calanau
Użytkownik
Sorry, ale nie moge sluchac takiego gadania. Najlepszy sklad jaki mamy?Ech Panowie jest kiepsko. Co jak co ale nasze orły dzis dobrze nie zagrały. Ale zwalac wine na Fornalika? Na co? Że wystawił najlepszy w tej chwili skład jaki miał? a może wy byście chcieli Sebka Milę? Bez ściemy. Nie ma w tej chwili lepszych grajków niż tych których wystawił Waldemar. Mógł może postawic na Szczęsnego i nie wystawiać Wasyla co najwyżej. Reszta dobry wybór. Rywale dziś zagrali bardzo dobry mecz oddali 4 strzały strzelili 3 gole. Tyle w temacie. Mi samemu zakład, że Lewy strzeli gola nie wszedł. Tak bywa. W meczu z San Marino podwajam stawkę i liczę zyski
Fornalik gdy zostal selekcjonerem powiedzial, ze nie bedzie powolywac zawodnikow ktorzy nie graja w swoich klubach regularnie...i powolal Wasilewskiego, ktorego na dodatek wstawil w pierwszy skladzie.
Mozecie mnie wyklinac, ale dla mnie Fornalik to marionetka na zawolanie Bonka i Koseckiego seniora (prezesa i viceprezesa PZPN), a zmiana w polowie i wpuszczenie DOWOLANEGO!!! A NIE POWOLANEGO w pierwszej kolejnosci Kosowskiego (co tylko swiadczy o tym, ze Kosecki to nie jest podstawowy a nawet nie rezerwowy zawodnik w reprezentacji) jest tego najlepszym przykladem. Ide o zaklad, ze w przerwie ktos dal cynk, ze mlody Kosecki ma zagrac i tyle, a ze Kosecki senior siedzial z Premierzyna na trybunach tylko utwierdza mnie w przekonaniu o kolesiostwie w repie. Kosecki gowno pokazuje na wiosne w Legii i mial nas zbawic w meczu z Ukraina przy stanie 1:3! To jest smiech.
Nastepna rzecz, co w repie, w meczu o tak wazna stawke z Ukraina robi Lukasik?!? Kolejny gracz Legii ktora prezentuje sie tragicznie w naszej cholernie slabej lidze! Chyba kogos piwalilo, ze go wystawil....a moze, mial taki rozkaz...?
To trener odpowiada ze takich zawodnikow w podstawowym skladzie i to on oraz pilkarze powinni sie kajac przed kibicami ktorzy jak zawsze dopisali na narodowym i dopingowali naszych nawet po stracie dwoch pierwszych goli.
Tak czy inaczej to bylo zenujace i tyle...