K
268
krzysztof_77
Użytkownik
Hejka, ja za oficjalne analizy sie nie biorę - bo bardzo mało meczy oglądam.
Skupiam się na piłce bo jest u mnie nr 1 i tam lokuję swój czas. Hokej jest numer 2, chodziłem na mecze naszej ligi przez dwie dekady i czuję co piszecie, czytam uwaznie Wasze wpisy od dwóch 2/3 lat bo są na bardzo wysokim poziomie, jest to część prasówki do kawki - bardzo lubię.
Do Twojego typu (dam 1x), myslę że Ocelari powoli się stabilizuje, a Zlin opisywałeś, take do AKO dołożę, z KHL SKA ml bo Jokerit coś nie domaga (wciąż bez Lindbacka) a w tabeli ciasno. Sportowo ciekaw jestem jak Pardubice z Zahorną zagrają w stolicy
Litvinów 1x - 1,5
Ocelari 1 - 1,36
SKA ml - 1,41
Fortuna - AKO 3,28 (suchar na zielono - dzieki za Litvinów )
(Proszę sie nie sugerować - odpisałem ze względu na szacunek do kolegi Rybarza)
Miłej Niedzieli
Skupiam się na piłce bo jest u mnie nr 1 i tam lokuję swój czas. Hokej jest numer 2, chodziłem na mecze naszej ligi przez dwie dekady i czuję co piszecie, czytam uwaznie Wasze wpisy od dwóch 2/3 lat bo są na bardzo wysokim poziomie, jest to część prasówki do kawki - bardzo lubię.
Do Twojego typu (dam 1x), myslę że Ocelari powoli się stabilizuje, a Zlin opisywałeś, take do AKO dołożę, z KHL SKA ml bo Jokerit coś nie domaga (wciąż bez Lindbacka) a w tabeli ciasno. Sportowo ciekaw jestem jak Pardubice z Zahorną zagrają w stolicy
Litvinów 1x - 1,5
Ocelari 1 - 1,36
SKA ml - 1,41
Fortuna - AKO 3,28 (suchar na zielono - dzieki za Litvinów )
(Proszę sie nie sugerować - odpisałem ze względu na szacunek do kolegi Rybarza)
Miłej Niedzieli
Ostatnia edycja: