnika czy napastnika? TUTAJ tkwi problem ze skutecznością Lecha.
piłkarze z Poznania wyglądają na nie najlepiej przygotowanych fizycznie do sezonu.
To akurat nic nowego ;)
Jeśli do tego problemy zdrowotne ma Wichniarek
Wydaje mi się lipą ze strony Zielińskiego żeby troche zwieść Czechów.

Kolega Auer wspomniał o meczach Lecha ale najwidoczniej zapomniał o ostatnich meczach Sparty, która podobnie jak mistrz Polski również się nie popisywała. Ponadto mają problem z wybuchowym Repką, ktorego napewno kara nie ominie. Uważam że są to równorzędne drużyny, równie dobrze to Lech mógł wygrać ostatni mecz. Dlatego ja kieruje się bardziej w strone typu:
Lech Poznań - Sparta Praga (1 połowa) X 2.1 (Milenium)
Sparta będzie raczej nastawiona na defensywe, a Lech jak wspomniał kolega Auer ma problem z bramkostrzelnością dlatego myśle że po 45 minutach wynik dwumeczu nie zmieni się.

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Piłka nożna, Liga Mistrzów Eliminacje, godz. 20.45
Celtic - Braga
Typ: over 3.5 gola
Kurs: 3.25
Unibet
Rewanżowe spotkanie 3 rundy eliminacji Ligi Mistrzów. Wybrałem spotkanie pomiędzy Celticiem Glasgow a Bragą. Szkoci są typową drużyną preferującą przede wszystkim grę na własnym boisku. Jest ogromna różnica pomiędzy wynikami u siebie a na wyjeździe, co nieraz zostało przez tą drużynę potwierdzone, choćby właśnie w kwalifikacjach Ligi Mistrzów kiedy to przegrali pierwszy mecz z Artmedią Petrzełka 0:5 by w rewanżu u siebie wygrać 4:0. Nie inaczej jest i w tym sezonie, w pierwszym meczu pomiędzy Celticiem a Bragą w Portugalii padł wynik 3:0 dla gospodarzy. W dzisiejszym meczu faworytem jest Celtic, w towarzyskim turnieju Emirates Cup w meczach z ich udziałem padało wiele bramek, co było dodatkowym faktem skłaniającym mnie do zagrania tego typu. Sporo kibiców wierzy jeszcze w awans Celticu, nie pozostaje im nic innego jak zaatakować od pierwszych minut, nie wiem czy uda im się zdobyć bramkę na początku meczu, ale otwarta gra jaką będą musieli podjąć na pewno daje nadzieje że tak przyzwoita, dobra technicznie drużyna jak Braga będzie miała z kontry kilka dobrych okazji na strzelenie bramki, jak się ten mecz nie ułoży liczę na spora ilość bramek. W ekipie gospodarzy nie zagra Aiden McGeady, który w najbliższych dniach najprawdopodobniej odejdzie z klubu. Sądzę że Celtic wygra to spotkanie, padnie dużo bramek, ale strata jest zbyt wielka by Szkoci przeszli do kolejnej rundy.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Wiem ze jeszcze nie ma kursow ale wstepnie napisze po wczorajszym meczu.
Awans Sparty.
Przy takim wyniku Sparta skupi sie na strzeleniu gola wyjazdowego i przy swojej dobrze poukladanej obronie jesli im sie to uda spokojnie awansuja. Ja osobiscie mysle ze im sie to uda. Wczorajszy mecz nie ulozyl sie dla nich najlepiej, Kolejorz ich troche zaskoczyl jednak gdy Lechici zaczeli opadac z sil Sparta pokazala drugie oblicze i stworzyla kilka bardzo dogodnych sytuacji wykorzystujac tylko jedna. W Poznaniu zagraja inaczej, z kontry a uwazam ze przy ich stanie posiadania maja do takiej gry predyspozycje. Swietny Wilfried, wysoki, potrafiacy sie zastawic, dobrze grajacy glowa - to na niego beda posylac dlugie pilki. Do tego dwoch blyskotliwych skrzydlowych, Sionko ktorego przedstawiac nie trzeba i Kadlec uwazany za najwiekszy talent czeskej pilki od czasow Rosickiego, to wlasnie do nich beda zgrywane pilki przez Wilfrieda. Dluga pilke tez ma kto rzucic, dobrym podaniem dysponuja Matejovski, Kucka i Repka. Moim zdaniem strzela gola ktory zawazy na losach awansu. Do tego to slabe przygotowanie fizyczne Lecha, nawet jak Sparta do 70 minuty bedzie po za LM to znow moze w ostatnich minutach zniszczyc jak we wczorajszym meczu (nie ma zadnych przeslanek by sadzic ze Lech bedzie wygladal lepiej kondycyjnie od Sparty za tydzien).

Czerwona kartka.
Juz wczoraj bylo nerwowo a to bedzie drugi mecz o byc albo nie byc w LM wiec i presja wieksza. Do tego dochodzi kilku zawodnikow z obu druzyn grajacych twardo, nerwowo lub po prostu glupio. Pojedynki Arboledy z Wilfriedem beda bardzo twarde co pokazal wczorajszy mecz (swoja droga to dla mnie jeden z ladniejszych aspektow meczu w Pradze, z przyjemnoscia sie patrzylo na taka walke), Peszko inteligencja boiskowa nie grzeszy i kartek lapie co niemiara co pokazal caly sezon i wczorajszy mecz, do tego Repka ktory gra bardzo twardo a w Czechach przyzwyczail sie do tego ze majac status gwiazdy wiele uchodzi mu na sucho (ostatnio oplul rywala w meczu ligowym) podobnie zreszta jak i Arboledzie w Polsce. W Europejskich Pucharach ta dwojka nie ma co liczyc na taryfe ulgowa bo na skale europejska to zadne gwiazdy. Oczywiscie z tym typem wstrzymam sie do chwili poznania obsady sedziowskiej.
Izzi ;-)
Mecz przebiegal dokladnie tak jak sie tego spodziewalem (no moze oprocz ofensywy Lecha, tu mialem wieksze oczekiwania). Po raz kolejny Mistrz Polski zawiodl ale najbardziej boli ze znowu zawiodl zanim w ogole wystartowal w rozgrywkach (brak godnego nastepcy Lewego ktory, jak teraz pokauje zycie, ciagnal poznanska lokomotywe do przodu).

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Przecież Lech powinien odpaść już z Inter Baku, więc mecze ze Spartą były tylko formalnością. Można kibicować polskiej piłce nożnej, ale nie można mieć klapek na oczach i być ślepym fanatykiem.
Te 3 czerwone kartki to poziom okręgówki typu C, a nie kwalifikacji do Ligi Mistrzów. Również spodziewałem się underka i takowy wszedł.
Ciekawym typem było 0:0 do połowy ;-).
Lech ma jeszcze szanse na LE, zobaczymy czy zrehabilitują się chociaż.

budziukikus 0

budziukikus

Użytkownik
Polska piłka to dno. Lech zagral klasyczny polski kał. Inaczej sie tego nazwac nie da. Sparta zreszta tez slabiutka, wisla z 2001r rozjechalaby obie druzyny. Ale to juz przeszlosc. Przyszlosci niestety nie widze... i nie wiem czy jest jakas nadzieja.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Z perspektywy kibica Lecha:
Zieliński paszoł!
Jak można grać jednym pseudo-napastnikiem w meczu który trzeba wygrać min. 2-0 to wiedzą tylko polscy pseudotrenerzy. Zastanawiam się (jakoże za rok studia) czy czasem nie wybrać się na studia AWF w roli trenera bo widze że byle głupek może trenować polski klub z aspiracjami (szkoda że tylko z nimi).
To była parodia, Zieliński sobie zrobił jaja z nas,kibiców i jest absolutnie do wywalenia. Zarząd powinien zatrudnić europejskiego trenera na poziomie nie bać się wydawania pieniędzy bo tak to się kończy jak sie nie wydaje! Jestem pół smutny, pół wkur**ny i najchętniej rozpieprzyłbym całe to towarzystwo. Putin czy Kim Dzong Il raz dwa zrobiliby porządek. Mam nadzieje że żaden polski klub nie awansuje do Pucharu UEFA bo pieniądze i tak szły by na nowe auto prezesika czy pseudotrenera Zielińskiego.

@ AKA SHAKAL Zobacz sobie kilka postów wyżej, mówiłem że fajny typ X do przerwy i weszło ;)

budziukikus 0

budziukikus

Użytkownik
Z perspektywy kibica Lecha:
Zieliński paszoł!
Jak można grać jednym pseudo-napastnikiem w meczu który trzeba wygrać min. 2-0 to wiedzą tylko polscy pseudotrenerzy. Zastanawiam się (jakoże za rok studia) czy czasem nie wybrać się na studia AWF w roli trenera bo widze że byle głupek może trenować polski klub z aspiracjami (szkoda że tylko z nimi).
To była parodia, Zieliński sobie zrobił jaja z nas,kibiców i jest absolutnie do wywalenia. Zarząd powinien zatrudnić europejskiego trenera na poziomie nie bać się wydawania pieniędzy bo tak to się kończy jak sie nie wydaje! Jestem pół smutny, pół wkur**ny i najchętniej rozpieprzyłbym całe to towarzystwo. Putin czy Kim Dzong Il raz dwa zrobiliby porządek. Mam nadzieje że żaden polski klub nie awansuje do Pucharu UEFA bo pieniądze i tak szły by na nowe auto prezesika czy pseudotrenera Zielińskiego.

@ AKA SHAKAL Zobacz sobie kilka postów wyżej, mówiłem że fajny typ X do przerwy i weszło ;)
Obwiniasz wszystko dookoła. A nie ująles najwazniejszego - kalectwa piłkarzy lecha, zapewniam cię, ze gdybys byl trenerem tej druzyny nic bys nie zdzialal.

K 0

klasenton

Użytkownik
Nie ma się co oszukiwać, nie posiadamy klubu, jakim moglibyśmy się pochwalić na arenie międzynarodowej. Wisła-skisła, Kolejka-odjechała. Na miejscu trenera już wycofałbym się z IV rundy pucharu uefa

T 2

thmx

Forum VIP
Zarząd powinien zatrudnić europejskiego trenera na poziomie nie bać się wydawania pieniędzy bo tak to się kończy jak sie nie wydaje!
Nie stać ich było na kupno JEDNEGO klasowego gracza w granicach 1 mln euro, a Tobie marzy się zagraniczny trener i wydawanie pieniędzy :mrgreen:
Zastanów się ile by sobie zażyczył zagraniczny trener, poza tym w/w trener nie pozwoliłby na zakup zawodników za 300/400 tys. euro - minimum 1,5 mln. euro /o ile nie więcej/ i to od razu kilku zawodników by chciał po pierwszym zapoznawczym treningu, chyba, żeby ściągnęli jakąś zagraniczną miernotę :;/:
Tak to jest jak się żałuje kasy na transfery i wzmocnienia składu, bo jak się okazało ani Kiełb, Wichniarek, ani 3bamba żadnymi wzmocnieniami nie są - no chyba, że na EKSTRAKLASĘ ;)

reggaenerator 0

reggaenerator

Użytkownik
na dzień dzisiejszy w LM Polskie drużyny nie powalcza aczkolwiek na awans do LE jest moim zdaniem całkiem duża szansa. Tylko ciekawe na kogo trafia Lech w 4 rundzie. . Szkoda że Rudenevs zagrał już w jednym klubie w el. do ligi europejskiej i teraz w żadnch el. nie może wystąpic dopiero ewentualnie w fazie grupowej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom